Benim sabah ayrı akşam ayrı şikayetlerim var, sabah bulantı ve kusma var akşam da bir şişkinlik bir şişkinlik çamaşırımın lastiği bile rahatsız ediyorbenim akşamları midem bulanıyor bu işte bir dariplik var ya normalde gündüz olmaz mıydı bu iş : D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sabah ayrı akşam ayrı şikayetlerim var, sabah bulantı ve kusma var akşam da bir şişkinlik bir şişkinlik çamaşırımın lastiği bile rahatsız ediyorbenim akşamları midem bulanıyor bu işte bir dariplik var ya normalde gündüz olmaz mıydı bu iş : D
Bnm her daim bulaniyo canim ya aksami sabahi yok galiba ;(benim akşamları midem bulanıyor bu işte bir dariplik var ya normalde gündüz olmaz mıydı bu iş : D
Cnm beta kaçta iken gordunBiz de dün sabah kesemizi gördük 1 cm olmuş. Haftaya kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah :)
Hayır canım önümüzdeki Perşembe günü gideceğiz muayeneye inşallah duyabiliriz.Bendede senin dedigin gibi bazen bı midem ters geliyo sanki her an bulancak gıbı ama üstelemeyınce geciyo her bılen cok şanslısın valla ınsallah boyle devam eder dıyolar. Umarım böyle bulantısız devam ederiz. Siz kalp atışlarını duyabıldınımızmı?
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsinBiz de dün sabah kesemizi gördük 1 cm olmuş. Haftaya kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah :)
Canım hayırlı olsun bisey yapmama gerek yok 40 gunlukse doktora git. Keseyi görürsün hic yoktan. Zamanla içindeki bebiste görünecek kadar büyüyecek. Doktorun seni yonlendirirMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum çünkü hamile olduğumu dün öğrendim benim için çok sürpriz oldu :) yaklaşık 4 yıllık evliyim 32 yasındayım daha 2 aydır bıraktım korunmayı hemen hamile kalmışım şok oldum :) ilk duyduğumda çok korktum ama yavaş yavaş alışıyorum :) allah sağlık verirse bende nisan annesi olucam inşallah.
Şimdi benim hiçbir bilgim yok daha önce jinekolopa bilr gitmedim.Eczaneden gebelik testi aldım pozitif çıktı hemen hastaneye gittik geç saate doktor direkt ultrasona aldı ve 40 günlük olmuş dedi :)) Sizin yazdığınız bazı değerler var bunlar ne anlama geliyor hiç anlamıyorum kan değerleri falanmı..Ben yaptırmadım ne yapmam gerekli onuda bilmiyorum.Doktor sadece sağlıklı dedi hiç vitamin falan içmedim dedim folik asit yazdı yolladı.Bende herhangi mide bulantısı veya her hangi bir belirti yok.Sadece içimde ara ara sıkıntı oluyor regl olma dönemi gibi o da geçiyor.Çok acemiyim bundan sonra ne yapmalıyım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Cnm betaya sadece bir kere baktırdım o da geçen hafta Perşembe ilk hamile olduğumu öğrendiğimde. Benim sat 14 Temmuz. Sata göre 32. Günde bhcg 768 çıkmıştı. Sonra hemen doktora gösterdim. Ama keseyi göremedi. Dün sata göre 41. Gündü karından ultrasonla keseyi gördük. Doktorum tekrar bhcg ye baktırmamı istemediği için ben bir daha baktırmadım canım. Su anda kaç olduğunu bilmiyorum. Doktorum kese göründü gerek yok dedi.Cnm beta kaçta iken gordun
Âmin hepimizin inşallah.Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Anladım cnm cok teşekkür ederim umarim sağlıkla kucağına alırsın :) alirizCnm betaya sadece bir kere baktırdım o da geçen hafta Perşembe ilk hamile olduğumu öğrendiğimde. Benim sat 14 Temmuz. Sata göre 32. Günde bhcg 768 çıkmıştı. Sonra hemen doktora gösterdim. Ama keseyi göremedi. Dün sata göre 41. Gündü karından ultrasonla keseyi gördük. Doktorum tekrar bhcg ye baktırmamı istemediği için ben bir daha baktırmadım canım. Su anda kaç olduğunu bilmiyorum. Doktorum kese göründü gerek yok dedi.
evet yarın gitcem çok korkuyorum gerçekten iniallh kalbi hala pıt pıt atıyordurSorma hem de nasıl sinir streskimse bilmediği için hamilelikten de diyemiyorum içim içimi yiyor. Bi yanim yat diyor diğer yanim kalk iş çok
((sen yarın mi gideceksin doktora? Ben çarşamba denicem şansımı
yaa ama şimdi daha çok korktum ben nie durdu ki offffbenim bebegimin kalbi durmustu ve suan hic ultrasona girmedim cuma insallah ne olup bitiyo ögrenicem.bu konuda benimde korkularim cok ama kucagimiza alana kadar bitmeyecek endisemiz :)
Güzel haberlerle gidip gel inşallah iyi düsünelim iyi olsun
etkilemiyor desem yalan olur canım eşim ve doktorum yasak koydu ama insan benzer şeyleri uAşayanlaela daha iyi anlıyor gibi bilemedim valla ...ben kk dan önce ne boş gebelik ne kalbi durma bilirdim...İyi akşamlar kızlar şöyle geriye dönük sayfaları okudum da bu sayfa insanda stres yaratıyor galiba ya okudum da biraz ; bebişinin kalbi duranlar olmuş, boş gebelik yaşayıp kürtaja gidiyorum diyenler olmuş okudukça gözlerim doldu dua edip durdum onlara ama beni çok gerdi. ben daha sadece kese gördüm ve hcg takibi yaptırdım bu hafta çarşamba dr randevum var o gün inşallah olumlu haberler duyarız. Herkese kolaylıklar ve sağlık sıhhat dilerim inşallah kimse artık kötü haber almaz. Eşimin de ısrarıyla söz verdim işler yoluna girene kadar girmiycem buralara, yoksa kese dolu mu ?doluysa kalbi atacak mı ?atıyorsa durur mu ?diye diye şizofren olucam
ben 26bin iken usg ye gırdım. kese bebek gorundu. kalp atıslarını da gordum ama duyamadım cok mınnak oldugundan.Ben kalp atışını kesesini ne zaman görürüm ya degerim perşembe günü1900civariydj. Bi hafta daha beklyeyim diyorum. Siz kaclarda gördünüz keseyi ve kalp atisini
selam kızlar ve de cici yeni anne adayları :) sanırım ben de nisan annelerinden olacağım... henüz doktor onaylı değilim ama... 31. günümdeyim. 28 ve 30. günlere ait bhcg değerlerim sırasıyla 50 ve 107 idi. benimkiler burada okuduklarıma göre baya düşük kalıyor ama bakalım sabredip cuma gününe bir bhcg daha yaptırmayı düşünüyorum. ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeli sizce?
sabredebilmeyi umuyorum zira bu haftalar çok sallantıda olan haftalar. tanıdığım bir çok kişi 6-7. haftalarda düşükle sonlandırdı gebeliklerini. O sebeple çok da kendimi o moda sokmak istemiyorum. Umarım her şey yolunda gider...öncelikle gözün aydın. degerler dusuk dıye dusunme benım de regl 2 gun once 58 gelmıstı. bünyeye gore degısıo onemlı olnan 2 gındede 1 katlaması. sabredebılırsen ılk dr kontrolunu 6-7. haftalarda yaptır. bebegı gormus olursun. erken gıdersen ancak keseyı gorursun oda muhtemelen alttan bakar. bhcg 5bin i gectiğinde rahat rahat gıdersın.