- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 38
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Canım benim hadi bakalım inşallah pozitifi görüceksin herşey iyiye gitmeye başlamış bileTedaviye başlamadan eridi canım ama ben 2 aydır ilaç tedavisi görüyorum cyclo progynova ile.. bugün ilk iğnemi vuruldum işte muayene de de sağdaki de soldaki de kistler gitmiş dedi
Kız mı kii bana kız gibi geldi vallaSelam arkadaslar.benim.neyim olcak acaba banada morel verin azcij
35 yaşının altında 1 tane ..üstünde 2 taneeedr lara mı bağlı kaç emriyo koycakları
bi tane yaniii35 yaşının altında 1 tane ..üstünde 2 taneee
tamam canım sende ekle:)))bnm gözüme kestrdklerım war dur fotolarını koyayım:))bizde bakalımmm canm varsa beğendiklerin paylaşır mısın
cok heyecanlı inşallah gerçeklerini de alırızztamam canım sende ekle:)))bnm gözüme kestrdklerım war dur fotolarını koyayım:))
bayıldım buna:))))
cok tatlıııbayıldım buna:))))
canm devlette yaptırcam yaparlar mı sence 2 tane koyarlar mı kiBenim ilkinde de 2 koydular özellerde 2 koyuyorlar yok falan deseler bile ısrar edin 2 embriyo transferinde tutma oranı daha yüksekmiş
ama tehlıkelı değılmı ıkıtaneBenim ilkinde de 2 koydular özellerde 2 koyuyorlar yok falan deseler bile ısrar edin 2 embriyo transferinde tutma oranı daha yüksekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?