Canım Rabbim ne eylerse güzel eyler. Öncelikle sana bol bol sabır diliyorum. Durumun çok zor. Allahım Mustafa'nın hakkında hayırlısını nasip etsin. Sizler için en hayırlı, en iyi, en güzel olacak şekilde sonuçlandırsın. Dualarımız sizinle...Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Canım ben de alırken senin gibi düşünmüştüm. O yüzden mor renk aldım. Ama eşim bir kere takıp oğlanla dışarı çıkınca çok memnun kaldı. Vazgeçemez olmuştu. Sana tavsiyem yine de unisex bir rengini alman. Senin eşinde sonradan severse kullanır belki.ben de gerekli olursa doğumdan sonra alıcam canım ama sanırım kendim için olur, çünkü eşimin takacağını pek sanmıyorum
Canım aşağıdaki linkten fotolara bakabilirsin. Ya da google'a "pregnancy mucus plug" yazıp oradaki görsellere bakabilirsin. Aşağı yukarı sana bir fikir verir.Kizlar bu nişan dedikleri sey nasil oluyor
Canım göğüs uçlarına karbonat ve benzeri maddeler sürmek cildin pH'sını bozar. Göğüs temizliği sadece su ile yapılmalı. Duşta bile fazla miktarda sabun, duş jeli kullanmak iyi değil. Hem tahriş yönünden hem de bebeklerde anneden gelen farklı kokular emmeyi redde neden olabiliyor.benim göğüsümde soyulma vardı karbonatlı su ile sildim sonra krem kullandım çok iyi geldi
krem kullanıyoruz ama ne kadar iyi marka olursa olsun silmeden emzirmemek lazım
sahsenem temizlemek içindir muhtemelen kremde kullansan öyle emzire sil karbonatla ya da temiz bir pamukla bezle
Kardeşin çikolataları açsa olmaz mı? İçinde çek varsa hazır eşin Türkiye'deyken bir sipariş daha verirsin.Aaa ok benim elime daha kutu geçmedi İstanbul'daki kardeşim aldı kargoyu bana Cumartesi Akşamı gelicek inş eşim sağ salim getirir. Sağol cevap için tatlım .
Bende calisiyorum canim zorlaniyorum uykum cok var.haftaya persembe ayrilcam 37+0 da.esim dayanamiyosan ayril diyo ama izin daha cok olsun diye direniyorum.Allah kolaylik versin hepimizegünaydın arkadaşlar ben hala çalışıyorum ve çok zorlanıyorum artık haftaya çarşamba 36+0 da ayrılcam inşallah
Tatlım bu kız tarafının hali ne olacak böyle. Saygıda kusur olmamalı elbet. Ama herkes bir işin ucundan tutmalı. Annen seninle ve bebekle ilgilenmek zorunda olduğundan iş bölümü yapacaklar. Sen isteyemesende annen "dünürüm sen de şunu yapıver" desin kibarca. Bu işler böyle ağlamayana meme yok malesef. Didişmek çözüm getirmiyor. Konuşmak hatta istemek lazım. Bazı insanlar ancak öyle anlıyor.aminn canım annemle kv görüşmüyor
ay diyordum iyi rahatım gelmicek
eşim aradı annem gelckmiş cumaya diye
annem kalıcak yanımda gece sürekli başımda eşim olur eve tek gelmez o da başımızda olur
anneme söyledim birşey derse cevap verme tınma diye ama annemde durmaz yani tamam desede
sonra eve çıkcaz yatağını yorganını annem yapıo geçen geldiğinde de öyle oldu yemek yok biz evde ne bulsak yeriz ama ona özel yemek yapmak gerekiyor şimdi annem bana mı baksın
bebeklemi uğraşsın kayınvaldemi mi ağırlasın hazırlık yapsın
samimi olsak derim anne sende yemeği yapıver diye ama denmez ki şimdi
Allahım yardım etsin de eve çıktıktan sonra gelsin
ona bile razıyım
Senin 38 hafta oldu ve sezeryan olacaksın zaten. Sezeryanların anne ve bebek sağlığı açısından 38-39 haftada yapılması en makbul olanı.selam kızlar
tüm anneler ve minişleri iyidir inş.
şimdi size sorum var yardımcı olur fikir verirseniz sevinirim
en son gittiğimde 10 dk da bir sancım çıktı dr muayene etti fln çatı dar sezeryan olucak ok
cuma günü kontrolum var yine sancılar aynı çıkarsa alır muhtemelen ama şimdiye kdr dayandım
eğer alayım derse sizce doğum yapmalımıyım
yoksa birkaç gn daha beklemelimyim
Zaten su kaynanalar herseye burunlarini sokmasalar olmaz.dengesizlerBen almadim canim dogumda cikolatalari dagitirim. Mevlutte de cikolata yaptircam yine. Kayinvalidecigim kafasina gore bi hediye almisti hamileligimin basinda.aldiklarini o dagitacak ben de o aldigi icin alamadim baska bir sey
Allah korkusu olsa zaten o hareletleri yapmaz.yazik kiza herkesi bi anne dogurdu oda ana kuzusu nqsil kiyar ya torununu doguracak sonucta.hersey kocasindan kaynaklaniyor.Yahu kuzum yazmayayım dedim ama sinirim bozuldu senin su kv ne vicdansız insan yapma Canım sende agrım var de bırak pis kalsın mecbur kendi yapcak. Allahtanda korkmuyor böyleleri
Canım bazı insanlar hastane ziyareti yapmak istiyor. Aslında bana kalırsa en makbul olanı o. Çünkü ağırlama derdi olmuyor. Bir çikolata tutuyorsun bitiyor. Ve kısa sürüyor. Senin veliler de belki hastanede ziyaret düşünüyorlardır. Aralarında konuşabileceğin yakınlıkta birisi varsa onunla bu konuyu paylaşsan olur mu acaba?Kızlar bu doğum sonrası ev ziyaretleri ne kadar zaman sonra başlıyor? Benim etrafımdakiler çok aceleci davranıyor gibi gelmeye başladı bana. Normal şartlarda 4 haftam vardır ama erken doğum olabilir velilerim sağolsunlar çok iyi niyetliler ama sanki doğum olduğu gibi eve gelecekmiş gibi arayıp duruyorlar beni. Oysaki ben en az 20 gün kendi ailem dışında kimseyi evimde ağırlamak istemiyorum. O süreci sakin atlatmak istiyorum ancak 2-3 yakın arkadaşımı ve ailelerimizi görmek istiyorum. Ama ısrarlı biçimde arayıp gün öğrenmeye çalışıyorlar sanırım ufak bir yalan söylemek zorunda kalacağım ya da onlara geç haber vereceğim. Biraz anlayışlı olmak gerekmiyor mu aslında?
canım bende senin gibiyim bu biraz özel durum dr ayrı ama birisine kendini temizletmek dusundugum halde yapamayacağım birşey Rabbim mecbur etmesinKızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
insaallah sağol canım bende yememi abartmadan faydalı şeyler yemeye çalışıyorum Rabbim esirgesin bebeklerimiziBenim kız da üç haftada 600 gr almıştı , bana kötü diyen olmadı CNm , hem bu civarda doğsa bile inan sorun olmuyor diyorum ya oğlum 2400 ve 43 cm doğdu ve çok şükür hızlı büyüdü .. Bebekler bazen anne karnında beslenebiliyor buna bir çok sebep neden oluyor yani sakın kendini suçlama sen beslenmeye devam et hatta kilo alsın diye abartma bile sadece sağlığına odaklar gerisi geliyor .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaşım hakkınızda hayirlisini versin sizlerde sabır versin insaallahCanm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?