- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
canı neten mi aldın gidip mi aldınBende buraya ekleyeyim :) bizede ilk cicilerimizi anneannemiz ve dedemiz aldı cinsiyetimiz belli olmadığı için unisex aldık..hastane çıkışımız da tamamen organik hesi civilden,fiyatlarda gayet makul,bi gezinin sizde orda kızlarEki Görüntüle 1327784
cok güzeller cnm bizde pembeleri bırskıp maviler alıcaz artık 6. hissimiz yanılttı bizi : )
bu tulumlar ikiliydi. h&m'den 40a aldık ikisini. çoraplar da 10 lira yine h&m
bunlar da english home'dan alt açma minderi ile nevresim takımı. ikisi 70 mi ne tuttu. nevresim takımının çarşafı yokmuş. alırken bilmiyordum ben de. alacak olanlara duyurulur bir de çarşaf almak lazım bununla birlikte.
bayanlar aldığımız mağazaları ve fiyatları da yazalım fikir olması açısından olur mu?
bi de benim fotolar neden dev oldu onu anlayamadım :/
Bu ürünü hangi mağazadan aldın her yerde bu serinin nevresimini felan aradım ben
zaten sen yazmıştın sanaırım fotolara bakarken senin yazını görünce aklıma geldi paylaştım...istanbul avrupa yakası arenaparktan..sen nerdesin?Bu ürünü hangi mağazadan aldın her yerde bu serinin nevresimini felan aradım ben
Mağazadan aldık canım hepsini,oraya girince eli boş çıkamıyor insan fiyatlarda bize gayet uygun geldi...tek tek yazmadım ama çıt çıtlı atletleri 6 liraya falan aldıkcanı neten mi aldın gidip mi aldın
canım ben pek çıkamıyorum ama geçen kontrole gidince bi kaçamak yaptım bunları gördüm civile ama kalpli takımdı almadım oğluşuma sitede tek satılıyo ama önümüzdeki kontrolde yine kaçamak yapayım dokunarak alayım diyorumMağazadan aldık canım hepsini,oraya girince eli boş çıkamıyor insan fiyatlarda bize gayet uygun geldi...tek tek yazmadım ama çıt çıtlı atletleri 6 liraya falan aldık
bunların tanesi 18 tl değil mi canımkızlar bitmediyse bakın derim ebebekten aldım 3 takım 18 lira sabahtan beri uğrasıyorum özellikle kızlar için daha güzel ve ucuz seyle war bitmediyse koşunn : )))
hayır cnm her takım 6 lira 3üçü komple 18 lira idibunların tanesi 18 tl değil mi canım
en güzeli bitmişti sepet fiyatı iki katına çıkıyo sen toplam ne kadar ödedin gerçi o haliyle de uygun ama bu kandırmacalara sinir olrum benhayır cnm her takım 6 lira 3üçü komple 18 lira idi
çok tatlılar yaa çok da uyguna almışsın güle güle giydir canım bebişine. e bebek bize uzak yaa bugün gidemem tühh kaçırdımkızlar bitmediyse bakın derim ebebekten aldım 3 takım 18 lira sabahtan beri uğrasıyorum özellikle kızlar için daha güzel ve ucuz seyle war bitmediyse koşunn : )))
neden öyle olduki ama bende johns baby sampuan attım sepete 1 tl yazıyordu sepete bakınca bayagı bi arttı fiyat bnde cıkardım 3ü toplam 18tl+5 tl kargo toplam 23 liraen güzeli bitmişti sepet fiyatı iki katına çıkıyo sen toplam ne kadar ödedin gerçi o haliyle de uygun ama bu kandırmacalara sinir olrum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?