- 2 Haziran 2015
- 299
- 172
- 33
- 34
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.521
saol allah razi olsun.yasamayan bilemez canim. uzaktan davulun sesi hos gelir.. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.. hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..saolun arkadaşlar beni en iyi sizler anlarsınız diğer insanların anlamları çok zor kırılıyomuyuz üzülüyomuyuz umurlarında diil Rabbim onlara vermiş evlat aramamışlar. Rabbim bizleri de onlardan ayırmasın zor olsun ama hayırlı sağlıklı evlatkarımız olsun ben razıyım.hepinize de dua ediyorum güzel haberlerinizi alırız inşallah.
Bizim burda özel hastanede yaptiriyom canım hepsi tanıdık olduğu için ne ücret veriyorum nede reçete istiyolar vurup cikiyom :)Bende tıp merkezine gittim ama yapmadılar reçetesiz yapamayız dendi ben devlette yaptırıyor um transfer günü reçete vereceklermiş raporla beraber recetem olmadığı için yapmadı yani acaba sağlık ocağı yapar mı ki
Canım ben bugun burdaki doktoruma gittim rica ettim ondan tüp bebek yapan doktoru arayip iki tane konulmasini soyliycek ben ilaçların adini yazim canım sana hibor kan sulandirici iğne crone jel folbiol folik asit parol ağrı kesici monodoks prednol hap estrofem bunları kullaniyom canımBir de benim erken doğum riskimmvar ikşz olursa bebeklerin sağlığından da korkuyorum bi yandan tutsun da istiyorum...hayırlısı artk çok düşünmücem..sen transfere kdr hangi ilaçları kullanıyosun delalim
Benim ailemde kaynanam tarafida ikiz istiyo bende istiyom sorumlulugu onlar ustlendi dogurmasi benden bakim parası bakması onlardan :)Senin işin daha kolay..ben kimseye söylemedim ikşz olursa anlaşılsın istemiyorum insanlar kötü..zaten kalanı dondurtcam tutmazsa iki ay sonra dondurulmuşla deberiz.. yada önce bi dra sorucam
İnş pozitif sonuç alırsın canım bende folik asit ve kan sulandirici iğne kullaniyorum hamile kalsam üç aya kadar kan sulandirici vurcakmisim doktor dediKızlar dışarı çıkıyomusunuz ben şu yatıp yatmama olayına çok taktım birde transfer sonrası folikasit kullanıyomusunuz benimde transferinin 7.günü tüm bekleyen anne adaylarına Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin inşallah Allah nasip etsin hepimize ne güzel yazmışsınız gerçekten kimse bizi anlamıyorsaolun arkadaşlar beni en iyi sizler anlarsınız diğer insanların anlamları çok zor kırılıyomuyuz üzülüyomuyuz umurlarında diil Rabbim onlara vermiş evlat aramamışlar. Rabbim bizleri de onlardan ayırmasın zor olsun ama hayırlı sağlıklı evlatkarımız olsun ben razıyım.hepinize de dua ediyorum güzel haberlerinizi alırız inşallah.
Ne güzel burda ben yaptirmadim özelde bile aslında ben kendim yapıyorum sadece vurdugum yerler yanlış değildir umarım tek düşüncem oBizim burda özel hastanede yaptiriyom canım hepsi tanıdık olduğu için ne ücret veriyorum nede reçete istiyolar vurup cikiyom :)
Gobegemi vuruyon canım ben gobekten yaptiriyodum mosmor oldu göbek şimdi kola gectik bugün koldan yaptım yanlış değildir canım gobekten dört parmak ileri vuruluyo koldanda dirsek üstü arka tarafaNe güzel burda ben yaptirmadim özelde bile aslında ben kendim yapıyorum sadece vurdugum yerler yanlış değildir umarım tek düşüncem o
Teşekkür ederim canım cevapların için gobekten vuruyorum bende az önce 3. Igne mi vurdum pazartesi kontrolüm var kan vericem ve ultrason kontrolüm var gerisi hayırlısı insallah allahım nerde varsa hepimizin yüzüne baksın emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah dualarım hepimizleGobegemi vuruyon canım ben gobekten yaptiriyodum mosmor oldu göbek şimdi kola gectik bugün koldan yaptım yanlış değildir canım gobekten dört parmak ileri vuruluyo koldanda dirsek üstü arka tarafa
Rica ederim canım burda birbirimizi çok iyi anliyoruz sen hangi iğneyi vuruyon yarın benim transfer günümTeşekkür ederim canım cevapların için gobekten vuruyorum bende az önce 3. Igne mi vurdum pazartesi kontrolüm var kan vericem ve ultrason kontrolüm var gerisi hayırlısı insallah allahım nerde varsa hepimizin yüzüne baksın emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah dualarım hepimizle
Gonal f 1050 canım birde folidoce diye folik asit im varRica ederim canım burda birbirimizi çok iyi anliyoruz sen hangi iğneyi vuruyon yarın benim transfer günüm
Ay şimdiden hayırlı olsun transferin bebisin sana sende ona sıkı sıkı tutunun inşallah hayırlısıylaRica ederim canım burda birbirimizi çok iyi anliyoruz sen hangi iğneyi vuruyon yarın benim transfer günüm
Teşekkürler arkadaşım Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.İnş pozitif sonuç alırsın canım bende folik asit ve kan sulandirici iğne kullaniyorum hamile kalsam üç aya kadar kan sulandirici vurcakmisim doktor dedi
Ben bu iğneden kullanmadim canım elonva orgalutran pregon kullandımGonal f 1050 canım birde folidoce diye folik asit im var
Canım transferin hayırlı olur inşallah.Rica ederim canım burda birbirimizi çok iyi anliyoruz sen hangi iğneyi vuruyon yarın benim transfer günüm
Tşk ederim canım inş bu emeklerimiz boşa gitmezAy şimdiden hayırlı olsun transferin bebisin sana sende ona sıkı sıkı tutunun inşallah hayırlısıyla
Rica tatlım rabbim herkesin içindeki hasreti cikarsinTeşekkürler arkadaşım Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.
Tşk canım dualarinizi eksik etmeyelim birbirimizdenCanım transferin hayırlı olur inşallah.
Ailede olunca tbi daha ii olur.. bakalım belki biz de iki koyduryryzBenim ailemde kaynanam tarafida ikiz istiyo bende istiyom sorumlulugu onlar ustlendi dogurmasi benden bakim parası bakması onlardan :)
Ne zaman transferin cnm benim cmt günüTşk canım dualarinizi eksik etmeyelim birbirimizden
Canım transferin oldu mu? Benim cmrtesi inşallahBen bu iğneden kullanmadim canım elonva orgalutran pregon kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?