Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .kızlar ağdadan geldim şimdi oldukça sancılıydıinş. doğum yakın zamanda olur da bir daha doğumdan önce gitmek zorunda kalmam
Bnmde 2cm acilmam varmış hadi hyrlisi inşAynen oyle .ev temizlencek ama kirleniyo hemen biliyom .bizimde ev bayağı kalabslıklasacak .aslında en ıyısı kırkımız cıkınca temızlık yapmak halı yıkatmak .çantakarım hazır ama eksik bikaç biley ekliycem içlerine ..sana Allah kolaylık versin .niye kaynann bu kdr karışıyor ve kirletiyor anlamadım .eşin bişey demiyo mu
Utanacak bir şey yok , onlar hergün bir sürü ağda yapıyor canım ..Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
Allah sabır versin sana ve inş Rabbim kadının gönlünü yumuşatırda şeker gibi olur . Çok zor ihtimal belki ama yinede Rabbim büyük o halde bizi Çaresiz bırakmaz inş .kızlar bugün aldığım br haberle yıkıldım resmenn
kayınvaldem doğuma gelicekmişşş
ben gelmicek diye ne kadar rahattım doğumdan sonra görüşürüz demişti
nerden çıktı şimdi bu zaten geçinemiyoruz her gördüğümde geriliyorum o gerginliğimin üstüne birde kayınvalde sendromu
kızlar doğumlar sata göremi oluyor yoksa ultrasonda çıkan sonuçlara göremi
Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
Doktorun ne dedi peki .acılmanı nasıl anladı.çatı muanesi yaptı eliyle.her acılmamda böylemi bakacakkkiBnmde 2cm acilmam varmış hadi hyrlisi inş
canım bu çikolatalarin üstüne isim de yazılıyo mu? kaç günde geliyor?Hepiniz güzel günlerde dağıtın canlar ben de 70 tane olandan aldım tadını da çok beğendim bi de indirim koduyla lokum almayı düşünüyorum şerbetin yanında dağıtmak için. Tatlı günlerde yiyelim inşallah
Evt rahat olmam lazım biliyorum ama olmuyor işte elimde değil . Haklısın onlar nezdinde çok doğal her gün bir Sürü kadına yapıyorlar . İşte gelde bana anlat bunu !Utanacak bir şey yok , onlar hergün bir sürü ağda yapıyor canım ..
Evt çatı muaeyesi yaptı her kntrolde elle bakilck kaç cm diyeDoktorun ne dedi peki .acılmanı nasıl anladı.çatı muanesi yaptı eliyle.her acılmamda böylemi bakacakkki
Evt yazıyor CNm hatta logo bile seçiyorsun seçenekleri var . Hoşgeldin Meryem bebek yazıyor benimkinde mesela . Dekoratif resimli birşey Seçtim bende , cıvıl cıvıl güzel birşey oldu .canım bu çikolatalarin üstüne isim de yazılıyo mu? kaç günde geliyor?
Canım bende hep gidiyordum ama en son jilet kullandım pişman oldum şimdidetekrar ağda yaptırmaya korkuyorum bende çok kasıyorum
cok sağolasın canımşöyle oluyor, sen siparişi verirken senden etiket şeklini seçmeni istiyor orada 6-7 tane etiket modelleri var bir tanesini seçiyorsun. sepete ekleme yap önce sonra göreceksin zaten
Mrblar bugün sabah kanamam oldugunu farketttim .hemen doktora gittik çok şükür iyi durumdaymışız.çatı muayenemi yaptı .2 cm açılmam varmış .şuan evde dinleniyorum.hazırlıklarıma devam etcem sonra
Nasıl yani doğum oldu mu CNm , profilde tarih istenen yeri boş bıraksan kalkar kanımca . Benim önceden oğlumun doğum tarihi vardı mesela göstermiyordu baktın olmadı bebeğin Doğduğu tarihi yaz kalkar .arkadaşlar kusura bakmayın,yapmaya çalıştım olmadı.Son çare sizlere soruyorum.Hamilelik takvimini nasıl iptal edebiliyoruz.
aminn canım annemle kv görüşmüyorAllah sabır versin sana ve inş Rabbim kadının gönlünü yumuşatırda şeker gibi olur . Çok zor ihtimal belki ama yinede Rabbim büyük o halde bizi Çaresiz bırakmaz inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?