2015 Nisan Anneleri

Bugun yine kntrole gittim suyuna bakti uc gun once kg sini soyledigi icin kg sine bkmadi bu sefer nst ye girdim iyi cikti. Ctesi tekrar gdcm. Şafak 10. Haci seriften lohusa şekeri siparis etmistim bugün geldi su an koydum kaynatiyrm. Pek bnm icecegim cinsten bisey değil. Ama ikram ederim egzantrik olur. Icen icer

kızlar bugün aldığım br haberle yıkıldım resmenn
kayınvaldem doğuma gelicekmişşş
ben gelmicek diye ne kadar rahattım doğumdan sonra görüşürüz demişti
nerden çıktı şimdi bu zaten geçinemiyoruz her gördüğümde geriliyorum o gerginliğimin üstüne birde kayınvalde sendromu

kızlar doğumlar sata göremi oluyor yoksa ultrasonda çıkan sonuçlara göremi

kızlar ağdadan geldim şimdi oldukça sancılıydı inş. doğum yakın zamanda olur da bir daha doğumdan önce gitmek zorunda kalmam
Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .

şöyle oluyor, sen siparişi verirken senden etiket şeklini seçmeni istiyor orada 6-7 tane etiket modelleri var bir tanesini seçiyorsun. sepete ekleme yap önce sonra göreceksin zaten

Bnmde 2cm acilmam varmış hadi hyrlisi inş

Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
Utanacak bir şey yok , onlar hergün bir sürü ağda yapıyor canım ..

Allah sabır versin sana ve inş Rabbim kadının gönlünü yumuşatırda şeker gibi olur . Çok zor ihtimal belki ama yinede Rabbim büyük o halde bizi Çaresiz bırakmaz inş .

:) valla ben 3 senedir gidiyorum ilk gittiğim zamanlar ben de fena utanıyordum çok ayıp geliyordu ama saatlerce tek başıma uğraşırken fenalık geliyordu şimdi 10 dakkada işim bitiyor o yüzden çok iyi oluyor kendim yaparken hem daha fazla canım acıyordu hem dediğim gibi saatler alıyordu, bir süre sonra alışıyosun :)

canım bu çikolatalarin üstüne isim de yazılıyo mu? kaç günde geliyor?

Canım bende hep gidiyordum ama en son jilet kullandım pişman oldum şimdidetekrar ağda yaptırmaya korkuyorum bende çok kasıyorum

ne yapalım kızlar kaderimiz böyleejiletle almak bana daha zor geliyor 3 gün sonra çıkmaya başlıyor deli oluyorum bi de bana alerji yapıyor, yanma oluyor. en güzeli ağda 10 dak azcık acı çekcez naapalım sonrası güzel en azından

Slm arkadaşlar bende bugün kontrole gittim su olayını anlatınca alttan baktı cnm çok yandı bebeğin suyunun iyi olduğunu bebeginde iyi olduğunu söyledi 36 + 2 misim sezeryan olmak istiyorum dedim oda olur dedi kan verdim gidenin suyumdanmi değilmi diye belli ol ucak nisan 123 ne sezeyan olabilir dedi bakalım yarın sonuç için gidicem

ayy nişan olmasın o gelen kan

arkadaşlar kusura bakmayın,yapmaya çalıştım olmadı.Son çare sizlere soruyorum.Hamilelik takvimini nasıl iptal edebiliyoruz.
Nasıl yani doğum oldu mu CNm , profilde tarih istenen yeri boş bıraksan kalkar kanımca . Benim önceden oğlumun doğum tarihi vardı mesela göstermiyordu baktın olmadı bebeğin Doğduğu tarihi yaz kalkar .

Allah sabır versin sana ve inş Rabbim kadının gönlünü yumuşatırda şeker gibi olur . Çok zor ihtimal belki ama yinede Rabbim büyük o halde bizi Çaresiz bırakmaz inş .
aminn canım annemle kv görüşmüyor
ay diyordum iyi rahatım gelmicek
eşim aradı annem gelckmiş cumaya diye
annem kalıcak yanımda gece sürekli başımda eşim olur eve tek gelmez o da başımızda olur
anneme söyledim birşey derse cevap verme tınma diye ama annemde durmaz yani tamam desede
sonra eve çıkcaz yatağını yorganını annem yapıo geçen geldiğinde de öyle oldu yemek yok biz evde ne bulsak yeriz ama ona özel yemek yapmak gerekiyor şimdi annem bana mı baksın
bebeklemi uğraşsın kayınvaldemi mi ağırlasın hazırlık yapsın
samimi olsak derim anne sende yemeği yapıver diye ama denmez ki şimdi
Allahım yardım etsin de eve çıktıktan sonra gelsin
ona bile razıyım

Birşey aklıma takılıyor benim , şimdi benim vajina kanalı uzun ve ben olurda normal doğum yaparsam bu uzunluk bebek için nasıl bir etken , bilen varsa lütfen paylaşsın kaç gündür bunu düşünüyorum takıldım resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…