2015 Nisan Anneleri

Günaydın tatlı hamişler.5+1 oldum çok şükür.Hala dr gitmedim ilk bebeğimdede 7.haftada gitmiştim bebeğimide kalp atışıda görmüştük.bundada beklemeyi düşünüyorum.Acaba ben mi çok sakin davranıyorum

Günaydın cnm Maaşallah :nazar:bende bekledim en sağlıklısı bence tam 7+0 da gittik kalp atışını falan duyduk daha iyi oldu sende öyle yap :)

Günaydın güzel anneler herkese sağlıklı huzurlu pozitif geçecek güzel bir hafta diliyorum

Günaydın cnm İnşALLAH :)

Iyi haftalar guzel anneleeerrrr

Ben de bugun ilk kez dr a gidiyorum.. gerginim ya hayirlisiyla bir sikinti yokyur, bebikim sagliklidir insallahhhh...

Bu arada benim karnim bazen acayip sisiyor ya... resmen hamile katni gibi sisiyor, sonra arada normal oluyor fslan.. bu sislik normalmis diye aradtirdim.. ama, aranizda da bunu yasayan var mi? O kadar sismesi cok degil mi

Günaydın cnm şişkinlik bende de var normaldir gaz falan olabilir kendimi aynaya bakınca 5 aylık hamile gibi hissediyorum o derece yani :D

anneler gunaydın. benım de mıde bulantım basladı galıba dun geceden beri. simdide devam ediyo 1 bardak sut peynır ekmek zor yedım.gunde 1 haslanmıs yumurta yıyordum bugun adını duymak ıstemıyorum. su satırları yazarken bıle öğürme geliyo yumurta fıkrıne:110:. mıdem bulanmıyo dıye nazar edenler oldu galıba. soleyın bakalım hangınızzzz:KK48:

Günaydın cnm gene iyi yemişsin ben sütü hiç içemiyorum :D Bebiklerimize feda olsun bulantılarımız :D

Günaydın kızlarrr güzel bir hafdtaya başlayalım inşalllahh.. Hamilelik haberlelrini yeni alanları tebrik ederim, inşallah güRl haberlerle devam etsin kontrolleriniz:)

Bende hissediyorum.aynı seyi ama sağda oluşunu hissediyorum sadece kalp atışı falan hissetmedim cnm

Bizede bisey demedi ilk hamileliğimdede yasaklamadı 9 aya kadar sıkıntı olmadıo_O

Eşim annem ve kızkardeşim biliyor digerlerine 1 haftaya sölicem bende

Benimde akşam bulanmaya başladı sabahda devam.ediyor 2 gündür..

Bebegin hayırlı uğurlu olsun insallah cnm. Cevaplar icin sagol :) sağda erkek derler doğru mu bakalım yaşayıp gorcez

Herkese günaydın güzel bir hafta olsun yeni annelere de hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah. 2 gündür mide bulantılarım azaldı gibi ama ağzımda kötü tat oluyor sürekli bişey içmem gerekiyor gerçi bulantı olmasın da ben razıyım kötü tada :)

Ayni bende öyle. Ayni evde yaşamıyoruz ama yakundalar. Meraklılar. Bide tek çocuk benimki. Aslında ikinci çocuk istemiyorum ama ilkinde didismeden bisey anlamadım. Hakkımızda hayirlisi
ovvv cok degisik oluyo asil isimde baya kavga edecez galiba daha cinsiyet belli degil isimler secilme basladilar

Günaydın cnm İnşALLAH :)

Günaydın cnm şişkinlik bende de var normaldir gaz falan olabilir kendimi aynaya bakınca 5 aylık hamile gibi hissediyorum o derece yani :D

Günaydın cnm gene iyi yemişsin ben sütü hiç içemiyorum :D Bebiklerimize feda olsun bulantılarımız :D

Aynen aynen o kadar buyuk resmen :D

kizlar sizdede varmi sag tarafimda sanci var agri vurup vurup gidiyo isteyimdd simdi doktorada gitmek istiyorum ama banA 1 ay sonra gel dedi daha 9 gun oldu en son doktora gideli ne yapsam bilemed ii m cok sik idrarim gelio oyleki su renklj acaba kese suyumu gidio nedir henuz kanamamda olmadi sık ultrasyonda bebege zararmis ne yapsam ki

bunca yıl beklemişim isim işine kimseyi karıştırmam diye düşünüyorum canım
ayni fikirdeyim ilk beebegim ismini guzel koymak istiyorum kaynanam kiz olacak die tahmin edio sumeyye dio bende evlenmeden onceden beri ummu gulsum die dusunuodum erkek muhammet mustafa diom simdilik babasida dalga gecio subanabdi die bakalim ne olacak

kizlar sizdede varmi sag tarafimda sanci var agri vurup vurup gidiyo isteyimdd simdi doktorada gitmek istiyorum ama banA 1 ay sonra gel dedi daha 9 gun oldu en son doktora gideli ne yapsam bilemed ii m cok sik idrarim gelio oyleki su renklj acaba kese suyumu gidio nedir henuz kanamamda olmadi sık ultrasyonda bebege zararmis ne yapsam ki
benimde dün sağ tarafımda ciddi bir ağrı olmuştu bugün biraz daha iyiyim eğer çok şiddetli değilse normal dir diye düşündüm

kizlar birsey fark ettinizmi karnimiz sisik ama kilo ayni ben 49 kiloyum karn ii m baya belli oluyo sisik esimde baya farketti cunku dumduzdum ama tarti artmayan ama sisik olan bu karnim anlam veremedjm gitti

KIZLARRR MİDENİZZZ NASILL BEN ÇOK KÖTÜYÜM NE AÇ KALABİLİYORUM NEDE YİYEBİLİYORUMMM :KK57:
Bende aynı durumdayım tabağımı daha bitirmeden bulantım başlıyo. çok fenayım yani..

aynıse bendede oldu canım doktorumu aradım progestan verdi sabah akşam. ilaç kullandığımdan beri sancım hafifledi hatta yok gibi bişeee

ayni fikirdeyim ilk beebegim ismini guzel koymak istiyorum kaynanam kiz olacak die tahmin edio sumeyye dio bende evlenmeden onceden beri ummu gulsum die dusunuodum erkek muhammet mustafa diom simdilik babasida dalga gecio subanabdi die bakalim ne olacak
canım ne güzel isim düşünmüşsün bende erkekte mustafa ismini çok severim ama eşimin amcasının adı kurmayız sanırım

mrb ben de bebişimi nisanda kucağıma alıcam inş sizler gibi karnımda şişkinlik var bende acaba çok mu yiyorum diyordum bu haftalarda şişlik oluyor demekki acaba şişlik hep böle devam edecek mi geçer mi?bebeklerinizin kalp atışlarını duydunuz mu ben bugün duymaya gidicem hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum

kizlar birsey fark ettinizmi karnimiz sisik ama kilo ayni ben 49 kiloyum karn ii m baya belli oluyo sisik esimde baya farketti cunku dumduzdum ama tarti artmayan ama sisik olan bu karnim anlam veremedjm gitti

ödem oluşmuş olabilir benimde aynı hatta kilom azaldığı halde karnım 4 aylık gibi

Günaydın sevgili anne adayları. Benimki de sağa yerleşmiş. Erkek mi demek oluyormuş. Ama ben sadece kız isimleri düşünmüştüm. :oops: Neyse sağlıklı olsun da isim bulunur. :D Ben iki defa doktora gittim. Bir ilk öğrendiğimde gittim iki hafta sonra tekrar gelirsin demişti ama o da on gün önceydi. Bir dahaki haftaya Cumartesi gitmem gerekiyor ama aralar bana çok uzun geliyor. Yerinde duruyor mu ne yapıyor merak ediyorum. Hafif bulantılar dışında hamile olduğumu pek hissetmiyorum. Bir de doktor sağlık ocağına kayıt ol demişti. Aşı falan için dedi. Hamilelikte mi aşı olacağız yoksa çocuk doğduktan sonra mı oluyor anlamadım ben. Kayıt için acele de etmedim. o_O

Back
X