- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
Çok güzelmiş güle güle kullanın :)
merhabalar . bende hamile olduğumu öğrendiğim ay ilk gidip bebek arabasını almıştım . çok beğenerek aldık inş problem yaşamayız. mothercare den kampanyalı almıştık .
http://www.mothercare.com//on/demandware.store/Sites-MCENGB-Site/default/Product-Show?pid=psX1775
az evvel yanlış alıntı yaptım : ) güle güle kullanırız işallah : ) bu arada ben de o sırt çantasına baktım ama o kadar para vercek bir artısını göremedim bana biraz hamileleri kazıklıyolar gibime geldi, avm de stylo marka takıyodu birisi bana o da mantıklı geldi yerinde incelemedim ama kumaşı güzel görünüodu
ürün bu :
http://www.tekzen.com.tr/stylo_grand_anne_bebek_sirt_cantasi_ki_/2215611
mamy ve daddy yazılı tulum badiler nerden acaba bayıldım onlara, güle güle giydirin inş
büyüyen beşik mi park yatak mı derken sonunda park yatakta karar kıldık heyecanla gelmesini bekliyoruzEki Görüntüle 1415421
kızlar size bir sorum olucak , biz park yatak aldık ama içinin yatağını henüz almadık sizler yatağa karar verdiniz mi
?
Güle güle kullanin hepsini inşallah. Uyku setinin kenar korumaliklari var mı acaba? varsa ne kadara aldınız uyku setini?içine de bu uyku setini aldım
Eki Görüntüle 1418624
bu nevresim takımını nerden aldınız?
Güle güle kullanin hepsini inşallah. Uyku setinin kenar korumaliklari var mı acaba? varsa ne kadara aldınız uyku setini?
son alınan ciciler pompa ve slingi aldım
Ana sitesi tuniko com da 89 tl galiba ben unnado sitesinden 62 ye aldım kolay bağlıyorsun sonra bebeği sokuyorsun videoları var hep canımmben o slingleri çok beğeniyorum ve onlardan almayı düşünüyodum. acaba o kadar kolay kullanılabilecek birşey mi ki?
güle güle kullanın canım. sen nereden kaça aldın acaba?
Ana sitesi tuniko com da 89 tl galiba ben unnado sitesinden 62 ye aldım kolay bağlıyorsun sonra bebeği sokuyorsun videoları var hep canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?