Yaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...yarin bide annesi doktor getirmem gerekio iki gun onun icin hastaneler gececek bide bende hain kavga ettim istemiyorun benim annem yok oda olmasin die cok sinirlim arkadasim karnin sertlesti hele bebek asa dogru biseler yapti bi agirttiki sitresden hep bunlar iki halimida yikadim o kadin yikamasi guvenmiyorum hic makine oyle calistirmadimki domestos toz deterjan hali sampuan felan karistirdim haliyi islattim yarim saat bekletimki dedim daha ii ciksin die yani geldinde suyunu yeni cekme baslamisttim yarim saat oyle birakdik kadinin yaptina bak ya kaybana ander hapden
Mrblar bugün sabah kanamam oldugunu farketttim .hemen doktora gittik çok şükür iyi durumdaymışız.çatı muayenemi yaptı .2 cm açılmam varmış .şuan evde dinleniyorum.hazırlıklarıma devam etcem sonra
Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .
Allah şifa versin. Bir an önce iyileşir inşallah. Rabbim sana bagışlasın evladını.Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.
Canim oyle deme arkadasin yaninda kimsesi yok ve hamile.duygusal.burda sıkıntisini paylasiyo.elimizden bisey gelmiyo ama icini dokup rahatliyor en azindan.burdaki cogu arkadas ozel sorunlarini dokup anlatiyor.birbirimize destekte olmamiz gerek .nacizane gorusum...herkese iyi gecelerYaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...
Bencede okuyalim. Bu vesile ile hem okumuş oluruz hemde ins sifa olur bebise canım benim allah yardimcisi olsun.
Ben 3 tane okurum baslatirsak kızlar.
Canim oyle deme arkadasin yaninda kimsesi yok ve hamile.duygusal.burda sıkıntisini paylasiyo.elimizden bisey gelmiyo ama icini dokup rahatliyor en azindan.burdaki cogu arkadas ozel sorunlarini dokup anlatiyor.birbirimize destekte olmamiz gerek .nacizane gorusum...herkese iyi geceler
Yaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...
Allah kolaylik versin cnm anasinin agzina bakan koca cok zordur...ins. duzelir eşin ama hamileliginde duzelmediyse artik zor.keske ugrasmayip verseydin halilari yikamaya dirdir cekmemis olurdunhanimlar catlicam ben ya kaynanam esimle aram bozmada basardi halilar makine ile yikim dedim nedir bi karisim yapip biraz halilar beklettimki patak ciksin saatlerce o makine ile hali yikiyormusum ben annesi oyle doldurmuski o gozler o kol sinirli bi sekilde esim gelip bana hesap soruyor bi sinir oldumki kardesim olmasa dalacakdim mesejla kavga ediyorum o annesi ile diger evde kardesinin evde simdide kahve yap getir die mesaj atio gebertecem onu
Allah kolaylik versin cnm anasinin agzina bakan koca cok zordur...ins. duzelir eşin ama hamileliginde duzelmediyse artik zor.keske ugrasmayip verseydin halilari yikamaya dirdir cekmemis olurdun
O zaman esinin sana kizmaya hakki yok kusura bakmasin,esini sewiosan artik sabretceksn.sahipsiz buldular beni diosn ya onla alakali degil guzelim yaptiklari karakter meselesi ailen olsaydi da ayni sekilde olurdu emin olkadin verdirmediki bide ustelik hepsi elle silinicekdi ben kardslerimden makine istedim elle silemem die o hep farkli farkli konusuyo makine gelmemesi icin bile sinirler tirpler yoksa ne ugrascam bu kadar seyle kendime ve bebegime dusman degilim ya vido cekip onu atasim var
O zaman esinin sana kizmaya hakki yok kusura bakmasin,esini sewiosan artik sabretceksn.sahipsiz buldular beni diosn ya onla alakali degil guzelim yaptiklari karakter meselesi ailen olsaydi da ayni sekilde olurdu emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?