Tamam canim.peki bebek sekeri aldinizm?arkasi miknatisli olanlardan hani.
Canim Allah yardimciniz olsun ve hakkinizda hayirlisi olsun. Mustafayla birlikte saglikla evinize döneceksiniz.dualarimiz sizinle.arkadaslar cok tesekkür ederm,genetik sorunlari var.durumu zor.Adı Mustafa,lütfen Allah hakkinda hayirlisini versin diye dua edin.
canım cok geçmiş olsun inşallah adıyla saglıklı bir sekilde yasasın canım ALLAHTAN UMİT KESİLMEZ HERSEYİN HAYIRLISIolsun tez zamanda bebeğin kendini toplar biran once iğleşir peki ayrıntılı usg ve testlerde boyle bişey demişlermiydi canım yosa dogumdan sonramı ogrendin şifa Allhtan canım dualarımız bebişin mustafayaarkadaslar cok tesekkür ederm,genetik sorunlari var.durumu zor.Adı Mustafa,lütfen Allah hakkinda hayirlisini versin diye dua edin.
Tesekkür ederim canm.Erken dogum oldu ama zaten saglik sorunlari var,yasama ihtimali cpk az.Dua edim Allah hakkinda hayirlisini versin.[/QUOTE][QUOTE="melegim34, post: 40004814, member: 340890l yanium ol s mu CNm , profilde tarih istenen yeri boş bıraksan kalkar kanımca . Benim önceden oğlumun doğum tarihi vardı mesela göstermiyordu baktın olmadı bebeğin Doğduğu tarihi yaz kalkar .
Oldu baska bir emrin varmi de sende mesajla. Iyimi senin bu kocanin kafasi yerindemi acaba. Kalkmis bide bu halinle hali yikiyosun. Bırak yapma canina yazik canim yaa. Yat aksama kadar kalkamiyorum de kötüyüm de sana bulasmasinlar. Bu nasil anlayissizlik anlamadim gitti
Canım kötüyü getirme aklına Rabbimden ümit kesilmez insallah tez vakitte oğlun Mustafa sağlığına kavuşurarkadaslar cok tesekkür ederm,genetik sorunlari var.durumu zor.Adı Mustafa,lütfen Allah hakkinda hayirlisini versin diye dua edin.
Yahu kuzum yazmayayım dedim ama sinirim bozuldu senin su kv ne vicdansız insan yapma Canım sende agrım var de bırak pis kalsın mecbur kendi yapcak. Allahtanda korkmuyor böyleleri
Canım eczacı 8 aydan sonra bırakılması gerek dedi o yüzden sordum bırakan varmı acaba diye doktorumda devam et dedi kafam karışmıştı ama çoğu kişi devam ediyor halaBen Varım canım. Balık yağı hapı.
Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Tatlım senin odanın halılarının kirlenmesi kötü olmus ama sen is yaptıkca daha fazla yüklenicekler sana baska bisey yapma ev kirlide olsa umursama odanın temizligine bak sadece kv gidince yaparsın ama kızarak tavır alarak yapma agrın oldugun icin yapmadıgını bilsinki kv esinle aran bozulmasın onun istedigide buii yapaamiyorki benim odam halilari bide ise bak ya o kadar halidan benimkiler maf oldu cocumla ayni oda . kalacaz onun temizlik hic begenmiyorum sevmiyorum
Canım benim reflüye bağlı öksürük vardı ve çok kötüydü seni çok iyi anlıyorum. Rennie duo şurubu günde üç defa yemeklerden 1 saat sonra düzenli kullanınca geçti.kızlar bu oksuruk mahvetti beni hala geçmedi yapmadığım yontem kalmadı karnım kasılmaktan cok agrısdı şimdi dr aradım yemekte heralde yerinde yok ya öksürük surubu faln kullanna oldumu aranızda bana bi çözüm yapması lazım artık karnım yırtılcak
Canım okuyunca çok şaşırdım çok üzüldüm hemen duaya başladım.inşallah sağlıkla sıhhatle yaşayacak ömrü vardır. Bu genetik sorunlar gebeliğinde bellimiydi? Doğumla mı öğrendiniz?arkadaslar cok tesekkür ederm,genetik sorunlari var.durumu zor.Adı Mustafa,lütfen Allah hakkinda hayirlisini versin diye dua edin.
Tatlım senin odanın halılarının kirlenmesi kötü olmus ama sen is yaptıkca daha fazla yüklenicekler sana baska bisey yapma ev kirlide olsa umursama odanın temizligine bak sadece kv gidince yaparsın ama kızarak tavır alarak yapma agrın oldugun icin yapmadıgını bilsinki kv esinle aran bozulmasın onun istedigide bu
Canım Allah yardımcın olsun yakın zamanda gider insallah kvanlamiyorki esimde oda meyve yap onu yap bunu yap bn kizi cagiriyo calisio hamile 2 aylik kusuyo ustelik kardeside bakio gel dio kadin bize kazik cakti ya bu gun kardesinin evi toz aldirdi kapilarda sildircekdi kactim baya sinir oldum zaten toz alirken otomatik oda fisfislatan koku sprey basima dank die yedim zaten diger odalar karismama calisiyorum o bi gitsin ii yapicam bende ama kaybana gitmioki
Canım Allah yardımcın olsun yakın zamanda gider insallah kv
Cok üzüldüm canım, gecmiş olsun, Rabbim büyüktür şifa verir inşallah, sana bagışlasın bebegini...Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Bencede okuyalim. Bu vesile ile hem okumuş oluruz hemde ins sifa olur bebise canım benim allah yardimcisi olsun.Cok üzüldüm canım, gecmiş olsun, Rabbim büyüktür şifa verir inşallah, sana bagışlasın bebegini...
Sorun nedir tam olarak, yarın gwc olmazsa yasin zinciri başlatalim burda, elden başka ne gelir ki...
Ah canım ya aradım bugun doktoru veremm dio benim doktor biraz pimpirikli parol bile içittirmiyoda ben napım bogazzım agrıyınca içioomCanım benim reflüye bağlı öksürük vardı ve çok kötüydü seni çok iyi anlıyorum. Rennie duo şurubu günde üç defa yemeklerden 1 saat sonra düzenli kullanınca geçti.
sanırım solunum yolu enfeksiyonuna yakalanıyorum2 gündür boğazlarım ağrıyordu şimdi daha bi şiddetlendi baş ağrısı ve burun akıntısı başladı evde otururkene nsl hasta olmayı başardım anlayamıyorum hamilelik başından beri hiç hasta olmamıştım son haftalarda hastalık çıktı iyi mi
Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Bizim cikolatalarimiz da geldiiibu kadar hizli olmalari cok hosuma gitti. Irmik helvasi hediye gondermisler. Bir de %20 indirim kuponu cikti kutudan. Mevlite de siparis ederiz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?