2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canim ya senin de 12.gun dusuk cikmisti dimi benim 11.gun 13 cikti sevinmelimiyimm

Canim ya senin de 12.gun dusuk cikmisti dimi benim 11.gun 13 cikti sevinmelimiyimm
canımm üzülme sakın inş. hamilesin demekki senin bebiş geç tutunmustur çünkü hiç olmazsa 1 çıkıyoo ben iki kere yasadım olmayınca çıkmıyo sen dinlenmeye devam et inş. yükselir

Canım benim 12. Gün 15,17 çıktı. Doktor çok düşük ama bekliycez dedi. 14. Gün 46,51 oldu o gün kanamam ve sancım başladı prolutan depot iğne yapıldı. 16.gün kanamam devam etti 92,88 e çıktı. 17. Gün kanamam arttı kan uyuşmazlığı var eşimle bende onun için iğne yaptılar. 18. Gün 63'e düştü. Doktorum muhtemelen düşük yapıyorsun dedi ama alttan muayene etti henüz düşük oluşmamış ama risk devam ediyor dedi. Bugün bhcg değerim tekrar 82'ye çıktı. Doktorum artış hızı az pazartesi tekrar bhcg bakıcaz dedi. Bugün bir prolutan depot daha yaptı. Şu an kanamam azaldı sancım da azaldı ama resmen diken üstündeyim. Bir yandan da bronşit geçiriyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah benim yaşadığım bu süreci sen yaşamazsın da değerlerin hızla artar.

Canim ya biraz once baktim sana zaten o zaman da konusmusuz ama seni suan cok cok iyi anladim RABBIM kucagimizi bos birakmasin sen progestan igne kullaniyomuydun peki canim transferden sonra

BIDE doktoruna sor tabiki keci boynuzu pekmezini isitip icine zeytinyagi koy ic benim astimim vardi oyle atlattim bi sor canim yarin zarari yoksa ic bronsitine iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…