- 24 Nisan 2013
- 124
- 74
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Evet sabah Yaptım çıkmadı hiç bir şey 3.denemem pozitifti benim onda çıkmıştı gerçi bi Önemi kalmadı ama yine de o zamanki mutluluk güzeldiKuzucumm yenibidunya yazdi sandim, karristi :)
Sen idrar testi mi yaptin bu arda
Bazı merkezler değişiyor demekki. Canım inşallah hayırlı güzel sonuçları alırız . Canım ağrın falan var mı neler hissediyorsunBenimde 5. Gün embriyosu 6 Mayıs transferim yapıldı 12 Mayıs'ta bir iğnem var 18 Mayıs testimpamuksekerii ile pazar yaptırmayı düşünüyoruz malum işte kaldıramam sonucu
Canim tutunur inşallah bizim bebeler. Nasıl hissediyorsun. Ağrın falan var mı canmY yenibidunya cnm ben de 6sinda transfer oldum, benim 3. Gun embriyosu.
angelll16 12 mayistaki ignen nedir cnm? Bnm yok da bir de testten once progesteron hormonuna baktircak msn?
AY canım şimdiden canını sıkma ya neden bu kadar erken yaptın ki çok erken daha 4. Günün bu günKızlar Y yenibidunyapamuksekerii ben sabah ki negatif sonuc ile sanırım kafamda bitirdim depresyona girdim eşimde benim hallerime Gülüyor artık
Insallahh cnimm:) ama bende ne agri ne belirtiii hicbisey yokkk. Sen nasil hissediyorsunCanim tutunur inşallah bizim bebeler. Nasıl hissediyorsun. Ağrın falan var mı canm
Canim umut Allahtan , umutsuzluk seytandir biz gonlumuzce isteyelim umutlarimizi arttiralim Allahin takdiri olur yaa olmaz hepimizin imtihani farkli ama lutfen olmadi diye beynine baski yapma bizi zehirleyen zihnimizKızlar Y yenibidunyapamuksekerii ben sabah ki negatif sonuc ile sanırım kafamda bitirdim depresyona girdim eşimde benim hallerime Gülüyor artık
. Erken davrandım çok keşke yapmasaydımAY canım şimdiden canını sıkma ya neden bu kadar erken yaptın ki çok erken daha 4. Günün bu gün
kesinlikle bizi zehirleyen zihnimiz canım Sağol desteğin için benim 3.denemem de 3 kesem oluşmuştu kanamam başladı bir gece kalp atışları olmadığından Kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olacaksa hayırlısıyla sonuna kadar gitsin ki kucağımıza alalım artık psikolojikmen çok yoruldum ve bittimCanim umut Allahtan , umutsuzluk seytandir biz gonlumuzce isteyelim umutlarimizi arttiralim Allahin takdiri olur yaa olmaz hepimizin imtihani farkli ama lutfen olmadi diye beynine baski yapma bizi zehirleyen zihnimiz
Ben de de hiç bişey yok sadece bu gün biraz kasigimda ara ara batma oldu .Insallahh cnimm:) ama bende ne agri ne belirtiii hicbisey yokkk. Sen nasil hissediyorsun
Benim de bu gün ara ara batma var kasikta canım. Erken davrandım çok keşke yapmasaydımbenim belim ağrıyor birde kasıkla
kesinlikle bizi zehirleyen zihnimiz canım Sağol desteğin için benim 3.denemem de 3 kesem oluşmuştu kanamam başladı bir gece kalp atışları olmadığından Kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olacaksa hayırlısıyla sonuna kadar gitsin ki kucağımıza alalım artık psikolojikmen çok yoruldum ve bittim
Canim benim ya çok geçmiş olsun . Rabbim onlarin acısını unutturur inşallah bu bebisle. Ben de düşük yaptım çok zor bilirim acısını . Olumsuz tüp bebeği de yaşadım Rabbim başka acı göstermesinin bizlere inşallah. Erken davrandım çok keşke yapmasaydımbenim belim ağrıyor birde kasıkla
kesinlikle bizi zehirleyen zihnimiz canım Sağol desteğin için benim 3.denemem de 3 kesem oluşmuştu kanamam başladı bir gece kalp atışları olmadığından Kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olacaksa hayırlısıyla sonuna kadar gitsin ki kucağımıza alalım artık psikolojikmen çok yoruldum ve bittim
Hayırlısı canım beklemekten başka şansımız yok bol dua edelim ki Rabbim üçümüzü de aynı gün pozitif sonuclar versin inşallah ve bekleyen herkeseBenim de bu gün ara ara batma var kasikta canım
İnşeallah tatlımAy
Canim benim ya çok geçmiş olsun . Rabbim onlarin acısını unutturur inşallah bu bebisle. Ben de düşük yaptım çok zor bilirim acısını . Olumsuz tüp bebeği de yaşadım Rabbim başka acı göstermesinin bizlere inşallah
Evet sabah Yaptım çıkmadı hiç bir şey 3.denemem pozitifti benim onda çıkmıştı gerçi bi Önemi kalmadı ama yine de o zamanki mutluluk güzeldi(
Aminnn canım inşallah. ben ya vasi ya muhyi ya musavvir ya halik çekiyorum sürekli elimi karnına koyup. Allah in isimleri. Bi de Sabah akşam havuç suyu içiyorum . Ananas yiyorum. Bi de kabak Çekirdeği tutunmaya kolaylaştırıyor Muş.Hayırlısı canım beklemekten başka şansımız yok bol dua edelim ki Rabbim üçümüzü de aynı gün pozitif sonuclar versin inşallah ve bekleyen herkese
Iğne düşük iHmmm her merkezde izlenen yol farkli demek ki. Peki bu igne ne icinmis, dusme ihtimalini azaltmak icin mi acaba? Bana neden verilmedi ki
öyle kabul ediyorum artık canım Sabırla bekliyorumHer gebelik farkli oluyormus cnm, bence bu testi yapmamis gbi kabul et.
Ananas bende yemiştim bu sefer yemedim Hayırlısı canım ol derse Rabbim olmuşturAminnn canım inşallah. ben ya vasi ya muhyi ya musavvir ya halik çekiyorum sürekli elimi karnına koyup. Allah in isimleri. Bi de Sabah akşam havuç suyu içiyorum . Ananas yiyorum. Bi de kabak Çekirdeği tutunmaya kolaylaştırıyor Muş.
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canımMerhaba,
Benimde transferimin 10. günü bugün allah hepimizi bebeklerimize kavustursun.Önce göbeklerimiz sonra kucaklarimiz dolsun inşallahYarın tahlil günüm ve ben çok tedirginim.
daha adet olamadım adetım 5 günn geçtiiiiiiiiiiiiiiHayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?