Benim 4 Nisan, umarım babasını bekler. Hayırlısı, nasip artık...Bendede carsamba duzensiz sancilar cikti 11 nisani beklemez bu dedi:) her an tetikteyim simdi
bugun pazarya mesaı yok galıba:) yarın baslarız pırtlatmayaBugün doğum yapan yokmu((((
canim bnm kızımda tam 7 yıl üstüne geliyor.sen masaAllah gününü doldurmussun. kuzunu sağsağlim kucağına al insaAllahTatlım benimde tahliller temiz cıktı 10 gün içinde 2 defa baktı protein yok ama tansiyon gecengundüz 13-8bazende 14-8 oluyo doktorum bu yüzden bana persembr gunü istersen sezaryanşa alalım dedi eşimde bende riske atmakta istemiyoruz 7 sene sonra kaldım ben hamile doktor ne derse evet diyoruz bide bende hiç sancıda acılmada yok dogum baya gec olcak gibi gozukuyo ozamna kafarda ha tansiyonum cıkacakmı cıkmayacakmı endişesi yasıyorum devamlı gece bile kalkıp tansiyonumu olçuyorum hep tedirginim boyle daha cok stres yapıyorum kendime oyuzden belki yarın sezaryan kararını kabul edebilirim doktorumun
oyyy oyy, ben de yıllardır çatlak var, ameliyat da oldum ama yine oldu, hemoroid den çok çatlaktan çekiyordum, arada fena atak dönemleri oluyordu. şu son bir aydır da hemoroid peydah oldu. oturursam iyi, biraz ayakta kaldığım an meme büyüyor ve ağrı yapıyor. bir sürü de iş var, haliyle ağrım da oluyor. inşallah geçer doğumdan sonra.Kizlar bu arada hamilelikten oncede aranizda hemoroid yada catlak problemi olan varmi aranizda. Suanki durumlariniz nasil. Bende rahatszlik var afedersinz ama o bolgemde sanki buyumusluk var disa dogrubide normal dogum düşünüyorum. Bu hemoroidden de cok korkuyorum o yuzden. Ikindikca falan daha kotu oluyomus sonrssinda. bi ark dogum yapti uc ay once . Uzun binsure ustune oturamamis poposunun. Onunda oncesinde varmis hemoroid gecmisi
Hee yok tatlım kullanmıyorum sadwce bana 14-9 olunca gel dedi doktorum sen sezaryanmı olcaksıncanim bnm kızımda tam 7 yıl üstüne geliyor.sen masaAllah gününü doldurmussun. kuzunu sağsağlim kucağına al insaAllahbide sen tansiyon ilacı kullanmiyorsun galiba, bn kullaniyorum
Doğurmak istiyorum ben artikkkkkkkkk
İnşallah haftayi doğum haberleriyle acarizbugun pazarya mesaı yok galıba:) yarın baslarız pırtlatmaya
. Canim bende cuma günü gittiğim kontrolünde konuştum dokjtorumla.39 haftaya kadar gelmez bu bebek dedi.normal istiyorum dedim ben.38 haftada cari muayenesi yapacak.ama muhtemelen 14 ile 17 arazi gelebilir bebisin dedi.sinirlenme bu gittiğin kontrolde konuşursunuz.normal yani konusmamaniz.Merhaba hanimlaar :) bende nisan annesi olucam inşallah ama bebegimin suyu birazcık azalmis önümüzdeki hafta bidaha gidicemacaba doğum şekli falan ne zaman konuşuluyor doktor hiçbişey demiyo sinir oluyorum
Canim benim ablam tam 41 haftada doğurdu.doguramazsin dediydi doktor ama doğurdu ve 3.doğumu var 3 normal doğum.beklerim dersen bekle biraz hic belli olmuyor son anda acilma olabilir.ama bebegin durumu iyiyse bekle diyorum.Herkese merhaba Güzel anneler. Ne zamandır yazamadım. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ne mutlu onlar kavuştu yavrularına..ben de dün kontrole gittim. Bebek hala doğum kanalına girmemiş.ayrıca açılma da hiç yokmuş. Doktor günü bu kadar yakınken hiç açılma olmadıysa açılmanın olmayacağı anlamına gelir dedi. Ben sana suni sancı versem de sen normal doğum yapamazsın çünkü açılman olmaz dedi. Mecbur sezeryan gözüküyor dedi. Ben de hep normale hazırlamıştım kendimi. Kafam karman çorman oldu.çarşambaya sezeryan için gün verdi ama hala biraz daha beklesem mi bilemiyorum kızlar yaa bi yardım edin nolur
Ay yalnız değilsin bacım benimkide birşey demiyor çarşamba kontrol var artık ben açıcam konuyu yaniMerhaba hanimlaar :) bende nisan annesi olucam inşallah ama bebegimin suyu birazcık azalmis önümüzdeki hafta bidaha gidicemacaba doğum şekli falan ne zaman konuşuluyor doktor hiçbişey demiyo sinir oluyorum
Canım ya seninle aynı durumdayım. Dün doktorum bana da aynı şeyleri söyledi. Bende de ne açılma ne de sancı var. Suni sancıyla bile normal doğum olmaz sende dedi.Mecburen sezeryan olucam gibi. Ben de üzüldüm ama önemli olan bebeklerimizin sağlığı. Böyle düşünmeye çalış canım. Biz de sezeryan günü aldık 1 nisana. Doktorum bu tarihleri uygun gördü. Sen neye karar verdin, ne kadar bekleyeceksiniz sezeryan için.selam arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar hayrlı olsun gözünüZ aydınbizim bugun kontrolmüz vardi biraz moralim bozuldu.. nst de hiç sancı çıkmıyo açılmam yok bebek hala yukarıda görünüyo doktor böyle devam ederse sezeryan olabilir ama son gün beni yanıltan çok bebek olmuştur dedi... hiç böle hayal etmiyordum normali bekledim şimdiye kadar ama bana rağmen bebeğim çok rahat çıktı gelmek istemiyo ... şükürler olsun ki bebeğim maşallah çok iyi kilosu da 3750 olmuş boyunu ölçemedi ultrasona sığmadığı için şimdilik tek tesellim bu... ama çok kötü oldum hergün 2 saat yürüyorum egzersizler yapıom yediğim hurmaları söylemiyorum bile ama hala hiç bişi yok
Eger bebek bas asagiysa 40 hafta dolmadan sezeryan olma derim. Benim oglan da 39 haftalikken dahi hic acilma falan yoktu. Kanala girmemisti. 39+6 da sancim basladi 40da dogurdum. :)Herkese merhaba Güzel anneler. Ne zamandır yazamadım. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ne mutlu onlar kavuştu yavrularına..ben de dün kontrole gittim. Bebek hala doğum kanalına girmemiş.ayrıca açılma da hiç yokmuş. Doktor günü bu kadar yakınken hiç açılma olmadıysa açılmanın olmayacağı anlamına gelir dedi. Ben sana suni sancı versem de sen normal doğum yapamazsın çünkü açılman olmaz dedi. Mecbur sezeryan gözüküyor dedi. Ben de hep normale hazırlamıştım kendimi. Kafam karman çorman oldu.çarşambaya sezeryan için gün verdi ama hala biraz daha beklesem mi bilemiyorum kızlar yaa bi yardım edin nolur
Bir gun once birlikte olmustuk esimle dogumu baslatabildigini soylemisti ebe belki de ise yaramistirEger bebek bas asagiysa 40 hafta dolmadan sezeryan olma derim. Benim oglan da 39 haftalikken dahi hic acilma falan yoktu. Kanala girmemisti. 39+6 da sancim basladi 40da dogurdum. :)
41 haftalikken doguran da cok. 41 i gecme tabii ama normal istiyorsan bekle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?