- 14 Şubat 2011
- 367
- 249
- 133
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Insallah pozitif haberini aliriz canim :)Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.benimde prşembe transferim oldu bekliyorum
INSALLAH RABBIM tez zamanda yuzumuzu guldursun hic uzulme bi tanesi yeterli simsiki tutunur sanaa melegnOf of iyi olur inşAllah Allahım çabalarımızı görüyorsun boşa çıkarmaa aminn
Hepimizin yüzünü güldürsün canım aminnnnINSALLAH RABBIM tez zamanda yuzumuzu guldursun hic uzulme bi tanesi yeterli simsiki tutunur sanaa melegn
Amin canım inş herkes pozitif haberler verirInsallah pozitif haberini aliriz canim :)
Transfer oldumu canım senınHepimizin yüzünü güldürsün canım aminnnn
Hayır canım yumurta takibi şuanda daha haftaya opu olcak ama benim tedavim farklı ebriyo havuzu yöntemi uygulanacak kısaca anlatayım 3 ay yumurta takibi yapıp yumurtalar toplanıp donduruluyor o 3 ayda elde edilen yumurtayla embriyo elde edilip sağlıklı olanlar transfer edilecek inşAllah.. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı normal tüp bebek şansım düşük olduğu için bu yöntem uygulanacak inşAllah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız hepimizTransfer oldumu canım senın
Amin canım bu yöntemi ilk defa duydum inş olumlu sonuçlar alırsınHayır canım yumurta takibi şuanda daha haftaya opu olcak ama benim tedavim farklı ebriyo havuzu yöntemi uygulanacak kısaca anlatayım 3 ay yumurta takibi yapıp yumurtalar toplanıp donduruluyor o 3 ayda elde edilen yumurtayla embriyo elde edilip sağlıklı olanlar transfer edilecek inşAllah.. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı normal tüp bebek şansım düşük olduğu için bu yöntem uygulanacak inşAllah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Hakkımızda hayırlısı olsun artık kaç embriyo konuldu kaçıncı günSelam arkadaşlar benimde Çarşamba transferim oldu bekliyorum hayırlısıyla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım saol yumurta sayısı az ve kalitesiz olanlar için uygulanan bir yöntem benim yumurtam az olduğu için doktorum bu yöntemi önerdi bana da daha mantıklı geldiAmin canım bu yöntemi ilk defa duydum inş olumlu sonuçlar alırsın
2 embriyo arkadaşım 5.gün 4.denemem benim 20 yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ama dondurmaya değer hiç kalmadı dilerim inş olurHakkımızda hayırlısı olsun artık kaç embriyo konuldu kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?