Evt CNm hemen resim çekip sizinlede paylaşıyım ben biraz utandım dedim şimdi nette vardır zaten burda gerek olmaz diye fakat belki Düşünen ve bilmeyen olur diye kendine yine engel olamadım :))Çok güzel ve orjinal olmuşlar canım. Rabbim güzel günlerde, sağlıkla dağıtmayı nasip etsin inşallah. Çikolatalar da istediğin gibi geldi mi tatlım???
daha önce de konuşmuştuk burda kendimi tekrar etmek istemem ama dogum sancısı çok da dayanılmaz degil aslında, suni sancı verseler o daha kötü, dogumun kendisi zor ama o da çokSancıdan dikişten.. Ben regl ağrısında bile serumsuz kendime gelemiyordum ve doğum sancısı onun daha beteriymiş
canım benimde ters belki dönmüştür yarın gidecem kontrole doktorun döner falan demedimi birde midendede hareketleri oluyomu bazen bende oluyo belki dönmüştür diyorumoğluşum hala ters dönmemiş. ayakları aşağıda kafası yukarıda.bizim gibi olup sonradan dönen var mı arkadaşlar?
Gunaydin hanimlar. Insallah herkesin keyfi yerindedir. bugun kontrolu olanlar da hayrli haberler alir umarim.
Oglum bugun 20 gunluk oldu. Allah 20. Ayini 20. Yasini... da gormeyi nasip etsin. Ben bu kadar cabuk alisip sevecegime ihtimal vermiyordum. Yapi olarak biraz gec isinirim insanlara. Ama simdi biraz fazla uyusa gidip uyandirasim geliyor. :) allah kimsenin hev3sini kursaginda birakmasin. Dogum bekleyen arkadaslar dogum sirasinda bize de dua etmeyi unutmayin
Bu arada @vivacious34Hayalperdesi @DytEda guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler
sordugun soruya atlamis gibi olucam ama ben de yazmak istedim. benim oglum da 2300 dogdu. 200 gram da verdi. Ben de 1 numara bez almistim ama cok kucuk olunca 0 numara da aldim. Yalniz beyaz paket prima yesil pakete gore biraz daha sert geldi bana. Bebek cok rahat bacaklarini oynatamiyordu. O yuzden 1 numaraya gectik. Hic sorun olmadi. Kucaga alma konusunda da rahat ol bence. Bizim ki daha yeni dogum kilosuna ulasti. Herkes cok kucuk diyor kucagina alamiyor filan ama ben daha ilkinde cok rahat kucakladim minik sipami :) eminim sen de hic farkinda bile olmayacaksinallah hayirli dogumlar nasip etsin
Hayırlı olsun Canım Allah analı babalı büyütsünHamisler bugun sezeryan oldum.cok guzel gecti.darisi sizin basiniza.hastanedeyiz,uzaniyorum yatakta.bebisimde cok sukur iyi.yanimda uyuyor biricik oglum
Çok hoş olmuş CNm , Rabbim oğluşlarınla bir ömür boyu mutluluk versin sizlereEki Görüntüle 1473189 Iyi akşamlar arkadaşlar doguranlari okudukça içim kıpır kıpır oluyor ama bizim bebiste hiiiicc tık yok; )kapı süsü kapı kolu askısı almıştım ama isimli kapı yazılarına çok imrenoyordum.bugun bunu kendim yaptım inanin göründüğünden çok daha güzel oldumantar pano ile yaptım.internette 50 tl den başlıyordu bi de buna fazla masraf yapmak ıstemedım Muhammed büyük oğlumun adı diğeri doğacak kuzumun adı Eki Görüntüle 1473190
Geçmiş olsun CNm inş herşey yolunda gider ve sağlıcakla kurtarırsınız . Dualarımız sen ve bebeğin ile olur Allah'ın izninle .hayırlı aksamlar kızlar, bn kontrolden geldim. haberler pek iyi değil, bebeğim bir hafta geri,hem boyu hem kilosu herşeyiyle. 4 gündür ayaklarımda ellerimde ve özellikle yüzümde şişlikler vardı, tansiyon sorunum yeniden başladı, Dr albüm başlamış dedi. ve kordonda direnç başlamış, bide hafif çentik başlamış dedi o ne demekse artik. suyu yeterli gibi görünüyormus. bagirsaklarinda hareketlilik başlamış. bebegin eşi iyi durumda gibi ama kireçlenme baslayabilirmis yine tansiyona bağlı olarak, rahim ağzı açılmaya başlamış ama halen kapaliymis. çok yazdım kızlar kusura bakmayın ve dua edin bana, neyse ki bebeğim iyi sağlık sorunu yok
Canim rahat ol allahin izniyle hicbir problem cikmaz.rabbim yardimcin olsun.
Geçmiş olsun tatlım tansiyonun kaç bide idrarda protein çıktımı
Allah yardimcin olsun canim
Canım Allah yardımcın olsun kuzunu sağlıcakla al kucağına al inşallah
Kizlar bu arada hamilelikten oncede aranizda hemoroid yada catlak problemi olan varmi aranizda. Suanki durumlariniz nasil. Bende rahatszlik var afedersinz ama o bolgemde sanki buyumusluk var disa dogrubide normal dogum düşünüyorum. Bu hemoroidden de cok korkuyorum o yuzden. Ikindikca falan daha kotu oluyomus sonrssinda. bi ark dogum yapti uc ay once . Uzun binsure ustune oturamamis poposunun. Onunda oncesinde varmis hemoroid gecmisi
Selam herkese,
Benim dün nst de 2 sancım çıktı. Haftaya Cumartesi doğum var.ilk defa Sancı çıktı da korktum biraz. Doktor önce gelebilir ama Gününü beklenebilir de dedi. Aranızda nst de Sancısı çıkıp da 1 hafta falan bebeği doğmayan oldu mu yani Sancı var diye hemen doğum olur mu?
sagol canimGeçmiş olsun CNm inş herşey yolunda gider ve sağlıcakla kurtarırsınız . Dualarımız sen ve bebeğin ile olur Allah'ın izninle .
aminn canım insaAllahValla benim tosunun rahatı yerinde, hiç gelesi yokHeyecanla bekliyorum en ufak sancıda geliyor mu diye dakikatutuyorum ama tık yok:)
Canım benim güzel haberler verir inşallah doktorun:)
Ben de heyecanla gün sayıyorum ama gelesi yok tospaamın, sabırsızlıkla bekliyorum:)
Canım benim çok şükür, gözün aydın:) Maşallah tospaamıza, hep böyle güzel haberler al inşallah:) Yatağınız da hayırlı olsun annesi
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağ salim alırsın kuzunu kucağına. Dualarımız seninle... Gelişmelerden haberdar et bizi de. Ve korkma... Rabbim yarı yolda bırakmaz hiçbirimizi, bugünler de geçecek inşallah
Çok güzel olmuş canım benim. Eline emeğine sağlık:) Oğlun çokkk tatlı bu arada, maşallah barekallah ona:)
Sağol cnm ya rahatladım biraz. Demek öyle olabiliyormuşÇatlak yok ama oldum olası hemoroid vardır bende ve son 2 aydır da dışarı çıkan parça büyümüş ve sürekli kabızım demir ilacı yüzünden. Ben de kara kara düşünüyorum normal doğum olursa napıcam diye.
Canım benim 2 hafta önce sancım çıkmıştı dün çıkmadı. Dr da gününü tamamlarsın erken gelmez büyük ihtimal dedi.
Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Biz hem gece uyuyamadık hem de sabah erkenden ayağa dikildik. Hadi hayırlısı... Bir haftanın daha sonuna geldik. Bizim son 74 saatimiz... Sonrası Allahın izniyle Vuslat vakti... İnşallah miniğim sağlıkla bekler.
Rabbim hepimize arzu ettiklerimizi versin. AMİN AMİN AMİN
Doktor dediğin böyle olmalı gülüm. İnsana güven vermeli, rahatlatmalı...
Kreşe göndermeme olayı çok zor. Ben artık o kadar ağırlaştım ki iki yaşında bir çocuğa sahip olmam mümkün olmuyor. Evde enerjisini atamadığından miniğim çıldırıyor. Allahım yüzümüze baksın. İnşallah bu dönemi hayırlısı ile sağlıkla atlatırız.
Kızlar @hayatgun arkadaşımız hakkında bilgisi olan var mı?
Canımbenim ilk doğumda gelen nişan işaret parmağım kadardı. Doktorum sancı, kan, su yoksa bekle demişti. Öyle avuç dolusu gelmedi.
Hadi hayırlısı olsun. Günün de az kalmtis zaten... Şimdi nasılsın?
Hayırlı olsun kuzumm:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Darısı başımızaKızlar dualarinz için çok saokun çok skr dun krtuldk
Günaydın hamişler nerdeyse 1 aydır takip edemiyorum burayı umarım herkes iyidir sabah sabah uyku tutmadı gelip bi bakiiiim dedim dünkü kontrolde dr um 1 hafta sonra çatı muayenesi yapalım dedi beni acaip bi korku sardı ayrıca çok da utanıyorum inş Korktuğum gibi olmaz
Çok az kalmış kuzum:) Allah yüzüne baksın, inşallah sağlıkla doğurur, kucağına alırsın kuzunu:)Bugün tam 38 haftalık olduk ınş son 5 gün günler gecmiyo ben annelik nasıl bi duygu çok merak ediyorum yarın son kontrol ve nts rabbim ınş sağlıcakla hepimize bu duyguyu yaşatır 2 kayiptan sonra ınş rabbim bu kez hayırlısıyla kucagima alamayi nasip eder
Bendede carsamba duzensiz sancilar cikti 11 nisani beklemez bu dedi:) her an tetikteyim simdiSelam herkese,
Benim dün nst de 2 sancım çıktı. Haftaya Cumartesi doğum var.ilk defa Sancı çıktı da korktum biraz. Doktor önce gelebilir ama Gününü beklenebilir de dedi. Aranızda nst de Sancısı çıkıp da 1 hafta falan bebeği doğmayan oldu mu yani Sancı var diye hemen doğum olur mu?
Tatlım benimde tahliller temiz cıktı 10 gün içinde 2 defa baktı protein yok ama tansiyon gecengundüz 13-8bazende 14-8 oluyo doktorum bu yüzden bana persembr gunü istersen sezaryanşa alalım dedi eşimde bende riske atmakta istemiyoruz 7 sene sonra kaldım ben hamile doktor ne derse evet diyoruz bide bende hiç sancıda acılmada yok dogum baya gec olcak gibi gozukuyo ozamna kafarda ha tansiyonum cıkacakmı cıkmayacakmı endişesi yasıyorum devamlı gece bile kalkıp tansiyonumu olçuyorum hep tedirginim boyle daha cok stres yapıyorum kendime oyuzden belki yarın sezaryan kararını kabul edebilirim doktorumunsağolun kizlar tesekkur ederim,
karaca her hafta tahlil yaptiriyorum ayda bir kerede 24 saatlik idrar tahlili yaptiriyorum. en son pazartesi tahliller temiz çıkmıştı simdi salı günü 24 saatlik tahlil vericem insaAllah temiz çıkar. ve tahsiyonum iki aydır hep 11-6 son bir haftadır bazen 13 e çıkıyor ama hastanede hep12. kızım iki hafta daha dayansa hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?