- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Nasil oldun peki Tatlim? Bebek hareket ediyor mu? Daha iyi misin?doktor gunum bu gundu normalde ama esimin en yogun calistigi gun bu gun aksam 10 onbir felan gelcek persembede doktorun en yogun gunu o yuzden cuma gidecez dpktorum bn persembe yogunum carsamba gelin demisti ama ne yapalim cumaya kadar sabredecez bi yandan cuma . olmasida ii 36+1 olucam bakalim nasil olacak
Benimde mart sonu olacak galiba canım.. Bana sezeryan dedi doktor. Çatı kemikliymis.. Zaten sezeryan normal doğmuş tarihinden bir hafta önce falan yapılırmış.. Hayirlisiyla geçsin gunler hemen :)Selam kizlar ben mart annelerinden olacam insallah, mart anneleri topiginin cogu subatta dogum yapti sizler ne alemdesiniz dogumlar baslamistir muhakkak. Allah herkese saglikla yavrusunu kucaklamayi nasip etsin.
Benim kizimda kanala girdi ama henuz gelmeye niyeti yokkeyfi yerinde.
Şimdi baktım canım araştırayım o da değişik bir şeymiş teşekkürleraassdd canım anakucağı,kanguru sanırım sen sormuştun değil mi. Geçenlerde 4 aylık bebeği olan bir arkadaşımdan duydum wrap sling diye bişey var internetten araştırmanı tavsiye ederim kanguruya benzer ama.kanguru değil. Arkadaşımın bebeği ondan hiç ayrılmak istemeyen bir bebek, yapışık ikiz gibiyiz diyor.o nedenle bu üründen çok memnun kalmış hatta daha önce almadığıma pişmanım diyor. Belki şimdiden alınacak bişey değil ama belki duruma göre ihtiyaç duyabilirsin diye söylemek istedim. Sen biliyorsundur belki ama ben böyle bir ürünün varlığından haberdar değildim.
İnşallah canım benim sağsalim kavuşsaydık hepimiz hayırlısıyla ..Kıyamam CNm benim , hamilelikte böyle rüyalar yani kabuslar çok olağan . Az kaldı inş biticek herşey kavuşucaz kuzulara .
maaşallah bebeğine :) ayaklarını kaldırıp dinlenseydin canım. bi nebze baskı azaltmış olurdun.ben öyle yapıyorum iyi geliyor.selam kızlar ben de kontrolden geldim, cimcimem 2800 gr olmuş, çok şükür haftalık gelişimi normal, nstye de girdim bi sorun yok onda da, suyum da iyi...l, bebek baya aşağıdaymış yalnız, dün iki saat dışarı çıktım alışveriş için, ondan sonra oldu galiba, akşam hic oturamadim bebegin baskisindan, daha da eksiklerim var ama eşimi bekliyorum tamamlamak icin, nasıl çıkıcam acaba
Canım Çok güzel olmus ellerine saglıkKizimin kurabiyelerini hazirliyoruz artik teyzeleri
Canım gecmis olsun bozma moralini Rabbim yardımcın olsun insallah hersey yoluna girerBiz dr dan geldik . Bebeğimin kilosu 1 hafta geride çıktı bu sorun değil de asıl sorun suyum sınıra çok yakaşmışböbrekleri büyümeye devam ediyor Çok sinirim bozuldu . karnım normalden küçülmüş ve sertleşmiş. hiç ağrım yokken şu an evde ağrıdan kıvranıyorum daha 3 haftamız var hatta 5 artık 4 günde 1 konrole gideceğim
Ben de artk oyle hissediyorum canim. Icimden ciksn istemiyorum bazenYa birde günler iyice yaklaşıyor kuzulara kavuşcaz inş ama bende bazen garip bir his oluyor hamileliğim bitsin istemiyorum onun içimde olması bir bedende olmamız minik hareketlerini hissetmek çok güzel ayrılacakmışız özleyecekmişim gibi geliyor hep içimde Kalsın istiyorum sanki saçmamııı yoksa ben gibi olan var mı
Bende senin gibi düsunuyorum canım rahim filmi cektirirken dr inanamadı gıkım bile cıkmadı birde rahmimin orda dar oldugunu ögrenmistim. Birde mol gebelik gecirdim ve üç ay agrılı kanamayla parca düsürdüm cok agrılarım olmustu ondan dolayı normal dogumdan korkmuyorum. Tabi hakkımızda hayırlısıAcı eşiği denen şey gerçekten herkeste farklı galiba ben de 1 sene bebek yolu gözleyip 2 kere düşük yapınca rahim filmi çektirdim ama sinek ısırığı kadar bile acı çekmedim korkudan tansiyonum düştü girerken ama işlem bittiğinde ben hala soruyordum esas işlem ne zaman başlayacak diye. Üniversitedeyken hiç unutmam rahatsızlığım nedeniyle bağışıklık sistemim çöktü 7 gün hastanede yattım başka memleketlerde arkadaşlarımı nasıl korkuttuysam ailemi aramayın panik yaptırmayın diye her gün bir arkadaşı kalmıştı yanımda kolumda serumla 1 hafta tek başıma. Hastaneden çıkınca anneme anlatmıştım kadın soluğu üniversitede almıştı yazık bana inanmayıp.O yüzden nedense ben korkmuyorum herkesin çok nazlı diye bildiği ben endoskopi ve mide biyopsisine bile narkozsuz girmiştim. Ben de kendime hayret etsem de korkmuyorum inşallah doğuma da böyle sakin giderim.
güzel dınlenmeler canımSAOLUN KIZLAR. . eve gelınce sekerleme yaptım kuzumla:).
önce ver fırınayı izledim, onu ızlerken uyumusumssımdı iste benım stılıme gectım.
evde olmak ne guzelmıs ayol.kocise sıpariş verdım gelırken et getır her aksam haslama et yıcem. erken falan dogurusam bebıs tombıs olsun dıye.
. ellerımdekı ödem inmiş yüzük hareketedio
daha iyi hissediyorum. idrar sonucum normal cıkmıs. bırazdan tansıyonumu olccem. nst gırmedım daaha once de boyle bır durum yasamıstım. inş sorunsuz atlatırız.aıle hekımı sakın canımı hıcbırseye sıkma, haberlerı bıle ızleme. tarz yarısmlaları magazın yemek programı ızle. bebegıne bıseyler bak. boşa vakıt gecır . 2-3 hafta polyannacılık yapcaksın dedı. 1 gun bıle bebek daha fazla karnında durursa kar dıye dusun dedı. tansıyondan dolayı erken dogarsa kendımı affetmem dıye dusunerek ayrıldım hersey kuzum ıcın.
inş son haftalarda toparlar bıraz daha annesi.kizlar geldim bn kntrolden gerilik devam ediyo bazi yerde 1 hafta bazi yerde 5 gun 2362 gr olmus kizim boyu da 45 cm dr her hafta muayeneye gel haftada 2 de nst olcak ona göre sezeryan olabilir nst bizim icin onemli dedi suyu vs hersey normal cok şükür geriligi artik takmiyorum saglikli olsun da zayif olsun problem değil 1 aydir dogum pozisyonu durumundaydi kizim ama hala oyle mi unuttum sormayı :-( yürüyüşu sordum bu durumlarda fazla hareket is onermiyoruz tansiyon cikmamali gürültülü ortamlar olmamali dedi ilk kez tansiyonum 12.7 cikti 2 gundur cekmece dolaplarla kafayi yiyodum ondan heralde bizden bu kadar ins. zamaninda gelir bebislerimiz bi de bn magnezyum sadece kramplara iyi saniyodum dr icmeni önerdi gelisimi icin onemliymis icmedigime üzüldüm evde durup duruyodu :-(
gözün aydın canım herşey yolundaymış.selam kızlar ben de kontrolden geldim, cimcimem 2800 gr olmuş, çok şükür haftalık gelişimi normal, nstye de girdim bi sorun yok onda da, suyum da iyi...l, bebek baya aşağıdaymış yalnız, dün iki saat dışarı çıktım alışveriş için, ondan sonra oldu galiba, akşam hic oturamadim bebegin baskisindan, daha da eksiklerim var ama eşimi bekliyorum tamamlamak icin, nasıl çıkıcam acaba
sağlıkla kucağına al ıns canım..
kontrolden geldik kızlar bebeğimin karın ve bacağı baş çevresine göre iki hafta geri dedi dr nst çok sancılı çıktı detaylıya gönderdi tekrar nst istedi ikincisi iyi çıktı iltihap ve yeşil akıntı için fitil ve antibiyotiğe devam doğum için birşey demedi henüz içim sıkıldı kilo ve boyunu da söylemediler ya öğrenemedim bebeğim ne kadar almış son gittiğimden beri sağlıkocağı kontrolüm de vardı onada gittim bizden bu kadar
inşaallah bebeğimi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım hepimiz inşaallah
geçmiş olsun şimdi nasılsın?kizlar ben bu gun fenayim sabah hic birsey yokken babamla gittim cok fena oldum sapsari su kustum acda degildim eve.oglen geldim yemek yedimden beri karnim tas bebek hareket hissetmiyorum cok rahatsizim yumusamiyor uyuma calistim yok saat ikiden beri boyle gerginlikden patlicam bu nedir asalarim az agri vurup gidio ama o hic bise bu sertlik yank karn yumusamiyor ya oturuyorum yatiyorum cok zorlaniyorum nefesim kesildi nerdeyse bu nedir boyle tuvaletim yok gibi ama tuvalet gidecem oturamicam gibi gelio ya
ayy cok az kalmış hadı bakalım hayırlısı ile al kucagınabiz de kontrolden geldik nst de sancı çıkmadı kilosu 2600 olmuş 3 haftada 600 gr normal seyrinde gidiyor boyunu söylemedi ben sezeryan istiyorum ayın 6 sı 7 si gibi alırız dedi zaten normal istesemde pek mümkün olmayacakmış sanırım çünkü dr un o hafta kongresi varmış seni gitmeden alırım dedi ayın 28 ine randevu verdi bundan sonra en önemli şey bebeğin hareketleri her gün takip et dedi ayy 26 gün kaldı çok heyecanlandım
Icini ferah tut canini sikma cocukta strese girer dogum tarihlerimiz ayni dun bana 2500 gram dedi arasinda ucurum bi fark yok kucukte dogsa buyucek annesi :)kizlar geldim bn kntrolden gerilik devam ediyo bazi yerde 1 hafta bazi yerde 5 gun 2362 gr olmus kizim boyu da 45 cm dr her hafta muayeneye gel haftada 2 de nst olcak ona göre sezeryan olabilir nst bizim icin onemli dedi suyu vs hersey normal cok şükür geriligi artik takmiyorum saglikli olsun da zayif olsun problem değil 1 aydir dogum pozisyonu durumundaydi kizim ama hala oyle mi unuttum sormayı :-( yürüyüşu sordum bu durumlarda fazla hareket is onermiyoruz tansiyon cikmamali gürültülü ortamlar olmamali dedi ilk kez tansiyonum 12.7 cikti 2 gundur cekmece dolaplarla kafayi yiyodum ondan heralde bizden bu kadar ins. zamaninda gelir bebislerimiz bi de bn magnezyum sadece kramplara iyi saniyodum dr icmeni önerdi gelisimi icin onemliymis icmedigime üzüldüm evde durup duruyodu :-(
Benimde mart sonu olacak galiba canım.. Bana sezeryan dedi doktor. Çatı kemikliymis.. Zaten sezeryan normal doğmuş tarihinden bir hafta önce falan yapılırmış.. Hayirlisiyla geçsin gunler hemen :)
Benim hastane verîyomuş slmıcam oyuzden canım hastanene sor once benceAnneler bebek gobek bagi bakimini ne ile yapicaz bikac temizleme seti var piyasada ama bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?