Gözün Aydın CNm , çok şükür kazasız olmuş . Rabbim korumuş sizi CNm. Artık herşey bitti geçti düşünme bunları artık dediğin gibi cennet kokuluna sarıl bol bol ondan başkada gerçek yok gayri şu Dünya'da ..Kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varda hayırlı olsun yapacak olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inş.dün sabah 6.35 te Oğlum Dünya'ya geldi teyzeleri maşallah çok sağlıklı bizim dün Planlı Sezaryan olacaktı ama oğlum aceleci davranma gece suyum geldi birden sancılarım başladı yaklaşık 1.5 saat sonra hastaneye gittik ve Meğerse oğlum çıkıyormuş ters durduğu için epeyce zorlu ve korkulu bir Gündü ebe eliyle poposuna dokunabiliyordu ve ittirip durdurmaya çalıştı hemen acil doktorumu aradılar tüm herkes panik oldu acil ameliyathaneye aldılar sürekli Sakın IKınma diye uyardılar doktorum yetişti ve hemen anesteziye uyutup sezaryana aldılar beni çok şükür atlattık ama çok korkuluydu Hem sonuna kadar normal doğum Sancısı çektim yemde Sezaryan olduk bebeğim düz dursaymış ilk ıkınmada çıkacakmış doktor bile çok şaşırdı bu kadar hızlı OLMASINA..çok uzattım kızlar neyi anlatacağımı şaşırdım gerçekten şimdi hastanedeyiz yarın taburcu olcaz ağrılarım bugün daha ii oğlum maşallah çok ii güzelde emiyo mis kokulu bir melek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
Ben ben benKızlar benim gibi hergün ne yemek yapsam diye karar kara düşünen var mı
Ay valla bunaldım artık düşünmekten
Ben ben ben
Ya bu sorun cocuk buyuyup yemek secmeye baslayinca oyle buyuyor ki. Oglum cok kisitli seyler yiyor. Genelde etcil. Hergun de et yemegi olmaz ki. Coook zorlaniyorum dogrusuKızlar benim gibi hergün ne yemek yapsam diye karar kara düşünen var mı
Mothercare de indirime girmiş almadıysan al CNm , geçen hafta aldım bende :))lansinoh krem cok iyi geliyor.
Sagol canim alayim. Gogus pedi fln da almam lazim. Hangisi iyi senceMothercare de indirime girmiş almadıysan al CNm , geçen hafta aldım bende :))
Benim gibi şeker yok dimi o zaman daha zor oluyor CNm , ben sıkıştım mı köfte patates yapıyorum hep :)) ya şimdi yazdım kusura bakmayın öyle ulaşılmayacak birşey değil canı çeken bugün menüsü yapsın ..Ay valla bunaldım artık düşünmektenhamile olmasam ne bulsam yerimde şimdi bebeğe yarar mı diye düşünmekten yapacak yemek bulamıyorum ya
Lansinoh CNm en güzeli her biri poşetinde çok rahat oluyor çantada taşımak . Bana rahat geldi .Sagol canim alayim. Gogus pedi fln da almam lazim. Hangisi iyi sence
ay canım şu hamileliği bi atlatımde hayırlısıyla yemek düşünmekten artık gına geldi...Ya bu sorun cocuk buyuyup yemek secmeye baslayinca oyle buyuyor ki. Oglum cok kisitli seyler yiyor. Genelde etcil. Hergun de et yemegi olmaz ki. Coook zorlaniyorum dogrusu
Hahahah ay canım bende ya köfte söylicem ya kebap bugun hiç yapasım yok yemekBenim gibi şeker yok dimi o zaman daha zor oluyor CNm , ben sıkıştım mı köfte patates yapıyorum hep :)) ya şimdi yazdım kusura bakmayın öyle ulaşılmayacak birşey değil canı çeken bugün menüsü yapsın ..
Benim de aksama menu firinda sulu pataates kofte, pilav , salata, ayranBenim gibi şeker yok dimi o zaman daha zor oluyor CNm , ben sıkıştım mı köfte patates yapıyorum hep :)) ya şimdi yazdım kusura bakmayın öyle ulaşılmayacak birşey değil canı çeken bugün menüsü yapsın ..
Gecen hangisini aldim hatirlamiyorum, hic kullanisli degildi. Bu sefer lansinoh aliyim.Lansinoh CNm en güzeli her biri poşetinde çok rahat oluyor çantada taşımak . Bana rahat geldi .
Ben de oyle esim yokken 1 ogunle gecistirirdim, bebek olunca asil gecistiremiyorsun , az buyusun mecbur oglen yemegi kahvalti hepsini beraber yapacakdiniz. Sen en iyisi simdididen yemek kulturu edin :)ay canım şu hamileliği bi atlatımde hayırlısıyla yemek düşünmekten artık gına geldi...
Hahahah ay canım bende ya köfte söylicem ya kebap bugun hiç yapasım yok yemekşöyle 7 ye kadar en azından meyveyle idare ediyim diyorum .. Oy dağlar oy hamilelik ne zormuş eskiden sabah kahvaltı bile yapmazdım akşam 5 gibi yerdik eşimle hep idare ederdim yemek kültürüm de yok çok zorlandım neyseki az kaldı
Oglan duz gelse cok kolay bir normal dogum olacakmis galiba :)Kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varda hayırlı olsun yapacak olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inş.dün sabah 6.35 te Oğlum Dünya'ya geldi teyzeleri maşallah çok sağlıklı bizim dün Planlı Sezaryan olacaktı ama oğlum aceleci davranma gece suyum geldi birden sancılarım başladı yaklaşık 1.5 saat sonra hastaneye gittik ve Meğerse oğlum çıkıyormuş ters durduğu için epeyce zorlu ve korkulu bir Gündü ebe eliyle poposuna dokunabiliyordu ve ittirip durdurmaya çalıştı hemen acil doktorumu aradılar tüm herkes panik oldu acil ameliyathaneye aldılar sürekli Sakın IKınma diye uyardılar doktorum yetişti ve hemen anesteziye uyutup sezaryana aldılar beni çok şükür atlattık ama çok korkuluydu Hem sonuna kadar normal doğum Sancısı çektim yemde Sezaryan olduk bebeğim düz dursaymış ilk ıkınmada çıkacakmış doktor bile çok şaşırdı bu kadar hızlı OLMASINA..çok uzattım kızlar neyi anlatacağımı şaşırdım gerçekten şimdi hastanedeyiz yarın taburcu olcaz ağrılarım bugün daha ii oğlum maşallah çok ii güzelde emiyo mis kokulu bir melek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
Ay valla napcam bilmiyorum bu arada sulu patates köftenden isterimBen de oyle esim yokken 1 ogunle gecistirirdim, bebek olunca asil gecistiremiyorsun , az buyusun mecbur oglen yemegi kahvalti hepsini beraber yapacakdiniz. Sen en iyisi simdididen yemek kulturu edin :)
Beklerim aksama buyrunAy valla napcam bilmiyorum bu arada sulu patates köftenden isterim
Benim yerimede yiyin valla çok severimBeklerim aksama buyrun
Ayy ozur dilerim ya canin cektiyse.Benim yerimede yiyin valla çok severim
Ay canım malzemem yok dolap tam takırAyy ozur dilerim ya canin cektiyse.
Sen de yapsana bir kosu yoksa icim rahat etmeyecek
Kiyma falan aldiginda ince ince paketle hemen cozuluyor buzu. Ogleden sonra karar verip aksama pisiriveriyorsun.Ay canım malzemem yok dolap tam takır
Canım gözünüz aydın size minik bi macera yaşatmak istemiş anlaşılan:) sağlıkla almışsın ya kucağına önemli olan tek şey bu:)Kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varda hayırlı olsun yapacak olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inş.dün sabah 6.35 te Oğlum Dünya'ya geldi teyzeleri maşallah çok sağlıklı bizim dün Planlı Sezaryan olacaktı ama oğlum aceleci davranma gece suyum geldi birden sancılarım başladı yaklaşık 1.5 saat sonra hastaneye gittik ve Meğerse oğlum çıkıyormuş ters durduğu için epeyce zorlu ve korkulu bir Gündü ebe eliyle poposuna dokunabiliyordu ve ittirip durdurmaya çalıştı hemen acil doktorumu aradılar tüm herkes panik oldu acil ameliyathaneye aldılar sürekli Sakın IKınma diye uyardılar doktorum yetişti ve hemen anesteziye uyutup sezaryana aldılar beni çok şükür atlattık ama çok korkuluydu Hem sonuna kadar normal doğum Sancısı çektim yemde Sezaryan olduk bebeğim düz dursaymış ilk ıkınmada çıkacakmış doktor bile çok şaşırdı bu kadar hızlı OLMASINA..çok uzattım kızlar neyi anlatacağımı şaşırdım gerçekten şimdi hastanedeyiz yarın taburcu olcaz ağrılarım bugün daha ii oğlum maşallah çok ii güzelde emiyo mis kokulu bir melek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
Ne mutlu sana kavuştun oğluna CNm , analı babalı büyütmek nasip olsun inş . Çok tebrik ederim seni ve aileni .herkese bizden merhabaaa :)
Ancak firsat bulup yazabiliyorum.. gece suyum gelince sabaha dogru hastaneyi aradim, nobetci dr varmis. Geldik esimle, tabi ki cantalar filan da yanimizdamuayene ve nst den sonra hemen hazirliklar yapildi. Dogru sezaryene :) 15 dk icinde oglum dogdu, benim anesteziden cikmam da yarim saati buldu, tam cikmamsa 2 saat..sutum hemen geldi. bebisimi doyurabildimm, yasasin.. son gunlerde aklimdaki tek soru isaretiydi bu.
sezaryen hic de korkuldugu gibi bisey degilmis. Serum verdiler 5 adet filan. Rahmin toparlanmasina yardimci oluyomus Ve biraz agri yapabilir dedi hemsire. serumlardan sonra maasallah ne agri ne bisey.. gezdim yurudum.. gelen giden cok kalabalikti. Son misafirlerimiz 12 de geldiler dusunungun nasil gecti anlamadim
bebegimi sever miyim diyodum, gorur gormez aşık oldum resmen. Bi guzel ki teyzeleri. Kara sacli kara gozlu boncuk gibi bi bebek.. 37+4 de 3800 gr ve 52 cm olarak dunyaya geldi.
Allah sizlere de boyle kolay dogumlar nasip etsin insallah. Hepinizi opuyoruz..bilge kagan ve benden sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?