2015 Nisan Anneleri

kizlar ben bu gun fenayim sabah hic birsey yokken babamla gittim cok fena oldum sapsari su kustum acda degildim eve.oglen geldim yemek yedimden beri karnim tas bebek hareket hissetmiyorum cok rahatsizim yumusamiyor uyuma calistim yok saat ikiden beri boyle gerginlikden patlicam bu nedir asalarim az agri vurup gidio ama o hic bise bu sertlik yank karn yumusamiyor ya oturuyorum yatiyorum cok zorlaniyorum nefesim kesildi nerdeyse bu nedir boyle tuvaletim yok gibi ama tuvalet gidecem oturamicam gibi gelio ya

Arkadaşım üzmemeye çalış kendini bak kaçıncı haftaya geldik yavrucak sağsalim gelecek inşallah, geçmiş olsun ...

Kızlar benim 1 haftadır gün içinde çok kısa Aralıklı regl ağrısı gibi ağrılarım var normal diyor doktor.uyku desen yok ağzım yırtılıyor esnemekten ama milyon çeşit vücut pozisyonundan uyumaya yetecek rahatlıkta olan yok kalmadı gitti....bebek aşağıda diyenleri okuyorum benim tam tersi yavrucak toparlandı Göğüs kafesime ikametgah Aldı ordan.nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum öyle bön bön ağlamaklı geziyorum . Yani çok yazdım ama demem o ki hiçi rahatım kalmadı bu ay çoookkk zormuş şu son ayın hamileliğimin tadını çıkartayım diyorum ama günlerim nefes almak gibi bi şey için çabalamakla geçiyor

Kizlar yarin doktora gidicem ben cok korkuyorum sezaryen olmak istemiyorummm Dua edin lutfen ins hersey normal olur...

Dualar seninle kuzum.. Ama lütfen şartlama kendini... ikinizin de saglikla doğumdan çıkması çok çok daha önemli simdi unutma...

Tatlim göz önünde tutulacak kadar önemli bir durum olsa atlamazlar Zaten.. geriliği takma hic.. hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. bundan sonra saglikla kavuşmak en önemlisi.. diğer şeylerle de ilgilenince unutmuştur boy kiloyu..
Hersey guzel olacak diye düşün

Kuzum keske doktora falan gitsen bir?
Çok gecmis olsun..

O regl ağrısı bende de var kuzum..
Valla uyku falan haklısın. aynı'sen gibi tüm gün uykulu ve her an uyumaya hazir geziyorum...
Çok uzun süredir de ilk kez bu gece deliksiz uyudum sayılır.. sayılır çünkü yine 1 kere de olsa kalktım.. Ama o bile mutlu etti yani.. Valla yandık biz galiba..
Ayrıca benimki de sağ tarafta oturma pozisyonunda. hic dönmeye niyeti yok bunların çok mu rahat içerisi acaba

Kıyamam CNm benim , hamilelikte böyle rüyalar yani kabuslar çok olağan . Az kaldı inş biticek herşey kavuşucaz kuzulara .

Valla kizlar temizliği kendi yapanları ayakta alkışlıyorum
Bugün temizlikçi abla geldi yine.. baza altını düzeltti falan. ben kışlık kaldırdım. O dolapları falan sildi ben de kendi dolabım olduğu için yerleştirdim yani.. Ama valla öğlene kadar sürdü.. belimi hala hissetmiyorum yahu...
Halıları da topladık yarin öbür gün yıkamaya vereceğim.. Valla cok iş var daha hakikaten yetişecek mi yaa...
Daha benim esim gelecek de badana boya yapacağız da dolap gelecek de..........

Kanguru kaliteli birşey alırsan sorun yaratmaz CNm . Babybjörn aldım çok iyidi hatta organik olan hava alabileni bile var

Kızlar bugününde evde tembellikle geçirdim akşam oldu kocişi bekliyozz oğlusumla oğlusta çok hareketli bugün masallAh kıpır kıpır ama sanki gitgide yukarı toplanıyor oğlum aşağı inceği yerde yolu karıştırıyor sanırım yarın kapı süsümüz ve Şerbet için tepsimiz hazır olacak onları alıcam çok heyecanlıyım birde sağlık Ocağına gidicem izlem yapacaklar ve eğitim varmış emzirme ve bakımla ilgili katılacam bakalım bişeyler Öğrenelim

Ya birde günler iyice yaklaşıyor kuzulara kavuşcaz inş ama bende bazen garip bir his oluyor hamileliğim bitsin istemiyorum onun içimde olması bir bedende olmamız minik hareketlerini hissetmek çok güzel ayrılacakmışız özleyecekmişim gibi geliyor hep içimde Kalsın istiyorum sanki saçmamııı yoksa ben gibi olan var mı

Spot M.Albuminüri (Alb/Crea) 6,2
İdrar Albumin 4.29

kızlar idrar tahlılımın 2. sınde sonuclar bole gelmıs normal mı sızce

aassdd canım anakucağı,kanguru sanırım sen sormuştun değil mi. Geçenlerde 4 aylık bebeği olan bir arkadaşımdan duydum wrap sling diye bişey var internetten araştırmanı tavsiye ederim kanguruya benzer ama.kanguru değil. Arkadaşımın bebeği ondan hiç ayrılmak istemeyen bir bebek, yapışık ikiz gibiyiz diyor.o nedenle bu üründen çok memnun kalmış hatta daha önce almadığıma pişmanım diyor. Belki şimdiden alınacak bişey değil ama belki duruma göre ihtiyaç duyabilirsin diye söylemek istedim. Sen biliyorsundur belki ama ben böyle bir ürünün varlığından haberdar değildim.

Kizlar yarin doktora gidicem ben cok korkuyorum sezaryen olmak istemiyorummm Dua edin lutfen ins hersey normal olur...
Çatı kontrolü içinmi gidiyosun canım hem saglık olsun sezaryanda olsa onemli olan bebeğin ve senin saglığın bendw normal çok istıyorum ama once hayırlısını hem sezaryanda okadar korkylcak bişi deil teknoloji gelişti cok iyi agrı kesiciler var bence once saglık olsun

Selam herkese biz doktordon geldik ama genel cerrahtan hemoroid icin gitmistik cok zordu ama muayene oldum dr cok kotu olmus dedi bi hap verdi daflon die bide kreme devam ama en onemlisi sicak suya oturmak gerekiyomus ben bunlari duyunca kendi doktorumda aldim solugu oda bakti 1 hafta kullanabilrsin ilaclari sicak suyuda otur bisi olmaz dedi 1 haftaya anca duzelme gosterirmis bende dogum zamanina gecsin die dua ediyorum bizdn haberler boyle bide hep yatican kalkmak yok dedi surekli yatiyoruz oglusmla

CNm geçmiş olsun inş en kısa sürede toparlarsın bende de bir kaç kez çok zorladı ama doktorluk olmadım acısı çok kötü ama sıcak su iyi gelmişti denemiştim Allah yardımcın olsun dinlen oğlusunla bol bol

Selam kizlar ben mart annelerinden olacam insallah, mart anneleri topiginin cogu subatta dogum yapti sizler ne alemdesiniz dogumlar baslamistir muhakkak. Allah herkese saglikla yavrusunu kucaklamayi nasip etsin.
Benim kizimda kanala girdi ama henuz gelmeye niyeti yok keyfi yerinde.

doktor gunum bu gundu normalde ama esimin en yogun calistigi gun bu gun aksam 10 onbir felan gelcek persembede doktorun en yogun gunu o yuzden cuma gidecez dpktorum bn persembe yogunum carsamba gelin demisti ama ne yapalim cumaya kadar sabredecez bi yandan cuma . olmasida ii 36+1 olucam bakalim nasil olacak

Allah yardimcin olsun insallah canim hayirlisi neyse oyle olsun biz bilmiyoruzki hangisi hayirli hakkimizda hayirli olan neyse o olsun bende normal dogumu cok istiyorum ama kismet

Cok saol canim amin insallah gercekten zormus evet oyuzden hep dualarimda Allahim sen hamile olanlara bu aciyi gosterme diyorum sanada gecmis oldun canm ins bidaha hic yasamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…