2015 Nisan Anneleri

canim bnm kızımda tam 7 yıl üstüne geliyor.sen masaAllah gününü doldurmussun. kuzunu sağsağlim kucağına al insaAllah bide sen tansiyon ilacı kullanmiyorsun galiba, bn kullaniyorum

oyyy oyy, ben de yıllardır çatlak var, ameliyat da oldum ama yine oldu, hemoroid den çok çatlaktan çekiyordum, arada fena atak dönemleri oluyordu. şu son bir aydır da hemoroid peydah oldu. oturursam iyi, biraz ayakta kaldığım an meme büyüyor ve ağrı yapıyor. bir sürü de iş var, haliyle ağrım da oluyor. inşallah geçer doğumdan sonra.
kızımın doğumunu sezeryan yaptık, çatlak yüzünden.

canim bnm kızımda tam 7 yıl üstüne geliyor.sen masaAllah gününü doldurmussun. kuzunu sağsağlim kucağına al insaAllah bide sen tansiyon ilacı kullanmiyorsun galiba, bn kullaniyorum
Hee yok tatlım kullanmıyorum sadwce bana 14-9 olunca gel dedi doktorum sen sezaryanmı olcaksın

Merhaba hanimlaar :) bende nisan annesi olucam inşallah ama bebegimin suyu birazcık azalmis önümüzdeki hafta bidaha gidicem acaba doğum şekli falan ne zaman konuşuluyor doktor hiçbişey demiyo sinir oluyorum

Herkese merhaba Güzel anneler. Ne zamandır yazamadım. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ne mutlu onlar kavuştu yavrularına..ben de dün kontrole gittim. Bebek hala doğum kanalına girmemiş.ayrıca açılma da hiç yokmuş. Doktor günü bu kadar yakınken hiç açılma olmadıysa açılmanın olmayacağı anlamına gelir dedi. Ben sana suni sancı versem de sen normal doğum yapamazsın çünkü açılman olmaz dedi. Mecbur sezeryan gözüküyor dedi. Ben de hep normale hazırlamıştım kendimi. Kafam karman çorman oldu.çarşambaya sezeryan için gün verdi ama hala biraz daha beklesem mi bilemiyorum kızlar yaa bi yardım edin nolur

Merhaba hanimlaar :) bende nisan annesi olucam inşallah ama bebegimin suyu birazcık azalmis önümüzdeki hafta bidaha gidicem acaba doğum şekli falan ne zaman konuşuluyor doktor hiçbişey demiyo sinir oluyorum
. Canim bende cuma günü gittiğim kontrolünde konuştum dokjtorumla.39 haftaya kadar gelmez bu bebek dedi.normal istiyorum dedim ben.38 haftada cari muayenesi yapacak.ama muhtemelen 14 ile 17 arazi gelebilir bebisin dedi.sinirlenme bu gittiğin kontrolde konuşursunuz.normal yani konusmamaniz.

Canim benim ablam tam 41 haftada doğurdu.doguramazsin dediydi doktor ama doğurdu ve 3.doğumu var 3 normal doğum.beklerim dersen bekle biraz hic belli olmuyor son anda acilma olabilir.ama bebegin durumu iyiyse bekle diyorum.

kızlar ben eski sezeryanliyim ama hep normal istedim ilkimde sancı falan olmadı suyum geldi o yüzden sezeryan oldum buda malum :) bu defa sancı çektim doğumhanede nst de 3 saat bekledim sancım arttıkça çok korktum normal doğumdan sezeryan olduğuma ilk defa sevindim :) yani her ikiside zor candan can çıkıyor sonuçta :)

Selam kizlar dogum yapanlar kimler takip edemedim
Hayirli olsun dogum yapanlara geriye kalanlarada Allah yardim eetsin
Bebisle hayat cok guzel ama cok yorucu gece uyumuyoruz
Gaz problemimizde var biraz
Sutumde biraz az gibi zaten bebisim emmiyor sagiyorum makina aldim
Gunumuz alt degistirme ust degistirme gaz cikarma uykusuzluk ve bir elimde pompa ile geciyor ama hic sikayetci degilim bir gulusu yetiyor annelik cok guzel bir duyguymus
Allahim isteuen herkese nasip etsin ins.

Ay yalnız değilsin bacım benimkide birşey demiyor çarşamba kontrol var artık ben açıcam konuyu yani

Canım ya seninle aynı durumdayım. Dün doktorum bana da aynı şeyleri söyledi. Bende de ne açılma ne de sancı var. Suni sancıyla bile normal doğum olmaz sende dedi.Mecburen sezeryan olucam gibi. Ben de üzüldüm ama önemli olan bebeklerimizin sağlığı. Böyle düşünmeye çalış canım. Biz de sezeryan günü aldık 1 nisana. Doktorum bu tarihleri uygun gördü. Sen neye karar verdin, ne kadar bekleyeceksiniz sezeryan için.

merhaba hanımlar ... biz 36+5 iz ... bugün iç çamaşırımda az da olsa ara ara ıslaklıklar oluyor ... bebeğimde gayet haraketli. dün kontroldeydik ve dr um suyumun sınıra yaklaştığını ve üç hafta daha beklemeyeceğini , bebeğin her an gelebileceğini kendimi ve bebeği iyi takip etmemi iki günde bir kontrole gelmemi söylemişti.
bugün olan ıskalıktan ve dün yaptığım çok yorucu yürüşten sonra ebe arkadaşımı aradım danıştım ve bana '' muhtemelen 1 cm kadar açılmam olduğunu suyumun sızdığını ve yakında sancı ve ağrılarımın başayacağına bir güne kadar doğum olabileceğini söyledi ''
bebeğimin haraketleri var ... suyumu geliyor akıntı mı yoksa terlemeden mi bilemiyorum, benim sancım yok... yok denecek kadar az ağrım var ....
ebe arkadaşım '' eğer tedirgin olursam dr gitmemi ama iyi hissediyorsam sancım başlayana kadar kendimi hazırlamamı söyledi ''
aslında randevum salı günü ama böyle giderse ben yarın dr gideceğim ...
anlayacağınız her an benden doğum haberi alabilirsiniz yada ben kafamdan uyduruyorum , ne düşüneceğimi yapacağımı bilmiyorum bir tuhafım yani fazlaca tuhaf .... öyle karışık bir hal
Allah hepimizin yardımcısı olsun dua ile arkadaşlar.....

Eger bebek bas asagiysa 40 hafta dolmadan sezeryan olma derim. Benim oglan da 39 haftalikken dahi hic acilma falan yoktu. Kanala girmemisti. 39+6 da sancim basladi 40da dogurdum. :)
41 haftalikken doguran da cok. 41 i gecme tabii ama normal istiyorsan bekle bence.

Bir gun once birlikte olmustuk esimle dogumu baslatabildigini soylemisti ebe belki de ise yaramistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…