2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Pcosum çok sayıda yumurta elde etmeyi beklerken önden büyüyen bir yumurta herşeyi mahfetti. 30 tane yumurtam var fakat 3 ü olgun şaNsım çok Az o yüzden çarşamba opu olucak kaliteli olursa dondurulacak 2 ay sonra yine yumurta takibi yapılıcak ondan da 3 5 yumurta alınıp o da dondurulucak böylelikle çok sayıda embriyo biriktirmiş olucak doktorla bugün bu kararı aldık. Benim transferim eylül ekime kaldı yani

ya nerden bılıon 3 tane olgunmuşş belkı onlar transfer edılecek

kızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???

kızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???
Canım ona dr karar veriyor kalitesine göre ve sayısına göre yeterli sayı oluca 5. Güne gidiyorlar ama 2 yumurta varsa riske atmamak için hemen anne rahmine koyuyorlar. 6 tane var senin 5. Güne giderken 2 tanesi gidemeyip bozulsa eline 4 tane yumurta kalıyor ama 2 de öyle bir şans yok beklerler ve embriyo bozulursa transfer olamayak diye apar topar koluyorlar

benmı demelıyım doktora 3e r3 er iki tüpe koydular...

Olsun canım. Yumurtan varsa ümit var demektir. Geç olsun güç olmasın. güzel bir yaz geçir. stresten uzak. Bu endişeleri eylül e bırak.

Yok canım gidebilicek olsa 5. Güne doktorun sana sormadan götürüyor zaten ama içinde kalmasın kaçıncı gün embriyosu transfer edilicek de

Yok canım gidebilicek olsa 5. Güne doktorun sana sormadan götürüyor zaten ama içinde kalmasın kaçıncı gün embriyosu transfer edilicek de
gerizekalı doktorumun bana dedıgı tek şey çok sağlıklı bebeklern war dedı...ama düşükle sonçlandıııı..gdnce soracam bakalım bu bebekler kaç gnlkkk

Canım benimki de aynı yöntem işte embriyo havuzu yöntemi deniyor buna yumurta toplanıyor embriyo haline getirilip donduruluyor sonra bir ay ara sonra yine yumurta toplama sonra yine bir ay ara ve yine yumurta toplama bu 3 ayın embriyosu genetik taramaya gidiyor sağlıklı olan transfer oluyor buda eylül ekimi buluyor benimle aynı durumdaymışsın canım geçmiş olsun. olsun da bir kaç ay sonra olsun napalım

Pekii bu şekilde şansımız yüksekmiymiş canım bi bilgin var mı ? Bugün şoktan doktorumla detaylı konuşamadım pazartesi gidicem ama pazartesiye kadar da deliricem galiba sinirsel galiba sürekli istifra ediyorum

Pekii bu şekilde şansımız yüksekmiymiş canım bi bilgin var mı ? Bugün şoktan doktorumla detaylı konuşamadım pazartesi gidicem ama pazartesiye kadar da deliricem galiba sinirsel galiba sürekli istifra ediyorum
Tabikii normal tüp bebeğe göre şansın daha fazla artıyor 3 kez tüp bebek yaptırmış gibi düşün 3 ayın yumurtasıyla embriyo elde ediliyor ve sağlıklı embriyo sayısı arttıkça gebelik şansı da artırıyorr kendini üzme canım uzun bir süreç ama 1 kez tüp bebek yaptırıp şansını 3 yumurtayla denemekten çok daha iyidir

ama 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün embrıyosu mu oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…