Spinal anestezi canımGözün aydın canım Allah analı babalı buyutsün genel anestezimi epidurelmi oldun canım
Günaydın kızlarrrrr:) hayatımın en güzel günlerinden selam herkese. Evet canım acısada birkaç gündür uykusuz kalsamda bebeğime bakınca umrumda olmuyor hiçbirşey. Lütfen korkmayın. Mis kokulular herşeye değiyor. Bu arada sezeryan olduğumdan sutum çok azdı. Sıcak kompleks bende çok iyi geldi. Birde sürekli emzirdim emmediğinde pompayla sağdım yarım saatte bir. Aklınızda olsun . Çatlak olsada canım yansada devam ettim ve şukur artmaya başladı sutum.spinal olduğumdan baş ağrısı var bol su işe yarıyor. Kahveye ağırlık vermedim ama oda işe yarıyormuş.
Yaa sede mi dogum yaptinnn seni de kacirmisim daha 2 gun once dertlesiyoduk bizimkiler niye kilo almiyo diyeBurqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
14:30 da ameliyata girdim.akşam 7 gibi çözülmeye başladı bacaklarım.çok uyuşuktu,kendim hareket ettiremiyordum ztn.Sıkıntılı bir durum olmadı.şuan çok iyim yürüyorum ztn.karnım şiş sadeceÇok geçmiş olsun canım güle güle büyütün yavrunuzu :) bana şa spinal Sezeryan dedi doktor ama geriliyorum tabii ameliyattan sonra bacakların ne zaman açılmaya başladı yani felç gibi mi Olıyorsun bundan çok tedirginim ;(
Canım zaten tam bir hhareketsizlik olmadı. Odaya geldikten sonra oynatabiliyordum ama tabi his kaybı oluyor uyuşuk gibi. Ondan korkma canm benimki acil bir sezeyandi aç gitmedim o biraz etki etti gaz sorunu ve bağırsak sorunu yaşadım.Günaydın cnm gözünüz Aydın ne güzel şeyler yazmışsınnn , bende spinal sez olucam ama o uyuşma ayakların tutmama hali kaç saat sürüyor bundan çok korkuyorum ben
Canımm evet gittim yine bi gram bile almamıştı bebeğim 2800 doğdu . Doktor neredeyse birebir bildi usgeyle. Suyu çok azalmıştı eş zaten kaç haftadır tamamen kireçlemişti. Birde dooplara bakan kadının yanlış olçumu doktorumu endişelendirdi. Bekletmemizin hiçbir anlamı yok hemen alalım deyince apar topar oldu. Eve gitmeme bile izin vermediler.ama çok şukur iyiyiz şimdi. Sende hiç merak etme korkulacak birşey yok tatlım. Ufacık minnak ama buyuyeceklerYaa sede mi dogum yaptinnn seni de kacirmisim daha 2 gun once dertlesiyoduk bizimkiler niye kilo almiyo diyegozun aydin olsun canim cok sevindimmm
Canım geçmiş olsun. Rabbim bebişine hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah. SevgilerKızlar dualarinz için çok saokun çok skr dun krtuldk
Gözün aydın. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.Kızlar dualarinz için çok saokun çok skr dun krtuldk
Gözün aydın. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.Kızlar dualarinz için çok saokun çok skr dun krtuldk
vKızlar ben normal doğumdanvazgeçiyorum yavaş yavaş galiba sezeryana yönelicem korkudan
Sancıdan dikişten.. Ben regl ağrısında bile serumsuz kendime gelemiyordum ve doğum sancısı onun daha beteriymişv
neden korkuyorsun ki tam olarak?
32 hf dogum yaptım canım. 34 haftadan sonra cok korkma biz bebek cok kucuk oldugu icin ve kuvozde uzun kaldigi icin sıkıntılı günler gecirdik ama cok sukur gecti o gunler umarim sen gununde dogum yaparsin hersey olacagina variyor elden bisey gelmiyo sağlıkla kavuş bebegine...Cnm merhaba hayirli olsun bebegin darisi basimiza. Prematüre demisssinde kac haftalik dogum yaptin bnmde oyle bi riskim varda kafamda deli sorular
Canımm evet gittim yine bi gram bile almamıştı bebeğim 2800 doğdu . Doktor neredeyse birebir bildi usgeyle. Suyu çok azalmıştı eş zaten kaç haftadır tamamen kireçlemişti. Birde dooplara bakan kadının yanlış olçumu doktorumu endişelendirdi. Bekletmemizin hiçbir anlamı yok hemen alalım deyince apar topar oldu. Eve gitmeme bile izin vermediler.ama çok şukur iyiyiz şimdi. Sende hiç merak etme korkulacak birşey yok tatlım. Ufacık minnak ama buyuyecekler
Canım zaten tam bir hhareketsizlik olmadı. Odaya geldikten sonra oynatabiliyordum ama tabi his kaybı oluyor uyuşuk gibi. Ondan korkma canm benimki acil bir sezeyandi aç gitmedim o biraz etki etti gaz sorunu ve bağırsak sorunu yaşadım.
Teşekkür ederim tatlımmm darısı tüm bekleyenlere inşallahAllah başka dert vermesin de kilo alır nasılsa, bu arada geçmiş olsun canım , Allah analı babalı büyütsün....
Rica ederim canm bende normal doğumdan değil sezeyanden korkuyordum aynen ama kısmet böyle oldu. Sende hemencecik atlatacaksın eminimCanım sağol bi nebZe daha rahatladım sayende herkes kesilmeyen korkar ben uyulmadan korkuyorum birde doktor sekiz saate yakın sürüyor uyuşma dedi iyice gerildim niye öyle söylüyorsa anlamadım neyse inş bizde sağ salim kucağımıza alırız hepimiz gün sayıyoruz artık tekrar tşk canım meleğini öpüyorum
sagol cnm Allah razi olsunnnCanım minik prensese hayırlı, uğurlu olsun. Allahım hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, başarılı, uzun bir ömür versin.
Büyük prensese de çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Biz de geçen hafta aynı durumdaydık. Kreş olayı çok kötü ama elden başka bir şey gelmiyor. Tekrar çok çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?