2015 Nisan Anneleri

Nasil oldun peki Tatlim? Bebek hareket ediyor mu? Daha iyi misin?

1_2aydır nabzim yüksek çıkıyordu son kontrolumde dr um kardiyolojiye görünmemi istemiști.bugün kardiyoloji muayenem vardı EKG çektirdim 107 çıktı dr hamilelikte 130 a kadar normal dedi tabi ritim bozuktu yoksa...şükür herşey yolunda....sağlıkla son gunlerimizide anlatırız inşallah....

Benimde mart sonu olacak galiba canım.. Bana sezeryan dedi doktor. Çatı kemikliymis.. Zaten sezeryan normal doğmuş tarihinden bir hafta önce falan yapılırmış.. Hayirlisiyla geçsin gunler hemen :)

biz de kontrolden geldik nst de sancı çıkmadı kilosu 2600 olmuş 3 haftada 600 gr normal seyrinde gidiyor boyunu söylemedi ben sezeryan istiyorum ayın 6 sı 7 si gibi alırız dedi zaten normal istesemde pek mümkün olmayacakmış sanırım çünkü dr un o hafta kongresi varmış seni gitmeden alırım dedi ayın 28 ine randevu verdi bundan sonra en önemli şey bebeğin hareketleri her gün takip et dedi ayy 26 gün kaldı çok heyecanlandım

Şimdi baktım canım araştırayım o da değişik bir şeymiş teşekkürler

maaşallah bebeğine :) ayaklarını kaldırıp dinlenseydin canım. bi nebze baskı azaltmış olurdun.ben öyle yapıyorum iyi geliyor.

Canım gecmis olsun bozma moralini Rabbim yardımcın olsun insallah hersey yoluna girer

Ben de artk oyle hissediyorum canim. Icimden ciksn istemiyorum bazen ayrilacakmisiz gibi ozleyecekmisim gibi geliyor hareketlerini bile

Anneler bebek gobek bagi bakimini ne ile yapicaz bikac temizleme seti var piyasada ama bilgim yok

Bende senin gibi düsunuyorum canım rahim filmi cektirirken dr inanamadı gıkım bile cıkmadı birde rahmimin orda dar oldugunu ögrenmistim. Birde mol gebelik gecirdim ve üç ay agrılı kanamayla parca düsürdüm cok agrılarım olmustu ondan dolayı normal dogumdan korkmuyorum. Tabi hakkımızda hayırlısı

güzel dınlenmeler canım

inş son haftalarda toparlar bıraz daha annesi.
gözün aydın canım herşey yolundaymış.

sağlıkla kucağına al ıns canım..

geçmiş olsun şimdi nasılsın?
ayy cok az kalmış hadı bakalım hayırlısı ile al kucagına

Icini ferah tut canini sikma cocukta strese girer dogum tarihlerimiz ayni dun bana 2500 gram dedi arasinda ucurum bi fark yok kucukte dogsa buyucek annesi :)

Benimde mart sonu olacak galiba canım.. Bana sezeryan dedi doktor. Çatı kemikliymis.. Zaten sezeryan normal doğmuş tarihinden bir hafta önce falan yapılırmış.. Hayirlisiyla geçsin gunler hemen :)

Insallah canim, az kaldi hepimizin son gunler gecmek bilmiyor

sevgili hatunlar
affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. bikini bölgenizde dudaklarda büyüme ve aşağı doğru sarkma oldu mu sizlerde. geçenlerde aynaya bakarak kıllarımı temizlerken " aman tanrım" didim. ay lütfen normal deyin, sonra geçicek diyin

Kızlar beni dün acilde nstye soktular yarında kendi dr randevum var o sokucak de gerci dicem ama sorun olurmu 2 gun arayla girmem sizce

kizlar ben de ne sağa ne sola hic bir tarafa yatamiyorum otursam da kalksam da rahat edemiyorum son 19 gün sabrediyoruz bebisler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…