Bnmde 2cm acilmam varmış hadi hyrlisi inş
Hayırlısı olsun cnm bnm oğlum kanala yerleşmiş bakalım ne zaman gelecek inmiştir artik senindeayy yarın bana da bakacak bakalım bende açılma var mı bebek aşağı inmiş mi meraktayım. bir de çatı dar, sezaryen olman gerek derse diye heycanlanıyorum bakalım kısmet artık
bende utanıyorum düğününde de gitmedim kendim yaptım şimdi de kendim yaparım galibaKızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
sat a gore canımkızlar bugün aldığım br haberle yıkıldım resmenn
kayınvaldem doğuma gelicekmişşş
ben gelmicek diye ne kadar rahattım doğumdan sonra görüşürüz demişti
nerden çıktı şimdi bu zaten geçinemiyoruz her gördüğümde geriliyorum o gerginliğimin üstüne birde kayınvalde sendromu
kızlar doğumlar sata göremi oluyor yoksa ultrasonda çıkan sonuçlara göremi
Afiyet olsun inş CNm bende kavanoz içinde 80 tane çikolata olandan aldım da Çek falan gelmedi yawKizlar benim de haciserif cikolatalarim geldi. Cok guzeller. Yuzde 20 indirim ceki de gelmis. Siparis vermeyen varsa cekimi verebilirim.ustundeki kodu ozelden isteyene verebilirim.baskasi kullanabilir mi bilmiyorum ama denersiniz.tepsili cikolatadan ve 70 tanesi 36 tl olan madlenden aldim.eve gelen misafirlere de hastanedekilere de ikram ederim diye cok cok aldim.
Afiyet olsun inş CNm bende kavanoz içinde 80 tane çikolata olandan aldım da Çek falan gelmedi yaw
ayy ben de korktum o zaman bu hafta ben de gidicemilk gitmiyorum ama çok hassasız ondan oluyor sanırım
Kizlar bunlar benim çikilatalarim. Bir tane tepsili bir tane kutulu aldim. Tepsideki bittikce kutudan ilave ederiz.ama evde guzel tepsiniz falan varsa kutulu alip kendiniz dizin. Toplam 160 cikolata oldu bende cunku herkes ikiser ucerli alir bizde eminim ki. Hatta kv en az bi 20 tanesini cantasina atar caktirmadan.
Benim kız da üç haftada 600 gr almıştı , bana kötü diyen olmadı CNm , hem bu civarda doğsa bile inan sorun olmuyor diyorum ya oğlum 2400 ve 43 cm doğdu ve çok şükür hızlı büyüdü .. Bebekler bazen anne karnında beslenebiliyor buna bir çok sebep neden oluyor yani sakın kendini suçlama sen beslenmeye devam et hatta kilo alsın diye abartma bile sadece sağlığına odaklar gerisi geliyor .slm biz kontrolden geldik canım sıkıldı bebeğim üç hafta da 600 gr almış 2,800 civari dedi az değilmi bacak boyunda geriliği devam ediyor doğum hakkında hiç birşey soylemedi nst iyi çıktı dua edin arkadaşlar bebeğim gelişimini tamamlasin
çek bende de vardı.bugün bizim de çikolatamız geldi tadı gerçekten çok güzel.paketlemeleride hoşuma gitti.Afiyet olsun inş CNm bende kavanoz içinde 80 tane çikolata olandan aldım da Çek falan gelmedi yaw
Aaa ok benim elime daha kutu geçmedi İstanbul'daki kardeşim aldı kargoyu bana Cumartesi Akşamı gelicek inş eşim sağ salim getirir. Sağol cevap için tatlım .Canim kutunun icine alelade atilmis kucucuk bir kagitta indirim kuponu vardi. Atmis olmayasin kopuklerle birlikte?
:)) Kv deyede maşallahKizlar bunlar benim çikilatalarim. Bir tane tepsili bir tane kutulu aldim. Tepsideki bittikce kutudan ilave ederiz.ama evde guzel tepsiniz falan varsa kutulu alip kendiniz dizin. Toplam 160 cikolata oldu bende cunku herkes ikiser ucerli alir bizde eminim ki. Hatta kv en az bi 20 tanesini cantasina atar caktirmadan.
Çok iyi düşünmüş annen CNm , çok hoş olur gerçekten .kızlarr,,, annem bebeklıgımden kalma pazen battanıye, ortası dantel pencereli saden bebek yorgan takımımı ve 1 cıft hıc gıyılmemıs pazen bebek pijamamı yılllarrr once saklamıs veeee gelırken torununa getırecek cok duygulandım cokkk. bebegım benım buyuduklerımle buyucek.
kendıme de dogumdan sonra saden pembe ortası pencerelı dantellı yorganımı sercem eskılerdekı gıbı ayyy cok kokosum yaw:)
kızlar ağdadan geldim şimdi oldukça sancılıydıinş. doğum yakın zamanda olur da bir daha doğumdan önce gitmek zorunda kalmam
Canim nerden aldin?cok guzel olmuslar ben daha almadim yardimci olursan sevinirim.Cikolatalarimiz geldi kizimda bende cok begendik.posete koyup balkona koycam ins bisey olmaz...
Aaa ok benim elime daha kutu geçmedi İstanbul'daki kardeşim aldı kargoyu bana Cumartesi Akşamı gelicek inş eşim sağ salim getirir. Sağol cevap için tatlım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?