- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.541
Koydur tatlım şans daha yüksek oluyo bugün burdaki doktorum tüp bebek yapan doktorumu aradı iki tane koymasini söyledi inş yarın fikrini değiştirmez doktor normalde yasaktir iki tane koyulmasiAilede olunca tbi daha ii olur.. bakalım belki biz de iki koyduryryz
Benimde yarın canımNe zaman transferin cnm benim cmt günü
Canım transferin oldu mu? Benim cmrtesi inşallah
Allah gönlüne göre versin cnm inşallah tutarBenimde yarın canım
Amin canim hepimize inşAllah gönlüne göre versin cnm inşallah tutar
Nasıl geçti transfer???Amin canim hepimize inş
Pek ağrı olmuyo demişti arkım muayene gbi miş...ama neden iki tane konmadı? Hadi hayırlısı olsunBiraz ağrı oldu transfer sırasında canlar
Canım doktor kabul etmedi iki taneyi benim vajinam dar onun için biraz ağrı oldu bide idrara sıkışık olduğum için oda beni çok zorladıPek ağrı olmuyo demişti arkım muayene gbi miş...ama neden iki tane konmadı? Hadi hayırlısı olsun
Yaş kaçtı ki kabul etmedi? Benimki kabul etcek mi bklm hoş ikiz olsun istemiyorum ben ama tutsun diye belki...arkdşmın rahat geçmiş ... nasıl transfer edilito ki cnm anestezili olmaz mı ki ? İlk denemen miydiCanım doktor kabul etmedi iki taneyi benim vajinam dar onun için biraz ağrı oldu bide idrara sıkışık olduğum için oda beni çok zorladı
Benim ilk deneme canım anestezi almadim vajina muayenesi gibi bi borucuk geçirdi karin bölgesinden ultrasonla bakıp embriyoyu transfer ettiler ettiklerinde banada gosterdiler ben 29 yaşındayım onun için kabul etmedi doktorYaş kaçtı ki kabul etmedi? Benimki kabul etcek mi bklm hoş ikiz olsun istemiyorum ben ama tutsun diye belki...arkdşmın rahat geçmiş ... nasıl transfer edilito ki cnm anestezili olmaz mı ki ? İlk denemen miydi
Hımm bklm benimki de kabul etmez sanmam arkım 32 yaşında ve 2düşüğü oldgu için iki tane koymuş hoş teki tuttu ama kısmet... artık gerisi Allahtan cnm kendine ii bakcan ananas ye :)Benim ilk deneme canım anestezi almadim vajina muayenesi gibi bi borucuk geçirdi karin bölgesinden ultrasonla bakıp embriyoyu transfer ettiler ettiklerinde banada gosterdiler ben 29 yaşındayım onun için kabul etmedi doktor
canımm hadi hayırlı olsunn bugünde beni aradılar 13.30 da gel transferin olacak dediler şimdiden heyecan bastı inş. seninle beraber mutlu haberler yazarız buraya. tuvalete gitmenden problem yok canım ilk 1 saat gitmezsen yeter sadeceKızlar transfer oldu bir tane embriyo konuldu iki saat sonra tuvalete gittim dayanamadim inş bir sorun olmaz
Canım gözün aydın Allah emeğini boşa çıkarmasın sıra beklemeye geldi bence en zorlu süreç hadi inşallah güzel haberi alırsınKızlar transfer oldu bir tane embriyo konuldu iki saat sonra tuvalete gittim dayanamadim inş bir sorun olmaz
Canım umarım değerin yükselir benim de 10. Günü 24 çıkmıştı sonra 12 gün 40lıbişi çıktı sonra yükseldi ama dış gebelik oldu seninki kaçıncı günü embriyo şu bu da önemli benimki 5 gündü seninki de öyleyse düşük bi değer. Kimyasal gebelik genelde oluyor.dış gebelik genelde düşük bi ihtimal.umarım senin ki normaldir geç tutunmuştur inşallah hep iyisini düşünelimherkese merhaba 22 mayısta transferim gerçekleşti dün kan testi yaptırdım 11.73 çıktı doktorum önce gebelik yok dedi değerin çok düşük 25 in üstünü var diyoruz dedi.sonra cuma günü tekrar gel değerine bakalım dedi. benim gibi olup sonra değeri yükselen var mı acaba gerçi ben dün o kadar üzüldüm ve ağladım ki tutunsa bile düşmüştür diyorum.
Sağol canım bu bekleme süreci biraz zor ve sabır istiyo inş sonu güzel olur beklemeye değerCanım gözün aydın Allah emeğini boşa çıkarmasın sıra beklemeye geldi bence en zorlu süreç hadi inşallah güzel haberi alırsın
canım benim 3. gün embriyosuydu. gerçekten geç tutunma diye bi şey var mı ..? benim okuduğum yazılarda hep düşükle sonuçlanmış bende çok korkuyorumCanım umarım değerin yükselir benim de 10. Günü 24 çıkmıştı sonra 12 gün 40lıbişi çıktı sonra yükseldi ama dış gebelik oldu seninki kaçıncı günü embriyo şu bu da önemli benimki 5 gündü seninki de öyleyse düşük bi değer. Kimyasal gebelik genelde oluyor.dış gebelik genelde düşük bi ihtimal.umarım senin ki normaldir geç tutunmuştur inşallah hep iyisini düşünelim
Sağol canım beraber konusarak gecirecez gunlerimizi inş hayırlısı olurcanımm hadi hayırlı olsunn bugünde beni aradılar 13.30 da gel transferin olacak dediler şimdiden heyecan bastı inş. seninle beraber mutlu haberler yazarız buraya. tuvalete gitmenden problem yok canım ilk 1 saat gitmezsen yeter sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?