2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Kızlar dün yumurtalar toplandı perşembe günü de transfer olcak şimdi kaçıncı gün embriyosu oluyo? ?

Canım ankarada olmadığım için sana bilgi veremiycem ama bunu soyliyeyim resmen para tuzağı tüp bebek merkezleri ne kadar koparirsam kardir anlayislari ben yaptirmaya karar verdiğim zaman hastaneyi aradım bilgi almak için bayan bana dedi 4.500 hastaneye veriyosun 1.500 de ilaçlara belki ilaclarda o kadar tutmaz dedi bi gittim açılışı 1.400 tllik iğneyle açtım zaten gerisi geldi her bir ilaç recetem 500 altında değildi

Recai beyi ben de duydum ama imkanın varsa cebeci tıp da benim dru öneririm şu ana kadar çok başarılı geçti bi arkım da ilk denemede tutturdu prof dr murat sönmezer.. muayenehanesi de var rapor çıkarsa çok daha uyguna gelir çok bilgili çok ii bi drdur tavsiye ederim transfer opuyu da özelde yapabiliyo hrs yada genartta

Kizlar Bende sizlere birsey sormak istiyorum ben bugün 2. Igne mi oldum igne olduktan sonra şansOluyor normal mi sizlerde de oldumu

kızlar bu sabah opu oldum 13 yumurta toplandıı şimdi evdeyim belimm çok agrıyorr ( eger 5 tane döllenmiş olursa genetiklerine bakılacak pazar transferim olcak eger 5 in altında olursa genetik bakılmıyomus benim 3. denemem bu inş.. olumlu olurr Rabbim burda sonuc bekleyen herkesin sevinçli haberlerini yazmak nasip etsin buraya ....

Neden genetiğe gdyor düşük mü olmuştu çok böyle durumlarda genelde sperm sorunlu oluyo..ağrı için parol al cnm

Kizlar Bende sizlere birsey sormak istiyorum ben bugün 2. Igne mi oldum igne olduktan sonra şansOluyor normal mi sizlerde de oldumu
Valla canım benim çok agrilarim oldu orgalutran diye iğne vermiştiler bana onu vurdugum gün sabaha kadar kemik agrisindan uyuyamiyodum allah yardimcin olsun çok zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…