2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

yaa kızlar herseyi bitirceksiniz bana hiçbişey kalmayacak eşim o kadar temkinli ki henüz erkenmiş doğunca alırız dedim ben de

cok güzeller cnm bizde pembeleri bırskıp maviler alıcaz artık 6. hissimiz yanılttı bizi : )

bunu 1.5 ay önce english homedan %50 indirimden komşuma aldım..benim bebişin cinsiyeti belli değildi...benimkide erkek..şimdi çok pişmanım kendime almadıoğıma ama dediğim gibi cinsiyeti belli değildi...renkleri daha güzelde fotodan pek güzel çıkmamış..fikir olsun çok hoş..belki tekrar indişrime girer...tüm bebeiş ürünleri %50 indirimdeydi..

Bu ürünü hangi mağazadan aldın her yerde bu serinin nevresimini felan aradım ben
zaten sen yazmıştın sanaırım fotolara bakarken senin yazını görünce aklıma geldi paylaştım...istanbul avrupa yakası arenaparktan..sen nerdesin?

Oğluşumun cicilerini burda da paylaşayım :)

Eklentiler

• DSC01688.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 289
  • DSC01696.webp
    26 KB · Görüntüleme: 312
  • DSC01694.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 289
  • DSC01691.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 278
  • DSC01692.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 303
  • DSC01693.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 289
  • DSC01711.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 295
  • DSC01703.webp
    14 KB · Görüntüleme: 290
  • DSC01705.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 286
  • DSC01708.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 292
canı neten mi aldın gidip mi aldın
Mağazadan aldık canım hepsini,oraya girince eli boş çıkamıyor insan fiyatlarda bize gayet uygun geldi...tek tek yazmadım ama çıt çıtlı atletleri 6 liraya falan aldık

Mağazadan aldık canım hepsini,oraya girince eli boş çıkamıyor insan fiyatlarda bize gayet uygun geldi...tek tek yazmadım ama çıt çıtlı atletleri 6 liraya falan aldık
canım ben pek çıkamıyorum ama geçen kontrole gidince bi kaçamak yaptım bunları gördüm civile ama kalpli takımdı almadım oğluşuma sitede tek satılıyo ama önümüzdeki kontrolde yine kaçamak yapayım dokunarak alayım diyorum

Benimde içim gidiyor, alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi cinsiyetimiz belli değil

kızlar bitmediyse bakın derim ebebekten aldım 3 takım 18 lira sabahtan beri uğrasıyorum özellikle kızlar için daha güzel ve ucuz seyle war bitmediyse koşunn : )))

Eklentiler

• l14YWONESET417SAKS_1.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 223
  • l14YWONETKM084MAV_1.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 206
  • l14YWONKSET415SARI_1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 224
kızlar bitmediyse bakın derim ebebekten aldım 3 takım 18 lira sabahtan beri uğrasıyorum özellikle kızlar için daha güzel ve ucuz seyle war bitmediyse koşunn : )))
çok tatlılar yaa çok da uyguna almışsın güle güle giydir canım bebişine. e bebek bize uzak yaa bugün gidemem tühh kaçırdım

en güzeli bitmişti sepet fiyatı iki katına çıkıyo sen toplam ne kadar ödedin gerçi o haliyle de uygun ama bu kandırmacalara sinir olrum ben
neden öyle olduki ama bende johns baby sampuan attım sepete 1 tl yazıyordu sepete bakınca bayagı bi arttı fiyat bnde cıkardım 3ü toplam 18tl+5 tl kargo toplam 23 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…