- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Offf morfolıji kötü çıktı eşimin %1 ile tüpte hamile kalan var mı
sperm sayı çok ii hız ve morf sorun öncekinde morf %6 çıkmıştı acaba bu tüp merkezleri mi sırf tüp yapsınlar die kötü çıkarıyo yaaCanım merhaba, biz ilk muayene için gittiğimizde toplam sperm 6 milyon, yıkanmış sperm 1 milyon çıkmıştı. Ürolog Merional iğne ve proxeed plus şase verdi eşime. Merionali 3 günde 1 oldu göbekten. Proxeed plusu her gün sabah akşam yemekten sonra kullandı. Bi de soğuk pres Keçiboynuzu özü kullandırdı ürolog sabah akşam yemekten önce 2 yemek kaşığı. Proxeed plus ve soğuk pres keçi boynuzu özü morfolojiye iyi geliyormuş.
sperm sayı çok ii hız ve morf sorun öncekinde morf %6 çıkmıştı acaba bu tüp merkezleri mi sırf tüp yapsınlar die kötü çıkarıyo yaa
MElek canım Pamuksekeri ve bebegimolsun istiyorum testlerini erken yapıp pozitif gördü şükür çok sevindim onlar adına. Şimdi sıra bizde . Ben yarın akşam yaptirayim diyorum acilde. Sen nezaman yaptircaksin. İnşallah bizde pozitifi görürüz ya arkadaşların haberi çok heyecanlandırdı beniiii
Benim test gunum de 23 mayis poff kizlar hamile olanlar belirtiniz neler oldu yazarmisiniz benim goguslerim cok agriyo ara arakasik ve asiri gaz olayi var progestan igne kullaniyorum gogsum ondan mi agriyodur
Ya ben cok iyi koku alabilen birisi degilim sinuzit den dolayi opudan sonra antibiyotik kullaninca acildi burnim simdi aliyorum ama gecen annem yemek yapiyodu hemde en sevdigimden burnumu tikayip girdim mutfagaValla canım ben de aşırı bir koku hassasiyeti var. Şöyle ki parfümü çok seven ben parfüm, kolonya falan görmek bile istemiyorum. Hayırlısı olsun bakalım ben de beklemedeyim
Ya ben cok iyi koku alabilen birisi degilim sinuzit den dolayi opudan sonra antibiyotik kullaninca acildi burnim simdi aliyorum ama gecen annem yemek yapiyodu hemde en sevdigimden burnumu tikayip girdim mutfaga
hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırız sizden benim sonuç günümde 25 mayıs
Herkese merhaba...mayıs ayında tüp bebek değil de, dün aldığımız eşimin sperm sonucuna göre (anomali %90, morfoloji %8) bu cuma doktor kontrolümüz var...sanırım tüp bebek dencek..ağustos gibi tedaviye başlayacağız...ankarada bildiğiniz merkez var mı?
Çok teşekkürler cevabınız için...1 haftadır sizi takip ediyorum :) ben inanıyorum miniğiniz size tutunacak sımsıkı..değeriniz artacak :) Hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah....cuma günkü kontrolden sonra ben de yolumu çizmeyi düşünüyorum...gerçi yumurta takibi diyecektir doktor..2 ay da onunla oyalanırız muhtemelen ama bakalımCanım merhaba. Biz nova art ta yaptırdık. İlaçlar hariç, 1 yıllık embriyo dondurma dahil 7000 tl civarı bir maliyeti oldu
Çok teşekkürler cevabınız için...1 haftadır sizi takip ediyorum :) ben inanıyorum miniğiniz size tutunacak sımsıkı..değeriniz artacak :) Hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah....cuma günkü kontrolden sonra ben de yolumu çizmeyi düşünüyorum...gerçi yumurta takibi diyecektir doktor..2 ay da onunla oyalanırız muhtemelen ama bakalım
İnşallah...hcg baktırcaktınız bugun? sonuç çıktı mıAyy inşallah canım ya. Kanamam var hala. Doktor bugün kan uyuşmazlığı için iğne yaptı. Herkes elinden geleni yapıyor takdir Allah'ın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İnşallah...hcg baktırcaktınız bugun? sonuç çıktı mı
Allahım yar ve yardımcın olsun...inşallah tutunur bebeğin...ilaçlar inşallah işe yarar..Sonuç 61,83 çıktı doktorum muhtemelen düşük yapıyorsun hiç bir şey yapmadan yatacaksın ilaçları kullanmaya devam et dedi. Allahım hayırlısını nasip etsin. Cuma günü tekrar kan vericem.
INSALLAH canim gonlunce olur hersey bak ne guzel artiyordegerin sen dinlenmene bakHayırlısı olsun canım. Ben bugün 4. bhcg testimi yaptırıcam. 12. Gün değerim 15,17 idi sonrasında 46,51 ve 92,88 oldu. Kanamam var adet kanaması kadar çok olmasa da yerleşme kanaması kadar az da değil. Doktorum artış hızı iyi ama düşük riski var dedi. Yatıyorum ve bekliyorum. 1000'li 1500'lü değerlere ulaşınca kese görünür dedi. Hayırlısı artık beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?