ben görüşten de aynada da o kadar göremiyorum ama karardigini biliyorum cnmsevgili hatunlar
affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. bikini bölgenizde dudaklarda büyüme ve aşağı doğru sarkma oldu mu sizlerde. geçenlerde aynaya bakarak kıllarımı temizlerken " aman tanrım" didim. ay lütfen normal deyin, sonra geçicek diyin
benim ilk hamileliğim de olmuştu büyüme şişme ama bunda çok fazla yok normaldir ama :)sevgili hatunlar
affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. bikini bölgenizde dudaklarda büyüme ve aşağı doğru sarkma oldu mu sizlerde. geçenlerde aynaya bakarak kıllarımı temizlerken " aman tanrım" didim. ay lütfen normal deyin, sonra geçicek diyin
A seninle dogum tarihimiz aynıymış, bakalım önce kim doğuracak... Hakkımızda hayırlısı inşallah, sen de güzel haberlerle dönersin...Gozun aydin cnm , herseyin yolunda olmasina sevindim .. Bir haftadir bende cok yordum kendimi ve bende bebisin asagiya indigini hissediyorum c.tesi kontrolum var bakalim ne diyecek dr !!
inşallah herşey yolunda gider canım, başka bi arkadaşa da demiştim sen istemediktn sonra kilosu nedeniyle sezaryen olmak zorunda degilsin, bence biraz israrci olabilirsin, bu kadar istekli olduktan sonra yaparsin normal dogumu.Kizlar yarin doktora gidicem ben cok korkuyorum sezaryen olmak istemiyorummmDua edin lutfen ins hersey normal olur...
Canim gecmis olsun bak 6 tane havucu kati meyve skacagiyla sk hergun suyunu ic.1 hafta boyunca bak goreceksin bebisin suyu nasil normale donuyor.Biz iyi haberlerle dönemedik nst iyi bebeğin gelişimi de iyi 2 haftada 500 gram almış ama suyumuz azalmışhaftaya çarşamba mutlaka tekrar görmeliyim dedi eğer sudaki azalma devam ederse 2 gün içinde doğuma alabilirim dedi
Bi etkisi olursa yarın hemen yapayım ya. 6 havuçtan 1 bardak su mu çıkıyor? Bir de doktor hemen göğüs ucu kremine başla dedi aldım ama nasıl süreceğimi bilmiyorum ucuna mı yoksa kahve rengi kısmın tamamına mı bir bilgin var mı?Canim gecmis olsun bak 6 tane havucu kati meyve skacagiyla sk hergun suyunu ic.1 hafta boyunca bak goreceksin bebisin suyu nasil normale donuyor.
bebek aşağıda ama benim de kaburgamdan hiic rahatım yok canım, bugün diyorum dr.a kilolu bi bebek olsa imkanı yok sigamayKızlar benim 1 haftadır gün içinde çok kısa Aralıklı regl ağrısı gibi ağrılarım var normal diyor doktor.uyku desen yok ağzım yırtılıyor esnemekten ama milyon çeşit vücut pozisyonundan uyumaya yetecek rahatlıkta olan yok kalmadı gitti....bebek aşağıda diyenleri okuyorum benim tam tersi yavrucak toparlandı Göğüs kafesime ikametgah Aldı ordan.nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum öyle bön bön ağlamaklı geziyorum . Yani çok yazdım ama demem o ki hiçi rahatım kalmadı bu ay çoookkk zormuş şu son ayın hamileliğimin tadını çıkartayım diyorum ama günlerim nefes almak gibi bi şey için çabalamakla geçiyor
sonunda bi saat Onceye Kadar hissettiMm bu gun bu kkarnim o kadar saat nasil sert kaldi bu gun cok fenaydi karnim patlicak gibi oldu yatsam olmuuo oturdan olmuyo bask bi degisik oldu ama simdi daha iyiyim sukurler olsunNasil oldun peki Tatlim? Bebek hareket ediyor mu? Daha iyi misin?
simdi cok iim sukur bu cok fena birseydigüzel dınlenmeler canım
inş son haftalarda toparlar bıraz daha annesi.
gözün aydın canım herşey yolundaymış.
sağlıkla kucağına al ıns canım..
geçmiş olsun şimdi nasılsın?
ayy cok az kalmış hadı bakalım hayırlısı ile al kucagına
Biz iyi haberlerle dönemedik nst iyi bebeğin gelişimi de iyi 2 haftada 500 gram almış ama suyumuz azalmışhaftaya çarşamba mutlaka tekrar görmeliyim dedi eğer sudaki azalma devam ederse 2 gün içinde doğuma alabilirim dedi
Yanlız değilsin canım kendimden igrendim yaaasevgili hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?