2015 Nisan Anneleri

Bnmde 2cm acilmam varmış hadi hyrlisi inş

ayy yarın bana da bakacak bakalım bende açılma var mı bebek aşağı inmiş mi meraktayım. bir de çatı dar, sezaryen olman gerek derse diye heycanlanıyorum bakalım kısmet artık

ayy yarın bana da bakacak bakalım bende açılma var mı bebek aşağı inmiş mi meraktayım. bir de çatı dar, sezaryen olman gerek derse diye heycanlanıyorum bakalım kısmet artık
Hayırlısı olsun cnm bnm oğlum kanala yerleşmiş bakalım ne zaman gelecek inmiştir artik seninde

Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
bende utanıyorum düğününde de gitmedim kendim yaptım şimdi de kendim yaparım galiba

sat a gore canım

Afiyet olsun inş CNm bende kavanoz içinde 80 tane çikolata olandan aldım da Çek falan gelmedi yaw

Kizlar bunlar benim çikilatalarim. Bir tane tepsili bir tane kutulu aldim. Tepsideki bittikce kutudan ilave ederiz.ama evde guzel tepsiniz falan varsa kutulu alip kendiniz dizin. Toplam 160 cikolata oldu bende cunku herkes ikiser ucerli alir bizde eminim ki. Hatta kv en az bi 20 tanesini cantasina atar caktirmadan.

Eklentiler

• 20150317_184754.webp
    29 KB · Görüntüleme: 126
kızlarr,,, annem bebeklıgımden kalma pazen battanıye, ortası dantel pencereli saden bebek yorgan takımımı ve 1 cıft hıc gıyılmemıs pazen bebek pijamamı yılllarrr once saklamıs veeee gelırken torununa getırecek cok duygulandım cokkk. bebegım benım buyuduklerımle buyucek.
kendıme de dogumdan sonra saden pembe ortası pencerelı dantellı yorganımı sercem eskılerdekı gıbı ayyy cok kokosum yaw:)

kv nin çaktırmadan 20 tane alması da iyimiş valla :)

Benim kız da üç haftada 600 gr almıştı , bana kötü diyen olmadı CNm , hem bu civarda doğsa bile inan sorun olmuyor diyorum ya oğlum 2400 ve 43 cm doğdu ve çok şükür hızlı büyüdü .. Bebekler bazen anne karnında beslenebiliyor buna bir çok sebep neden oluyor yani sakın kendini suçlama sen beslenmeye devam et hatta kilo alsın diye abartma bile sadece sağlığına odaklar gerisi geliyor .

Yarim kg lohusa şekeri ne 20 bardak su 2 bardak seker ekledim kaynattim harbi serbet olmus iyyy cok tatli. Tariflerde 5 bardak seker yaziyodu iyiki bes koymamisim. Keske hic koymasaydim şeker. once sadece lohusa şekeri ve suyu kaynatip tadina bkn sekersiz gelirse az az ekleyin

:)) Kv deyede maşallah bir zamanlar eski filimlerden şener şen in tanımadıkları Kişilerin düğünlerinden nikah Şekerlerini kucak kucak alması geldi aklıma puhahaha

Çok iyi düşünmüş annen CNm , çok hoş olur gerçekten .

kızlar ağdadan geldim şimdi oldukça sancılıydı inş. doğum yakın zamanda olur da bir daha doğumdan önce gitmek zorunda kalmam

Ya ben de gidicem cuma gunu ama cekiniyorum.. cok kasar miyim kendimi diye.uyusturucu krem mi surmek lazim

Aaa ok benim elime daha kutu geçmedi İstanbul'daki kardeşim aldı kargoyu bana Cumartesi Akşamı gelicek inş eşim sağ salim getirir. Sağol cevap için tatlım .

O kadar guzel kutulamislardi ki emin ol acilmadigi surece sag salim gelir.icinden uc kilo beyqz esya kopugu cikti.tepelemisler kopugu cikolatalari zor bulduk icinde ☺ kucuk de olsa icinde hediye bi tatli daha vardi ne oldugunu yazmayim cani isteyen olabilir.bu da cok dusunceli bir davranis olmus arayip tesekkur edesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…