2015 Nisan Anneleri

Beğenmenize sevindim tatlim ya ben de burayı düşünüyordum.. tadına da baktınız mi?
Bir de sayfada sanirim kendin de sticker yükleyebiliyorsun değil mi?[/QUOTE]

mavidelisi
tadina baktik, begendik canim..siparis verirken 6-7 tane sticker secenegi var. Birini secip yazmak istedigin mesaji da yaziyosun. Ertesi gun yolluyolar hemen :)

Son düzenleme:
Yaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...

Canım geçmiş olsun. Açılman başlamış artık, kendini fazla yorma. Sağlıkla ve hayırlı zamanda kavuşursun inşallah kuzuna:)

Kızlar ya ben çok utanıyorum Orayı ağda yaptırmayı , doktor öyle olmuyor ama ne biliyim Kuaför de yaptırmak bana çok zor geliyor . Bende mi bir sorun var acaba , çok abartıyorum .

Aynı sorun bende de var kuzum:) Her gün bir sürü kadın görüyorlardır, alışkınlar buna ama bunu ben kendime anlatamıyorum:) Ama doğuma yakın gideceğim yine de:)

Canm iki hafta önce dogum yaptm,bebegim küvezde.Saglik sorunlari var ve yasama ihtimali cok az.Lütfen dua edin Allah hakkinda hayirlisini versin.

Canımmm Allah yar ve yardımcınız olsun hem senin hem kuzunun. Dualarımız seninle. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, yavruna kavuştursun seni inşallah. Onun güzel kokusuyla dolsun eviniz tez zamanda...

Yaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...
Canim oyle deme arkadasin yaninda kimsesi yok ve hamile.duygusal.burda sıkıntisini paylasiyo.elimizden bisey gelmiyo ama icini dokup rahatliyor en azindan.burdaki cogu arkadas ozel sorunlarini dokup anlatiyor.birbirimize destekte olmamiz gerek .nacizane gorusum...herkese iyi geceler

Bencede okuyalim. Bu vesile ile hem okumuş oluruz hemde ins sifa olur bebise canım benim allah yardimcisi olsun.
Ben 3 tane okurum baslatirsak kızlar.

Ben de şimdilik 1 tane alırım. Ama eksik kalırsa sonradan elimden geldiğince takviye etmeye çalışırım

Sana katılıyorum. Evet burası bence de yeri değil, hatta Meryem'in yazılarını okudukça stresten doğumum başlayacak gibi geliyor ama onun da içini dökebileceği başka kimse yok. En iyi ihtimalle içini boşaltıyor. Hepimiz hamileyiz, bu dönemler çok duygusal geçiyor. O yüzden biraz daha anlayışlı olmak taraftarıyım. Bu da benim naçizane görüşüm:)

Adet sancisi gibi belimde kasiklarimda bi sanci ben artk cok korkmaya basladim kizlar ya normal dogum olursa hastaneye Ne zaman nasil ne sartlarda gitcem endisesi aldi beni. Gecemi olacak ya kocam iste olursa gündüz falan. Ya suyum gelirse hemen gtmem gerekirse. Simdiden kafamda bin tilki dolanmaya başladı. Normal olsun istiyorum ama bi yandan da bu endiselere engel olamiyorum

hic degil haklisin senin sıkıldin kirk kati bn sıkıliyorum ali basimida bi yerede gidemiyorum esimle kusus resmen simdi oldumu boyleki sans gulmuyor bna karnim hayin sert simdi bi sekil namaz kilip kasilmalarim sayicam bende cildiriyorum burdda guzel dogumla ilgili konusmak varken bebegimle ilgili hayal bile kuramiyorum 36+5 bu gun cocumu sinirli dogurucam bu gidisle son haftalar bnde guzell yasamak isterdim ev 3 kere temizledik ya bide beni dusun ben hala yemegi kendim yapiyorum temizligi markete gidilmesi gerekdinde kendim egilmek kalkmak zorlanmiyormuyum ama onlar anlamiyor bu gun o kadini doktora goturcem yolda bile dogurabilirim sancilarim var iki haftadir yurusemde gitmio otursamda yatsamda gitmio sancilar basima bir suru is ccikario hafta sonu bulasik ve yemek etmekden bende sıkildim yemeklerim bile duzenli degil canim istedini yiyemiyorum o ufo sarilio usumemek icin ben yata girsem dert oluyor annemde cagiramiyorum cunku sizofren hic bi zaman anne kiz gibi olamadik ona ulasmim die zaten anneannemde telleri kapamis babam desen evlendi bida 2 cocu daha oldu kimse birsey diemiyorsun tek bi arkadas bile yok burda esimi seviyorum kimse olmadimi cok mutluyuz ama o geldinden beri kale icten feth etti yyani sen bikmazmisin tek basina surekli sıkintidan ustelik temizlik zor ederken kadinin bide kalkio esimin eski sevgili muhabbeti yapmasindan biliyorum sizide hain darlatiyorum ama bende dayanamiyorum belim agrior bende yazmam buraya daha ben buraya elbette cocumla ilgili konusup sanci doktor konusmayi tabiki daha cok isterdim ama sanirim benim derdim bunlari gecti surekli alt bolgemde agri var gecmek.bilmeyen simdi belimede vurdu karnim .desen her . tarafi sert ve yumusamasi cok . uzun suruyor insan esiyle su son gunleri hayal kurarak mutlu yasamak istemezmi iste bu olmadi icin dertlim bende kaynanam sag sol sacma konusuyo bebege birsey almayin die simdiden cocun isimden bezine kadar yok bezini surekli degismicekmisim felan filan gece yatmasi kadar cocu karnimda birakip dogurmayasim var ya gitmesi icin ne yapabilirim bilmiyorumki esimle baya papaz olduk resmen sen ne yapardinki hayat bazen cok zor mutlulun bile zehir gibi oluyor kadin hafta sonu bida evi dolduracak al basina bi temizlik daha yapamam dedim ona nasik olacak simdj hic bilmiyorum ama evi igreniyorum herkez gelio bozdunda zaten artik ben. pes ediyorum dayanamiyorum dahada yazmam bunlari kendinize ii bakin arkadasim hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorun belden asa inen agrilarim var insallah su bi haftayi daha atlatabilirim hepinize ij gunler sıkıntisiz sicacik yuvaniz olaun insallah

Allah kolaylik versin cnm anasinin agzina bakan koca cok zordur...ins. duzelir eşin ama hamileliginde duzelmediyse artik zor.keske ugrasmayip verseydin halilari yikamaya dirdir cekmemis olurdun

Allah kolaylik versin cnm anasinin agzina bakan koca cok zordur...ins. duzelir eşin ama hamileliginde duzelmediyse artik zor.keske ugrasmayip verseydin halilari yikamaya dirdir cekmemis olurdun

kadin verdirmediki bide ustelik hepsi elle silinicekdi ben kardslerimden makine istedim elle silemem die o hep farkli farkli konusuyo makine gelmemesi icin bile sinirler tirpler yoksa ne ugrascam bu kadar seyle kendime ve bebegime dusman degilim ya vido cekip onu atasim var

O zaman esinin sana kizmaya hakki yok kusura bakmasin,esini sewiosan artik sabretceksn.sahipsiz buldular beni diosn ya onla alakali degil guzelim yaptiklari karakter meselesi ailen olsaydi da ayni sekilde olurdu emin ol

O zaman esinin sana kizmaya hakki yok kusura bakmasin,esini sewiosan artik sabretceksn.sahipsiz buldular beni diosn ya onla alakali degil guzelim yaptiklari karakter meselesi ailen olsaydi da ayni sekilde olurdu emin ol

esini ii secmek gerek ama aileside oyleymis annem olsa kaynana el birakmazdi bni o kadarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…