2015 Nisan Anneleri

Kizlar tuy dokucu kullandim cok fena yand sonra ustune bide jilet bastim iyice tahris ettim siz siz olub tuy dokucu kullanmiyin ..

Bizim 21 martta randevumuz var orada doktor doğum tarihi verirse ona göre ağda yapacağım
ben görüşten de aynada da o kadar göremiyorum ama karardigini biliyorum cnm

benim ilk hamileliğim de olmuştu büyüme şişme ama bunda çok fazla yok normaldir ama :)

Kızlar bu stickerı burdan beğenip kopyalamıştım ama şuan kime ait olduğunu unuttum. Ben de bunu kullanmak istiyorum ama kesmesi kolay olsun diye kare yapmak istedim. Bir saattir zazzle.com da arıyorum bulamadım bir türlü. Bu etiketi yapan arkadaş bana yardımcı olabilir mi acaba?

Eklentiler

• Gülşah_2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 87
Gozun aydin cnm , herseyin yolunda olmasina sevindim .. Bir haftadir bende cok yordum kendimi ve bende bebisin asagiya indigini hissediyorum c.tesi kontrolum var bakalim ne diyecek dr !!
A seninle dogum tarihimiz aynıymış, bakalım önce kim doğuracak... Hakkımızda hayırlısı inşallah, sen de güzel haberlerle dönersin...

Iyi geceler kuzular ve anneleri..bugün kontrole gittik 2509 gr olmuş kuzu 50 cm de boy olmuş..10 nisana randevu aldık sezeryan için..karın çevresi 1 hafta geri yinee ama olsun 3000 i görürsek inşallah hayırlısiyla sağlıklı olsunda..25 martta son kontrol randevum var..nst ye gir gel o gün dedi daha hiç girmedim ben nstye..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 38+4 de alıcaz kuzumuzu Allahın izniyle..

Biz iyi haberlerle dönemedik nst iyi bebeğin gelişimi de iyi 2 haftada 500 gram almış ama suyumuz azalmış haftaya çarşamba mutlaka tekrar görmeliyim dedi eğer sudaki azalma devam ederse 2 gün içinde doğuma alabilirim dedi

Kizlar yarin doktora gidicem ben cok korkuyorum sezaryen olmak istemiyorummm Dua edin lutfen ins hersey normal olur...
inşallah herşey yolunda gider canım, başka bi arkadaşa da demiştim sen istemediktn sonra kilosu nedeniyle sezaryen olmak zorunda degilsin, bence biraz israrci olabilirsin, bu kadar istekli olduktan sonra yaparsin normal dogumu.

Canim gecmis olsun bak 6 tane havucu kati meyve skacagiyla sk hergun suyunu ic.1 hafta boyunca bak goreceksin bebisin suyu nasil normale donuyor.

Canim gecmis olsun bak 6 tane havucu kati meyve skacagiyla sk hergun suyunu ic.1 hafta boyunca bak goreceksin bebisin suyu nasil normale donuyor.
Bi etkisi olursa yarın hemen yapayım ya. 6 havuçtan 1 bardak su mu çıkıyor? Bir de doktor hemen göğüs ucu kremine başla dedi aldım ama nasıl süreceğimi bilmiyorum ucuna mı yoksa kahve rengi kısmın tamamına mı bir bilgin var mı?

bebek aşağıda ama benim de kaburgamdan hiic rahatım yok canım, bugün diyorum dr.a kilolu bi bebek olsa imkanı yok sigamay

simdi cok iim sukur bu cok fena birseydi

suyu bol ic arkadasim bendede o sikinti vardi aireten bebek esi kireclenio yaslanio doktor bol su ic dedi bnde oyle yaptim suyu duzeldi icin o kadar tehlikem yok

nerden almistin canım
Canım Google da bebek ayak izi yaz görsellerden bu resmin olduğu siteyi tıkla. Ben 3 yıl önce almıştım tam olarak hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum ama ürün buydu. Ben hamuru yuvarlak ktusunda bıraktım Öylece kurudu

Yanlız değilsin canım kendimden igrendim yaaa

Kızlar yaaa karnım inanılmaz kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor çok rahatsız oluyorum nasıl geçer bu ya ??

Misafiri atlattim. Daha da kabul etmicem. Mahvoldum ya. Çok sukur oglum uslu rahatca temizlik, hazirlik yaptim ama kuzumu ihmal ettim. O çok oturdu icime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…