2015 Nisan Anneleri

Tamam canim.peki bebek sekeri aldinizm?arkasi miknatisli olanlardan hani.

Ben almadim canim dogumda cikolatalari dagitirim. Mevlutte de cikolata yaptircam yine. Kayinvalidecigim kafasina gore bi hediye almisti hamileligimin basinda.aldiklarini o dagitacak ben de o aldigi icin alamadim baska bir sey

arkadaslar cok tesekkür ederm,genetik sorunlari var.durumu zor.Adı Mustafa,lütfen Allah hakkinda hayirlisini versin diye dua edin.
Canim Allah yardimciniz olsun ve hakkinizda hayirlisi olsun. Mustafayla birlikte saglikla evinize döneceksiniz.dualarimiz sizinle.

arkadaslar cok tesekkür ederm,genetik sorunlari var.durumu zor.Adı Mustafa,lütfen Allah hakkinda hayirlisini versin diye dua edin.
canım cok geçmiş olsun inşallah adıyla saglıklı bir sekilde yasasın canım ALLAHTAN UMİT KESİLMEZ HERSEYİN HAYIRLISIolsun tez zamanda bebeğin kendini toplar biran once iğleşir peki ayrıntılı usg ve testlerde boyle bişey demişlermiydi canım yosa dogumdan sonramı ogrendin şifa Allhtan canım dualarımız bebişin mustafaya

Tesekkür ederim canm.Erken dogum oldu ama zaten saglik sorunlari var,yasama ihtimali cpk az.Dua edim Allah hakkinda hayirlisini versin.[/QUOTE]
CNm ne olur öyle deme Rabbim büyük bizlerde duacın oluruz inş bebeğin sağlıcakla sana kavuşur .. Ben sen söyledim mi bilmiyorum kaçırdım doğumunu inan çok üzgünüm inş inş herşey güzel olucak ben inaniyorum. Bu günlerde geçicek Allah'ın izni ile .

yarin bide annesi doktor getirmem gerekio iki gun onun icin hastaneler gececek bide bende hain kavga ettim istemiyorun benim annem yok oda olmasin die cok sinirlim arkadasim karnin sertlesti hele bebek asa dogru biseler yapti bi agirttiki sitresden hep bunlar iki halimida yikadim o kadin yikamasi guvenmiyorum hic makine oyle calistirmadimki domestos toz deterjan hali sampuan felan karistirdim haliyi islattim yarim saat bekletimki dedim daha ii ciksin die yani geldinde suyunu yeni cekme baslamisttim yarim saat oyle birakdik kadinin yaptina bak ya kaybana ander hapden

Yahu kuzum yazmayayım dedim ama sinirim bozuldu senin su kv ne vicdansız insan yapma Canım sende agrım var de bırak pis kalsın mecbur kendi yapcak. Allahtanda korkmuyor böyleleri

ii yapaamiyorki benim odam halilari bide ise bak ya o kadar halidan benimkiler maf oldu cocumla ayni oda . kalacaz onun temizlik hic begenmiyorum sevmiyorum

Ben Varım canım. Balık yağı hapı.
Canım eczacı 8 aydan sonra bırakılması gerek dedi o yüzden sordum bırakan varmı acaba diye doktorumda devam et dedi kafam karışmıştı ama çoğu kişi devam ediyor hala

Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.

arkadasim Allah buyuk insallah sahlikli sigatli bebegini kucana alirsin Allahdan umut kesilmez o kadar gelisiyor tip alani uzulme sanada dua edelim sende et bebeginde sana ihtiyaci var pramature dogan cok bebek var annesi cok yipratici bi donemden geciyorsun ama sen guclu olki bebeginde guclu olsun doktorlarda yanilio bazen bakarsin hersey cok guzel olmus benim esimde ölumden donmus insallah sende b kavusursun

ii yapaamiyorki benim odam halilari bide ise bak ya o kadar halidan benimkiler maf oldu cocumla ayni oda . kalacaz onun temizlik hic begenmiyorum sevmiyorum
Tatlım senin odanın halılarının kirlenmesi kötü olmus ama sen is yaptıkca daha fazla yüklenicekler sana baska bisey yapma ev kirlide olsa umursama odanın temizligine bak sadece kv gidince yaparsın ama kızarak tavır alarak yapma agrın oldugun icin yapmadıgını bilsinki kv esinle aran bozulmasın onun istedigide bu

Canım benim reflüye bağlı öksürük vardı ve çok kötüydü seni çok iyi anlıyorum. Rennie duo şurubu günde üç defa yemeklerden 1 saat sonra düzenli kullanınca geçti.

Canım okuyunca çok şaşırdım çok üzüldüm hemen duaya başladım.inşallah sağlıkla sıhhatle yaşayacak ömrü vardır. Bu genetik sorunlar gebeliğinde bellimiydi? Doğumla mı öğrendiniz?

[QUOTEyat_gun, post: 40007953, member: 477100"]arkadaslar cok tesekkür ederm,genetik sorunlari var.durumu zor.Adı Mustafa,lütfen Allah hakkinda hayirlisini versin diye dua edin.[/QUOTE]
Allah sifa versin size bagislasin umudunu hic yitirme yavrum iyileşecek Allahin izniyle

anlamiyorki esimde oda meyve yap onu yap bunu yap bn kizi cagiriyo calisio hamile 2 aylik kusuyo ustelik kardeside bakio gel dio kadin bize kazik cakti ya bu gun kardesinin evi toz aldirdi kapilarda sildircekdi kactim baya sinir oldum zaten toz alirken otomatik oda fisfislatan koku sprey basima dank die yedim zaten diger odalar karismama calisiyorum o bi gitsin ii yapicam bende ama kaybana gitmioki

Canım Allah yardımcın olsun yakın zamanda gider insallah kv

Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Cok üzüldüm canım, gecmiş olsun, Rabbim büyüktür şifa verir inşallah, sana bagışlasın bebegini...
Sorun nedir tam olarak, yarın gwc olmazsa yasin zinciri başlatalim burda, elden başka ne gelir ki...

Cok üzüldüm canım, gecmiş olsun, Rabbim büyüktür şifa verir inşallah, sana bagışlasın bebegini...
Sorun nedir tam olarak, yarın gwc olmazsa yasin zinciri başlatalim burda, elden başka ne gelir ki...
Bencede okuyalim. Bu vesile ile hem okumuş oluruz hemde ins sifa olur bebise canım benim allah yardimcisi olsun.
Ben 3 tane okurum baslatirsak kızlar.

Canım benim reflüye bağlı öksürük vardı ve çok kötüydü seni çok iyi anlıyorum. Rennie duo şurubu günde üç defa yemeklerden 1 saat sonra düzenli kullanınca geçti.
Ah canım ya aradım bugun doktoru veremm dio benim doktor biraz pimpirikli parol bile içittirmiyoda ben napım bogazzım agrıyınca içioom

Canim çok gecmis olsun. Sikinti yapma sen. Bu da çabucak geçer insallah.. takviyelerle devam et allah şifa versin...

Canim dualarım seninle.. allah mustafa ya hayirli ömürler nasip etsin sizlere sabır versin insallah...

Bizim cikolatalarimiz da geldiii bu kadar hizli olmalari cok hosuma gitti. Irmik helvasi hediye gondermisler. Bir de %20 indirim kuponu cikti kutudan. Mevlite de siparis ederiz insallah.

Beğenmenize sevindim tatlim ya ben de burayı düşünüyordum.. tadına da baktınız mi?
Bir de sayfada sanirim kendin de sticker yükleyebiliyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…