- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.441
Çok fazla olması ii değil de drum kaliteli yumurtakarın gayet güzel dedi tbi hepsii döllenmez sanmam 5i ii gelişse embriyo olarak yeter 2sini koydurur 3ünü dondururuz inşallah ...hakkımızda hayırlısı cnmBen zaten fazla olmasini istemiyodum canım çok fazla toplanması iyi değil diye duydum bunlar kaliteli olsun güzel dollensin yeter bana bana demedi cumartesi günü gel diye onlar cagiracak beni
Çalışıyorum cnm ondan yoksa oturcam da rapor da alcam bikaç gün allahtan okullar kapanıyo öğrtmenm deKız otur oturdugun yerde ne uçağı biraz dinlenmen lazım
Aaaa canım kaçta benim 9 30 heyecandan hala uyumadim namaz kıldım hepimize dua ettim sizde beni unutmayın ne olur hersey hayırlısı ile olsun inşallah :)slm canım yarın sabah benimde opum olacakk :)
Amin canim inşÇok fazla olması ii değil de drum kaliteli yumurtakarın gayet güzel dedi tbi hepsii döllenmez sanmam 5i ii gelişse embriyo olarak yeter 2sini koydurur 3ünü dondururuz inşallah ...hakkımızda hayırlısı cnm
Canım rapor al evde dinlen valla bu tedavi süreci çok zor bari yazık olmasınÇalışıyorum cnm ondan yoksa oturcam da rapor da alcam bikaç gün allahtan okullar kapanıyo öğrtmenm de
Zaten raporluyum şu an transfere kdr bklm alabilirsem bikaç gün daha alırım da gene gtmek zorundayım Allah yardımcımız olsun sana crione jel verdiler mi nasıl kullancam bilmiomCanım rapor al evde dinlen valla bu tedavi süreci çok zor bari yazık olmasın
ben dönüyordum canımKizlar surekli duz yatmaktan belim agridi biraz sagima yatsam bir sorun olurmu
Teşekkür ederim canım amin hepimizi inşallahHayırlı olsun canım benim rabbim verdigimiz emekleri bebislerle mukafatlandirsin inş
Inşallah güzel sonuç alırsın canımKizlar 4.beta hcg mi de yaptirdim INSALLAH hayirlsiiyla artisi devam eder cok heyecanli bi bekleyis oldu benim icin sizin gibi 12 gun degil nerdeyse 25gun bekledim(INSALLAH sonu guzel olur dua edelimm.
canım sıkı sıkı tutunsun inşallah bebisin sana hayırlısıylaKizlar transferim oldu 2 embiryomuzdan birini kaybettik tek bebeisimle yatiyorumdua edin bana
Amin insallah canimcanım sıkı sıkı tutunsun inşallah bebisin sana hayırlısıyla
Verdiler canım kan sulandirici iğne ve folik asitte verdiler kullanimi çok basit ince bir boru şeklinde içinde beyaz bir jel varZaten raporluyum şu an transfere kdr bklm alabilirsem bikaç gün daha alırım da gene gtmek zorundayım Allah yardımcımız olsun sana crione jel verdiler mi nasıl kullancam bilmiom
Canım gözün aydın benide bugün aradılar üç tane dollenmis yumurta var perşembe günü saat 12 de transfer için cagirdilar hakkımızda hayırlısı olsun inş7adet döllenmiş embriyom oluşmuşş çok şükür inşallah bu topiğe iyi gelişmeleri yazmaya devam ederim de hamile yazarsınız topiğehepimiz istediğimize kavuşalım inşallah mübarek aylarda ♥
Ins değerin artar canım rabbim bebeğini sana bagislasinKizlar 4.beta hcg mi de yaptirdim INSALLAH hayirlsiiyla artisi devam eder cok heyecanli bi bekleyis oldu benim icin sizin gibi 12 gun degil nerdeyse 25gun bekledim(INSALLAH sonu guzel olur dua edelimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?