2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Valla canım benim çok agrilarim oldu orgalutran diye iğne vermiştiler bana onu vurdugum gün sabaha kadar kemik agrisindan uyuyamiyodum allah yardimcin olsun çok zor bir süreç
Benimde gobegimde yanma hissi ve ağrı oluyor 1 saat falan sonra azalıyor benim ignemde gonal f 1050 yaparkende zorlanıyorum kendi kendime acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum bilmiyorum kafam karışık ve gereğinim sanırım

Canım ben kendime yapamiyom hastaneye gidip yaptiriyom transfer sonrası esimin yengesi hemşire o eve gelip yapcak bana kendime cesaretim yok

Aklum hepten karısıyo dr tmm derse iki embriyo tutma olasılığını arttırır mı? İkiz de pek istemiorum da
Canım benim bildiğim iki tane konuldumu şans daha artiyo ben iki tane istiycem ikiside tutsa ne mutlu bana bi kerede iki çocuk kurtulurum bizim genimizde ikiz var benim babam ikiz bana yardım edecekte var bi kerede iki tane

rabbim hepimizin gonlune gore versin..insallah. transferim 7.gunundeyim.. heyecan dorukta stres deil ama korku var.. tabikide rabbimin dedigi olur.kaderimiz de ne varsa onu yasariz. kurban oldugum rabbim nasip etsin insallah.
Urkutucu bir surec :) benimde 3. Gunum kabizlik falan yok hatta kasik bel agrim biraz azaldi senin durumun nasil

Canım ben kendime yapamiyom hastaneye gidip yaptiriyom transfer sonrası esimin yengesi hemşire o eve gelip yapcak bana kendime cesaretim yok
Bende tıp merkezine gittim ama yapmadılar reçetesiz yapamayız dendi ben devlette yaptırıyor um transfer günü reçete vereceklermiş raporla beraber recetem olmadığı için yapmadı yani acaba sağlık ocağı yapar mı ki

benim de kasik agrim bel agrim azalti da kabizlik var ya. zorlamiyorum ama iyim cok sukur rabbim gonlumuze gore versin.
benim de kasik agrim bel agrim azalti da kabizlik var ya. zorlamiyorum ama iyim cok sukur rabbim gonlumuze gore versin.
Amin insallah canim ben tedaviye baslamadan kayisi yemeye basladim simdide oyleyim birde ben evde yuruyorum surekli yatmiyorum bol su iciyorum

Canım benim bildiğim iki tane konuldumu şans daha artiyo ben iki tane istiycem ikiside tutsa ne mutlu bana bi kerede iki çocuk kurtulurum bizim genimizde ikiz var benim babam ikiz bana yardım edecekte var bi kerede iki tane
Senin işin daha kolay..ben kimseye söylemedim ikşz olursa anlaşılsın istemiyorum insanlar kötü..zaten kalanı dondurtcam tutmazsa iki ay sonra dondurulmuşla deberiz.. yada önce bi dra sorucam

Bir de benim erken doğum riskimmvar ikşz olursa bebeklerin sağlığından da korkuyorum bi yandan tutsun da istiyorum...hayırlısı artk çok düşünmücem..sen transfere kdr hangi ilaçları kullanıyosun delalim

Kızlar dışarı çıkıyomusunuz ben şu yatıp yatmama olayına çok taktım birde transfer sonrası folikasit kullanıyomusunuz benimde transferinin 7.günü tüm bekleyen anne adaylarına Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Amin insallah canim ben tedaviye baslamadan kayisi yemeye basladim simdide oyleyim birde ben evde yuruyorum surekli yatmiyorum bol su iciyorum
canim banada dedi dr.kayisi kurusu ye dedi.ama sevmiyorum kayisi aldirim bari. bende yatmadim 3gun dunlendim yinede ayaga kaldim felan simdi de normal hayatimdaki gibi devam annem deyim is yapmiyorum hic. su bende iciyorum canim sisemi ayirmiom yanimdan hayirlisi insallah

Bende annemdeyim iyiki varlar :) bende is yapmiyorum ama oyle cokta yatmiyorum zaten yatinca belim daha cok agriyor

insllah rabbim gonlumuze gore verir canim benimde yedinci gunum. dr. 3 gun dinlen
normal hayatina donebilirsin dedi bende ole yapiyorum.

insllah rabbim gonlumuze gore verir canim benimde yedinci gunum. dr. 3 gun dinlen
normal hayatina donebilirsin dedi bende ole yapiyorum.
Banada doktorum aynısını söyledi ama çevrendeki insanlar niye yatmıyosun ayşe hep yapmıştı yok şu şöyle yapmıştı diye insanın aklını karıştırıyolar ben de bu işlerin yatmayla ilgisi olmadığını düşünenlerdenim yinede insanları takıyorum.

insanlarin dedigi ne deilde dr. ne dediyse onu yap sen canim. kendini dinleme rahat ol..

insanlarin dedigi ne deilde dr. ne dediyse onu yap sen canim. kendini dinleme rahat ol..
saolun arkadaşlar beni en iyi sizler anlarsınız diğer insanların anlamları çok zor kırılıyomuyuz üzülüyomuyuz umurlarında diil Rabbim onlara vermiş evlat aramamışlar. Rabbim bizleri de onlardan ayırmasın zor olsun ama hayırlı sağlıklı evlatkarımız olsun ben razıyım.hepinize de dua ediyorum güzel haberlerinizi alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…