- 14 Şubat 2012
- 609
- 62
- 38
kisisel bilgiler kisminda cocugum... yazan bolum henuz yok olacak, onu da yaptiysan bilemiyorum canim neden oldugunu![]()
Yaptım bakalım olacak mı :) İşin komiği de benim bir çocuğum var ama kk yı kırmadım yok dedim :)
kızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcakbenden haberler böyle
aranızdan ayrılacagım herkese hayırlı gebelık nasp etsın Allahım
Allah sabır ve güç versin, mautlaka bir doktora daha görün. O da alınacak derse moralini bozma, her işte vardır bir hayır demişler.
Merhaba kızlar benim lokumun kalp atışını duyduk hafif duyduk.ama net gördük :) birde kanama gördü.kanaman oldumu hiç dedi olmadı dedim.riskli gebelik yazdı beni 2 hafta sonra tekrar randevu verdi ona görüşelim dedi.9 eylülde randevum var yine inşallah sıkıntı olmaz.
Gözün aydın. Bu süreçte çok dikkatli ol, bol bol dinlen ve yorma kendini.
Kızlarr mide bulantısı nasıl geçer ve ne za mana kadar sürüyor 2 aylığım ve fena durumdayım elim hiç bi işe gitmiyor![]()
Normalde 16. hafta civarı geçiyormuş ama kişiye gömre değişiyor. 8 de geçen de var. tüm hamileliği boyunca süren de. Umarım kısa sürede geçer seninki.
Kızlar ben bugün yine dayanamadım idrar testi yaptım hala nazlana nazlana yavaş yavaş 2. Çizgi oluştu ama koyu değil yine açık pembeNeden olmuyo sizce. Hcg yükselmiyo gibi düşünüyorum böyle olunca
Şu test sonucım çıksa rahatlıcam
Çizgi silik bile çıksa sorun yoktır bence. Sen kan testi yaptırmış mıydın?
kızlar sizede karnin tam ortasinda goguslerin tam ortasindan bikini bolgesine kadar cicak saplanir gibi sidetli agri oldumu hareketlerde kisitlama ve sanki simdi gudecek gibi
Bana olmuyor ama muhtemelen vucüt kendini hamileliğe hazırlıyordur.
Günaydın Güzel Annişler Bebişleriniz Nasıl![]()
Günaydın. Bebiş iyidir heralde :)
günaydınnn canlarrrrrr :) nasılsınız minikler nasıl bakalımmmmmm :) ben hergün ki gibi bugünde mide bulantısıyla kalktım ve böğüre böğüre içim çıktışimdi işteyim ve sersem gibiyimmmm
ama olsunnn miniğimm iiya şükürler olsunnnn
![]()
Günaydın.