- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Canım burda bir arkadaş havuz yöntemini uyguluyodu eski sayfaları oku görürsün ondan daha sağlıklı bilgi alırsınKızlar embriyo havuz yöntemi nedir
Amin canim allah razı olsun senden sende bebisini sağlıkla kucağına alırsın inşKizlar degerim 371 e yukselmis sukurler olsun .dun gece hepiniz icin tup bebek isteyenlere test sonucu bekleyenlere dua ettim allahim herkesi en az benim kadar sevindirsin dedim .umarim rabbim kabul eder dualarimi.
Slm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
↑
Slm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
Amin canım allah razı olsun . Yok kesin. Yarın test günüm zaten bu gün yaptidim 0.100 çıktı. Saracoglunu takip ediyorum ama bu gün hastaneye gidince izleyrmedim. Siteden bakayım sağolasın canım Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin kimsenin kucağına boş boynunu bükük koymasinCanım sen kaçıncı gün test yaptırdın? Umudunu kesme bence. Ben dün çok üzüldüm ağladım hatta bhcg yaptırmaya bile gitmeyecektim. Eşim "Allah büyük sen nerden biliyorsun olup olmadığını" dedi. O yüzden Allah büyük umudunu yitirme. Bugün trt diyanette ibrahim saraçoğlu infertilite konusunu işledi. Sebepsiz infertilite için de birşeyler anlatıyordu. İstersen bi bak trt diyanetin internet sitesinden. Allah'ım sizin de yar ve yardımcınız olsun. Şu mübarek aylarda sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.
Hayirlisi boyleymis senin de dediğin gibi canım. Galiba alıştım olumsuz ve nefatiflere. Sen ne yaptın test yaptırdım mi canmY yenibidunya canım üzülme demek ki Rabbim böylesini hayırlı kılmış bu son negatifin olur inşeallah her şey bizim için sabret ve dua et
HayırHayirlisi boyleymis senin de dediğin gibi canım. Galiba alıştım olumsuz ve nefatiflere. Sen ne yaptın test yaptırdım mi canm
Amin canim inşallah. hadi hayirli haberlerle gel inşallah canım. Rabbim emeklerini boşa cikartmasinHayıreşim izin vermedi beklicekmişiz yarın Öğlen gidip kan vericem sonra işe geri dönücem eşim sonucumu bekleyip doktorla görüşecek zaman nasıl geçicek bilmiyorum Hayırlısı olsun inşeallah.üzülme arkadasım sakın geçicek bu Günler'de bizde bebeğimizi kucağımıza alıcaz Rabbim bize de oda günleri yaşatacak bir gün
HAYIRLI olsun tamamına erdirsin Rabbim canmKızlar bugün 11.gün 114 çıktı normalmi hamileyim galiba
Amin canım allahım herkese nasip. EtsinHAYIRLI olsun tamamına erdirsin Rabbim canm
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün 11.gün 114 çıktı normalmi hamileyim galiba
amin canım çok sağol inş sende olumlu sonuçlar alırsınhayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?