benim göğüsümde soyulma vardı karbonatlı su ile sildim sonra krem kullandım çok iyi geldi
krem kullanıyoruz ama ne kadar iyi marka olursa olsun silmeden emzirmemek lazım
sahsenem temizlemek içindir muhtemelen kremde kullansan öyle emzire sil karbonatla ya da temiz bir pamukla bezle
malesef ben de hamilelikte jilet kullandim, en son da agdaya gittim, çok olmadigiCanım bende hep gidiyordum ama en son jilet kullandım pişman oldum şimdidetekrar ağda yaptırmaya korkuyorum bende çok kasıyorum
sunu da eklemek ısterım. tukurukte bulunan amılaz enzımı mekanık sındırımı saglayan bır enzım, meme uclarının catlamasına sebep olmakta bu yuzden her emzırdıkten sonra su ıle meme ucu yıkanmalı.Eki Görüntüle 1458669 www.annesininmelegi.com da yazanlari okumanızı öneririm
http://www.haciserif.com.tr/cikolatalar/bebek-cikolatalar/ burdan aldık canım :)
canım buraya bakıyorum ama senin aldığın o yelkenli gibi mi ondan bulamadım
Sagol caniminternetten bu tarifi gözüme kestirdim bi kaç gün içinde yapıcam ben de
Malzemeler(5 Litre için)
Yapılışı
- 1/2 (yarım kg) Lohusa Şekeri (Kızamık Şekeri)
- 3 Su Bardağı Toz Şeker
- 20 Su Bardağı (250 ml.lik bardak ile) Su
- 4 Adet Çubuk Tarçın
- 20-25 Adet Karanfil
- 2 Adet Muskat
- Kızamık şekerini, şekeri ve 15 bardak suyu kaynayana kadar orta ateşte, kaynadıktan sonra 25 dk. kısık ateşte kaynatın.
- Diğer malzemeleri (tarçın, karanfil ve muskat) ekleyin ve kısık ateşte 25-30 dk. daha kaynatın.
- Bu aşamada tadını sürekli kontrol ederek, su miktarını damak zevkinize göre arttırın. Bizim şerbetimize 20 bardak su tam geldi.
- Şerbet soğuyunca süzerek ağzı kapalı bir şişeye alın ve ister sıcak ister soğuk servis edin.
- Buzdolabında haftalarca taze şekilde kalabilir.
ay ben az önce kaşımı aldırırken bile canım çıktı.. Napıcam bilmiyorum jilette hiç içime sinmiyor of of...malesef ben de hamilelikte jilet kullandim, en son da agdaya gittim, çok olmadigi
halde canım çok acıdı
hepden sinirden catlicam hanimlar ya yatak odamin iki halisi bu kaynana ne hersey karisir bogacam sunu halilarimi koydu balkona yeni b yikamistik ucmus ikiside yere patak olmus simdide yikayip.amcam ev koymak istiyor kurusun die kafasini kesecem basima is aciyor camasirlarima karisiyor bu kadari beni hasta edio bu kadin hasta hepden sinirden doguracam artik yeni banyo etmis yatamda ne guzel uzanacaakdim ki ben kardesimin haberiyle yikildim resmen ucurcam onu kocasi aricam al sunu basimdan dememe cok.az.kaldi.cok ben halilarim guzel kurutacam ama ev resmen onun ev gibi milleti doker evi perisan eder basim is acar ne zaman defolacak hain atlatmalar basladi zaten sancilarim var dun o bn kadar koltuk ve geri kalan 5 halidn 3 yikadik zaten karnim tas kesiyor bayadir yuruyemiyorum agridan kasik agrilari ve sundan sebeb evim batiyor o olmadan evim pakdi ya pakdi geldi maf oldu hersey
Mrblar bugün sabah kanamam oldugunu farketttim .hemen doktora gittik çok şükür iyi durumdaymışız.çatı muayenemi yaptı .2 cm açılmam varmış .şuan evde dinleniyorum.hazırlıklarıma devam etcem sonra
çok geçmiş olsunMrblar bugün sabah kanamam oldugunu farketttim .hemen doktora gittik çok şükür iyi durumdaymışız.çatı muayenemi yaptı .2 cm açılmam varmış .şuan evde dinleniyorum.hazırlıklarıma devam etcem sonra
malesef ben de hamilelikte jilet kullandim, en son da agdaya gittim, çok olmadigi
halde canım çok acıdı
Ben 25 cc aldım ama sanki bi tık daha büyük olsa daha iyi olurdu. Bence 30 cc al 50 çok büyük olur canımarakadaşlar küçük şişeleri 50 cc mi yoksa 30 cc mi alayım
1 haftaya doğrurabilirsin dedi.bu bahaneyle korkulu rüyam çatı muayenesi aradan çıkmış oldu.dün çok yürüdüm ondanmı acaba.evin temiz değil halım bile yok.bian önce temizlik bitsin istiyom heran doğurmaktan korkuyomarkadasim dinlem acilmada baslamis minik yolda demekki hayirlisi ile kavusursun insallah bebegine hazirliklarida yavas yavas yapabildini yap.esin yardim etsin sana
Sağol canım .kanamam niye olmuş anlayamadık ama bi sorunmuz yok çok şükürçok geçmiş olsun
1 haftaya doğrurabilirsin dedi.bu bahaneyle korkulu rüyam çatı muayenesi aradan çıkmış oldu.dün çok yürüdüm ondanmı acaba.evin temiz değil halım bile yok.bian önce temizlik bitsin istiyom heran doğurmaktan korkuyom
Aynen oyle .ev temizlencek ama kirleniyo hemen biliyom .bizimde ev bayağı kalabslıklasacak .aslında en ıyısı kırkımız cıkınca temızlık yapmak halı yıkatmak .çantakarım hazır ama eksik bikaç biley ekliycem içlerine ..sana Allah kolaylık versin .niye kaynann bu kdr karışıyor ve kirletiyor anlamadım .eşin bişey demiyo musen yapma guvenebilcen temizlicek biri yaptir arkadasim sen kendini yorarasan acilman artabilir ayrica dogum cantan hazirmi hem kan gelmis internette kandan sonra iki gun icinde baslayabilir dio hem doktorun sana guzelcene bi hafta surebilir dedi ama sen yorulursan daha erken dogar dikkat kendine evden cok senin ve bebegin onemli tabi ev desen zaten bebek dogunca yine batar herkez gelecek cunku benim kaynana bi degolsa yokmu bunun caresi ya
CNm geçmiş olsun sağlıcakla zamanında gelir inş kuzun . Az kaldı gelmelerine gerçi ama yine panik olmadan yapamıyoruz Rabbim hepsine sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş .Mrblar bugün sabah kanamam oldugunu farketttim .hemen doktora gittik çok şükür iyi durumdaymışız.çatı muayenemi yaptı .2 cm açılmam varmış .şuan evde dinleniyorum.hazırlıklarıma devam etcem sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?