- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Slm kaçıncı günün bu gün . Canım benim test tarihinde 18 Mayıs. Doğru düşünmüşsün bende pazar yaptırsam iyi olur benim 4. Denemem sizin sorun nedir canım
Sperm ileri hiz orani cok dusuk. Sayi da cok iyi denemez ,sinirda. Sizin sorun nedir. Doğru düşünmüşsün bende pazar yaptırsam iyi olur benim 4. Denemem sizin sorun nedir canım
Slm benim transferim Çarşamba günüydü sonuçta 18 Mayıs yani 12.gün canım senin sonuuç erken sanırımSlm kaçıncı günün bu gün . Canım benim test tarihinde 18 Mayıs
Aynı şekilde eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik hiç bir değişiklik olmadı sonucunda daha sonra ilk tüp tedavisine 2013 te başladım hala devam genetik araştırma yapıldı oda normal çıktı Buda olmazsa ne Yapıcam bilmiyorumSperm ileri hiz orani cok dusuk. Sayi da cok iyi denemez ,sinirda. Sizin sorun nedir
Edecem INSALLAH hepimizE:))benim 5.gun embriyosuolacak bu arada progetana devam ediyomuyiz canim yaa ben sakat kaldim agridan yuruyemiyorumben de evdeyim. 1hafta rapor aldim. Carsamba isbasi yapcam artik. Ben de cok is yapmiyorum evde ama asiri derecede de yataga bagimli kalmiyorm. Bulasik fln yikiyorm yemek yapiyorm. Ama ben hic belirti hissetmiyormsadece progestan igneleri yuzunden kalcalarim cok agriyor. Test gunun ne zamn? Bnm 3.gun embriyosu ve test tarihm 18mayis.
Esime de 2dr varikosel var dedi. 2dr varikosel yok dedi. Ben de int.den arastirdim, dedgn gibi ameliyattan sonra da pek bi yukselme olmuyormus. Bir de bende surekli miyom cikiyor ve cok buyuyor,2kere miyom ameliyati oldum. Dr tekrar cikacak rahmin musait diyince hic beklemeden tupe gectik cnm. Ama bu nasip kismet meselesi. Maddi ve manevi gucum yettigince elimizden geleni yapcaz. Gerisi Allahin takdiri artik. Sen de hic umidini kaybetme cnm, kaderimizde anne olmak varsa eninde sonunda olcazz:)Aynı şekilde eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik hiç bir değişiklik olmadı sonucunda daha sonra ilk tüp tedavisine 2013 te başladım hala devam genetik araştırma yapıldı oda normal çıktı Buda olmazsa ne Yapıcam bilmiyorum
Ben hala sabah aksam crinone jel kullaniyorm cnm. Ve gun asiri progestan ignem var. Gunasiri olmasina ragmen asiri agrim var bnm de. Bi saga bi sola yaptiriyorm da az olsun rahat oturabiliyorum:)Edecem INSALLAH hepimizE:))benim 5.gun embriyosuolacak bu arada progetana devam ediyomuyiz canim yaa ben sakat kaldim agridan yuruyemiyorum
İnşeallah canım dilerim herşey çok güzel olur bizimde kucağımızda yavrumuz olur bir gün sen hiç evde test yaptınmı?Esime de 2dr varikosel var dedi. 2dr varikosel yok dedi. Ben de int.den arastirdim, dedgn gibi ameliyattan sonra da pek bi yukselme olmuyormus. Bir de bende surekli miyom cikiyor ve cok buyuyor,2kere miyom ameliyati oldum. Dr tekrar cikacak rahmin musait diyince hic beklemeden tupe gectik cnm. Ama bu nasip kismet meselesi. Maddi ve manevi gucum yettigince elimizden geleni yapcaz. Gerisi Allahin takdiri artik. Sen de hic umidini kaybetme cnm, kaderimizde anne olmak varsa eninde sonunda olcazz:)
Canim benim 5. Gün embiryosu 10. Gün test yapılıyor. Senin kaçıncı gunSlm benim transferim Çarşamba günüydü sonuçta 18 Mayıs yani 12.gün canım senin sonuuç erken sanırım
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah. Ne güzel beraber gün sayicaz. Seni transferde hayırlı olsun sen nezaman transfer oldun
Benimde 5. Gün embriyosu 6 Mayıs transferim yapıldı 12 Mayıs'ta bir iğnem var 18 Mayıs testimCanim benim 5. Gün embiryosu 10. Gün test yapılıyor. Senin kaçıncı gun
Ben bu doktorların çalışma şeklini anlamadım hepsi bi yolda devam ediyor işte 3.gün de 5.günde sonuç Rabbimin takdiri inşallah canım hepimiz güzel haberler alırızBenimde 5. Gün embriyosu 6 Mayıs transferim yapıldı 12 Mayıs'ta bir iğnem var 18 Mayıs testimpamuksekerii ile pazar yaptırmayı düşünüyoruz malum işte kaldıramam sonucu
Progestan testini yumurtalıklar toplanmadan önce Yaptılar canım test sonucuna göre de ertesi gün toplandı bir daha yaptırmam gerektiği söylenmedi 12.gün proluton depot iğnemY yenibidunya cnm ben de 6sinda transfer oldum, benim 3. Gun embriyosu.
angelll16 12 mayistaki ignen nedir cnm? Bnm yok da bir de testten once progesteron hormonuna baktircak msn?
Canim cok erken daha test yapmak icin. Bir de senin transfer cuma gunuydu dimi? 2gunde tutsa bile daha testte cikmaz ki.Kızlar Y yenibidunyapamuksekerii ben sabah ki negatif sonuc ile sanırım kafamda bitirdim depresyona girdim eşimde benim hallerime Gülüyor artık
Hmmm her merkezde izlenen yol farkli demek ki. Peki bu igne ne icinmis, dusme ihtimalini azaltmak icin mi acaba? Bana neden verilmedi kiProgestan testini yumurtalıklar toplanmadan önce Yaptılar canım test sonucuna göre de ertesi gün toplandı bir daha yaptırmam gerektiği söylenmedi 12.gün proluton depot iğnem
Kuzucumm yenibidunya yazdi sandim, karristi :)8
Canim cok erken daha test yapmak icin. Bir de senin transfer cuma gunuydu dimi? 2gunde tutsa bile daha testte cikmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?