2015 Nisan Anneleri

oğluşum hala ters dönmemiş. ayakları aşağıda kafası yukarıda.bizim gibi olup sonradan dönen var mı arkadaşlar?

Çok güzel ve orjinal olmuşlar canım. Rabbim güzel günlerde, sağlıkla dağıtmayı nasip etsin inşallah. Çikolatalar da istediğin gibi geldi mi tatlım???
Evt CNm hemen resim çekip sizinlede paylaşıyım ben biraz utandım dedim şimdi nette vardır zaten burda gerek olmaz diye fakat belki Düşünen ve bilmeyen olur diye kendine yine engel olamadım :))
Güzel dileklerin için çok tşk ederim tatlım , Yüreği kocaman ve çok ince bir annesin seni tanımak büyük bir nimet bizler için ..
hacışerif den aldığım kavanoz dolu madlen ve baden Şekerleri . Yalnız çikolatalar bana biraz ince geldi sanki neyse sağlık olsun . 80 tane var içinde ,yeterli olur kanımca . Zaten burda öyle çok tanıdıkta yok

doğumun kendisi zor ama o da çok uzun sürmüyor zaten kusura bakma iki parca halinde yazabildim, alıntı yapmam zor 9luyor telden....
Sancıdan dikişten.. Ben regl ağrısında bile serumsuz kendime gelemiyordum ve doğum sancısı onun daha beteriymiş
daha önce de konuşmuştuk burda kendimi tekrar etmek istemem ama dogum sancısı çok da dayanılmaz degil aslında, suni sancı verseler o daha kötü, dogumun kendisi zor ama o da çok

oğluşum hala ters dönmemiş. ayakları aşağıda kafası yukarıda.bizim gibi olup sonradan dönen var mı arkadaşlar?
canım benimde ters belki dönmüştür yarın gidecem kontrole doktorun döner falan demedimi birde midendede hareketleri oluyomu bazen bende oluyo belki dönmüştür diyorum

Kizlar selamlar... erkek cocuklar hangi hafta geliyorlar? Sanki kizlar 9 ay erkekler 9ay 10 gun diyorlar.sezeryan icin randevu da alamadim cuma gidicem.sezeryandan once sancim gelir mi ki acaba

Slm kizlar telefondan girdigim için paketim bitmisti gecmisi takip edemedim. Dogum yapan arkadaslarimiz olmuş. Gözleri aydin olsun Allah im anali babali saglikla büyütmeyi kismet etsin. Bizim gibi gününü bekleyen arkadaslara da sabirla cabucak hayirli dogumlar göstersin.

Selam herkese,
Benim dün nst de 2 sancım çıktı. Haftaya Cumartesi doğum var.ilk defa Sancı çıktı da korktum biraz. Doktor önce gelebilir ama Gününü beklenebilir de dedi. Aranızda nst de Sancısı çıkıp da 1 hafta falan bebeği doğmayan oldu mu yani Sancı var diye hemen doğum olur mu?

Çok hoş olmuş CNm , Rabbim oğluşlarınla bir ömür boyu mutluluk versin sizlere Muhammet te maşallah yaman delikanlı ..

Geçmiş olsun CNm inş herşey yolunda gider ve sağlıcakla kurtarırsınız . Dualarımız sen ve bebeğin ile olur Allah'ın izninle .

Canim rahat ol allahin izniyle hicbir problem cikmaz.rabbim yardimcin olsun.

Geçmiş olsun tatlım tansiyonun kaç bide idrarda protein çıktımı

Allah yardimcin olsun canim

Canım Allah yardımcın olsun kuzunu sağlıcakla al kucağına al inşallah

sağolun kizlar tesekkur ederim,
karaca her hafta tahlil yaptiriyorum ayda bir kerede 24 saatlik idrar tahlili yaptiriyorum. en son pazartesi tahliller temiz çıkmıştı simdi salı günü 24 saatlik tahlil vericem insaAllah temiz çıkar. ve tahsiyonum iki aydır hep 11-6 son bir haftadır bazen 13 e çıkıyor ama hastanede hep12. kızım iki hafta daha dayansa hayirlisiyla

Çatlak yok ama oldum olası hemoroid vardır bende ve son 2 aydır da dışarı çıkan parça büyümüş ve sürekli kabızım demir ilacı yüzünden. Ben de kara kara düşünüyorum normal doğum olursa napıcam diye.

Canım benim 2 hafta önce sancım çıkmıştı dün çıkmadı. Dr da gününü tamamlarsın erken gelmez büyük ihtimal dedi.

aminn canım insaAllah

Sağol cnm ya rahatladım biraz. Demek öyle olabiliyormuş

Anladım canım, Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah bir daha kapmaz hastalık teyzesinin kuzusu:)

Kızlar dualarinz için çok saokun çok skr dun krtuldk
Hayırlı olsun kuzumm:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Darısı başımıza

Canım bence tedirgin olma. Çatı muayenesi düşüncesi belki biraz geriyor insanı ama emin ol çok rahat bir muayene. Çok kısa sürüyor. Ben ki tedavi edilmiş vajinismus geçmişi olan biriyim, ona rağmen çok rahat bir muayene oldu. Korkmana hiç gerek yok:)

Çok az kalmış kuzum:) Allah yüzüne baksın, inşallah sağlıkla doğurur, kucağına alırsın kuzunu:)

Bendede carsamba duzensiz sancilar cikti 11 nisani beklemez bu dedi:) her an tetikteyim simdi

Tatlım benimde tahliller temiz cıktı 10 gün içinde 2 defa baktı protein yok ama tansiyon gecengundüz 13-8bazende 14-8 oluyo doktorum bu yüzden bana persembr gunü istersen sezaryanşa alalım dedi eşimde bende riske atmakta istemiyoruz 7 sene sonra kaldım ben hamile doktor ne derse evet diyoruz bide bende hiç sancıda acılmada yok dogum baya gec olcak gibi gozukuyo ozamna kafarda ha tansiyonum cıkacakmı cıkmayacakmı endişesi yasıyorum devamlı gece bile kalkıp tansiyonumu olçuyorum hep tedirginim boyle daha cok stres yapıyorum kendime oyuzden belki yarın sezaryan kararını kabul edebilirim doktorumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…