2015 Nisan Anneleri

Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları.
Bugün son iş günümüz.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını sağlıkla versin.
Gönlümüzdekini bizim için hayırlı kılsın. Hayırlı olanları gönlümüze göre versin.
AMİN AMİN AMİN
 
Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Canım Rabbim ne eylerse güzel eyler. Öncelikle sana bol bol sabır diliyorum. Durumun çok zor. Allahım Mustafa'nın hakkında hayırlısını nasip etsin. Sizler için en hayırlı, en iyi, en güzel olacak şekilde sonuçlandırsın. Dualarımız sizinle...
AMİN AMİN AMİN
 
ben de gerekli olursa doğumdan sonra alıcam canım ama sanırım kendim için olur, çünkü eşimin takacağını pek sanmıyorum
Canım ben de alırken senin gibi düşünmüştüm. O yüzden mor renk aldım. Ama eşim bir kere takıp oğlanla dışarı çıkınca çok memnun kaldı. Vazgeçemez olmuştu. Sana tavsiyem yine de unisex bir rengini alman. Senin eşinde sonradan severse kullanır belki.

Kizlar bu nişan dedikleri sey nasil oluyor
Canım aşağıdaki linkten fotolara bakabilirsin. Ya da google'a "pregnancy mucus plug" yazıp oradaki görsellere bakabilirsin. Aşağı yukarı sana bir fikir verir.
http://www.babycentre.co.uk/l25008775/what-a-mucus-plug-looks-like-photos#/1

Canım göğüs uçlarına karbonat ve benzeri maddeler sürmek cildin pH'sını bozar. Göğüs temizliği sadece su ile yapılmalı. Duşta bile fazla miktarda sabun, duş jeli kullanmak iyi değil. Hem tahriş yönünden hem de bebeklerde anneden gelen farklı kokular emmeyi redde neden olabiliyor.
Bakım için; Emzirme bitince biraz süt sıkıp göğsüne sürebilirsin. Yanında kremin varsa (lansinoh gibi) onu da sürmen iyi olur. Kremi göğsünden temizlememelisin. Kremi silmeye çalışmak göğüs ucunda çatlamalara neden olur. Kremin bebek için hiç zararı yok. Aksine ağzında pamukçuk oluşumuna engel olmaya destekleyici özelliği var.
Kremi kullanmak istemezsen ayva çekirdeği jelini de kullanabilirsin.
İlk çocuğumda anne sütü, lansinoh ve ayva çekirdeği jelinin hepsini kullandım. Allaha şükür ikimizde de hiç sıkıntı olmadı.
Danışan annelerimize de hep bu formülü tavsiye ederim ve iyi sonuçlar alırım.
 
Aaa ok benim elime daha kutu geçmedi İstanbul'daki kardeşim aldı kargoyu bana Cumartesi Akşamı gelicek inş eşim sağ salim getirir. Sağol cevap için tatlım .
Kardeşin çikolataları açsa olmaz mı? İçinde çek varsa hazır eşin Türkiye'deyken bir sipariş daha verirsin.
Taç olayını da kardeşten isteyebilirsin. Ya da onu da netten sipariş verebilirsin. Burada kızlar çok güzel ve uygun siteler bulmuştu. O da hemen kargolanırsa yetişebilir.
Bu arada fikrine de katılıyorum. Ne alıyorsan onu vereceksin insanlara. Bazen önce sen insanlara birşeyler yaparsın geri çekilip beklersin onlar ne yapıyor diye ona göre onlarla olan ilişkini şekillendirirsin. Ben en çok bu taktiği sever ve uygularım.
Canım bu arada normal doğumla ilgili şeyleri kafana takma. Sen birinciyi sezeryan olduğun için oradakileri buna ikna etmeye bak bence.
 
Günaydın kızlar yavaş yavaş yalancı sancılar başladı herhalde bütün gece ağrıların geçmesi için sağa sola donmekden sersemlestim resmen o bişey değil insan doğurcam diye heyecanlanıyor
 
Bende
günaydın arkadaşlar ben hala çalışıyorum ve çok zorlanıyorum artık haftaya çarşamba 36+0 da ayrılcam inşallah
Bende calisiyorum canim zorlaniyorum uykum cok var.haftaya persembe ayrilcam 37+0 da.esim dayanamiyosan ayril diyo ama izin daha cok olsun diye direniyorum.Allah kolaylik versin hepimize
 
Tatlım bu kız tarafının hali ne olacak böyle. Saygıda kusur olmamalı elbet. Ama herkes bir işin ucundan tutmalı. Annen seninle ve bebekle ilgilenmek zorunda olduğundan iş bölümü yapacaklar. Sen isteyemesende annen "dünürüm sen de şunu yapıver" desin kibarca. Bu işler böyle ağlamayana meme yok malesef. Didişmek çözüm getirmiyor. Konuşmak hatta istemek lazım. Bazı insanlar ancak öyle anlıyor.
Senin 38 hafta oldu ve sezeryan olacaksın zaten. Sezeryanların anne ve bebek sağlığı açısından 38-39 haftada yapılması en makbul olanı.
Doktorun alalım derse 2-3 gün için bebeğini riske atma tatlım.
 
Ben almadim canim dogumda cikolatalari dagitirim. Mevlutte de cikolata yaptircam yine. Kayinvalidecigim kafasina gore bi hediye almisti hamileligimin basinda.aldiklarini o dagitacak ben de o aldigi icin alamadim baska bir sey
Zaten su kaynanalar herseye burunlarini sokmasalar olmaz.dengesizler
 
Yahu kuzum yazmayayım dedim ama sinirim bozuldu senin su kv ne vicdansız insan yapma Canım sende agrım var de bırak pis kalsın mecbur kendi yapcak. Allahtanda korkmuyor böyleleri
Allah korkusu olsa zaten o hareletleri yapmaz.yazik kiza herkesi bi anne dogurdu oda ana kuzusu nqsil kiyar ya torununu doguracak sonucta.hersey kocasindan kaynaklaniyor.
 
Canım bazı insanlar hastane ziyareti yapmak istiyor. Aslında bana kalırsa en makbul olanı o. Çünkü ağırlama derdi olmuyor. Bir çikolata tutuyorsun bitiyor. Ve kısa sürüyor. Senin veliler de belki hastanede ziyaret düşünüyorlardır. Aralarında konuşabileceğin yakınlıkta birisi varsa onunla bu konuyu paylaşsan olur mu acaba?
 
Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
canım bende senin gibiyim bu biraz özel durum dr ayrı ama birisine kendini temizletmek dusundugum halde yapamayacağım birşey Rabbim mecbur etmesin

insaallah sağol canım bende yememi abartmadan faydalı şeyler yemeye çalışıyorum Rabbim esirgesin bebeklerimizi
Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaşım hakkınızda hayirlisini versin sizlerde sabır versin insaallah
 
Günaydın kizlarrr
Mutluyum temizlik bitti doğuma kadar bi kez daha ister sanırım ama o zaman bu kadar dip bucak olmaz ben elimi bile surmedim annemler 5 kardeş 1 yardımcı bayan ve babam badana boya silme ellenmedik köşe kalmadı şimdi yatak keyfi yapiyorumm güle güle kirleneyim darısı basinizaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…