Arkadaşım üzmemeye çalış kendini bak kaçıncı haftaya geldik yavrucak sağsalim gelecek inşallah, geçmiş olsun ...
kontrolden geldik kızlar bebeğimin karın ve bacağı baş çevresine göre iki hafta geri dedi dr nst çok sancılı çıktı detaylıya gönderdi tekrar nst istedi ikincisi iyi çıktı iltihap ve yeşil akıntı için fitil ve antibiyotiğe devam doğum için birşey demedi henüz içim sıkıldı kilo ve boyunu da söylemediler ya öğrenemedim bebeğim ne kadar almış son gittiğimden beri sağlıkocağı kontrolüm de vardı onada gittim bizden bu kadar
inşaallah bebeğimi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım hepimiz inşaallah
Kizlar yarin doktora gidicem ben cok korkuyorum sezaryen olmak istemiyorummm Dua edin lutfen ins hersey normal olur...
kontrolden geldik kızlar bebeğimin karın ve bacağı baş çevresine göre iki hafta geri dedi dr nst çok sancılı çıktı detaylıya gönderdi tekrar nst istedi ikincisi iyi çıktı iltihap ve yeşil akıntı için fitil ve antibiyotiğe devam doğum için birşey demedi henüz içim sıkıldı kilo ve boyunu da söylemediler ya öğrenemedim bebeğim ne kadar almış son gittiğimden beri sağlıkocağı kontrolüm de vardı onada gittim bizden bu kadar
inşaallah bebeğimi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım hepimiz inşaallah
kizlar ben bu gun fenayim sabah hic birsey yokken babamla gittim cok fena oldum sapsari su kustum acda degildim eve.oglen geldim yemek yedimden beri karnim tas bebek hareket hissetmiyorum cok rahatsizim yumusamiyor uyuma calistim yok saat ikiden beri boyle gerginlikden patlicam bu nedir asalarim az agri vurup gidio ama o hic bise bu sertlik yank karn yumusamiyor ya oturuyorum yatiyorum cok zorlaniyorum nefesim kesildi nerdeyse bu nedir boyle tuvaletim yok gibi ama tuvalet gidecem oturamicam gibi gelio ya
Kızlar benim 1 haftadır gün içinde çok kısa Aralıklı regl ağrısı gibi ağrılarım var normal diyor doktor.uyku desen yok ağzım yırtılıyor esnemekten ama milyon çeşit vücut pozisyonundan uyumaya yetecek rahatlıkta olan yok kalmadı gitti....bebek aşağıda diyenleri okuyorum benim tam tersi yavrucak toparlandı Göğüs kafesime ikametgah Aldı ordan.nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum öyle bön bön ağlamaklı geziyorum . Yani çok yazdım ama demem o ki hiçi rahatım kalmadı bu ay çoookkk zormuş şu son ayın hamileliğimin tadını çıkartayım diyorum ama günlerim nefes almak gibi bi şey için çabalamakla geçiyor
Kıyamam CNm benim , hamilelikte böyle rüyalar yani kabuslar çok olağan . Az kaldı inş biticek herşey kavuşucaz kuzulara .Kızlar çok kötü rüya gördüm bebeğimi doğuruyordum sonra kaybediyorlardı birsürü bebek arasından benim bebeğimi arıyorduk eşimle günlerce ama bulamıyolardı sabaha kadar ağladım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Kanguru kaliteli birşey alırsan sorun yaratmaz CNm . Babybjörn aldım çok iyidi hatta organik olan hava alabileni bile varselam annişler ve güzel melekleri
kahvaltımızı yaptık geldik paşamla
akşamları uyuyamayınca deli sorular dönüyor kafamda
kanguru meselesşne taktım
annem uzağa taşınıyor ben bebek biraz büyüdüğünde gitmek istesem arabasına bindirsem otobüslerde olmaz yürüsem olmaz. kucağıma alıp gitsem düşürürüm korkusu
kanguru alsam sağlıklı değil erkeklerde kısırlık yapıyor kızlarda yürüme bozukluğu diyorlar
sizler alıcakmısınız aldınız mı bu konuda bilgisi olan var mı
Çatı kontrolü içinmi gidiyosun canım hem saglık olsun sezaryanda olsa onemli olan bebeğin ve senin saglığın bendw normal çok istıyorum ama once hayırlısını hem sezaryanda okadar korkylcak bişi deil teknoloji gelişti cok iyi agrı kesiciler var bence once saglık olsunKizlar yarin doktora gidicem ben cok korkuyorum sezaryen olmak istemiyorummmDua edin lutfen ins hersey normal olur...
CNm geçmiş olsun inş en kısa sürede toparlarsın bende de bir kaç kez çok zorladı ama doktorluk olmadım acısı çok kötü ama sıcak su iyi gelmişti denemiştim Allah yardımcın olsun dinlen oğlusunla bol bolSelam herkese biz doktordon geldik ama genel cerrahtan hemoroid icin gitmistik cok zordu ama muayene oldum dr cok kotu olmus dedi bi hap verdi daflon die bide kreme devam ama en onemlisi sicak suya oturmak gerekiyomus ben bunlari duyunca kendi doktorumda aldim solugu oda bakti 1 hafta kullanabilrsin ilaclari sicak suyuda otur bisi olmaz dedi 1 haftaya anca duzelme gosterirmis bende dogum zamanina gecsin die dua ediyorum bizdn haberler boyle bide hep yatican kalkmak yok dedi surekli yatiyoruz oglusmla
Dualar seninle kuzum.. Ama lütfen şartlama kendini... ikinizin de saglikla doğumdan çıkması çok çok daha önemli simdi unutma...
Tatlim göz önünde tutulacak kadar önemli bir durum olsa atlamazlar Zaten.. geriliği takma hic.. hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. bundan sonra saglikla kavuşmak en önemlisi.. diğer şeylerle de ilgilenince unutmuştur boy kiloyu..
Hersey guzel olacak diye düşün
Kuzum keske doktora falan gitsen bir?
Çok gecmis olsun..
Allah yardimcin olsun insallah canim hayirlisi neyse oyle olsun biz bilmiyoruzki hangisi hayirli hakkimizda hayirli olan neyse o olsun bende normal dogumu cok istiyorum ama kismetKizlar yarin doktora gidicem ben cok korkuyorum sezaryen olmak istemiyorummmDua edin lutfen ins hersey normal olur...
Cok saol canim amin insallah gercekten zormus evet oyuzden hep dualarimda Allahim sen hamile olanlara bu aciyi gosterme diyorum sanada gecmis oldun canm ins bidaha hic yasamazsinCNm geçmiş olsun inş en kısa sürede toparlarsın bende de bir kaç kez çok zorladı ama doktorluk olmadım acısı çok kötü ama sıcak su iyi gelmişti denemiştim Allah yardımcın olsun dinlen oğlusunla bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?