2015 Nisan Anneleri

Gözün Aydın CNm , çok şükür kazasız olmuş . Rabbim korumuş sizi CNm. Artık herşey bitti geçti düşünme bunları artık dediğin gibi cennet kokuluna sarıl bol bol ondan başkada gerçek yok gayri şu Dünya'da ..

Kızlar benim gibi hergün ne yemek yapsam diye karar kara düşünen var mı
Ya bu sorun cocuk buyuyup yemek secmeye baslayinca oyle buyuyor ki. Oglum cok kisitli seyler yiyor. Genelde etcil. Hergun de et yemegi olmaz ki. Coook zorlaniyorum dogrusu

Ay valla bunaldım artık düşünmekten hamile olmasam ne bulsam yerimde şimdi bebeğe yarar mı diye düşünmekten yapacak yemek bulamıyorum ya
Benim gibi şeker yok dimi o zaman daha zor oluyor CNm , ben sıkıştım mı köfte patates yapıyorum hep :)) ya şimdi yazdım kusura bakmayın öyle ulaşılmayacak birşey değil canı çeken bugün menüsü yapsın ..

Ya bu sorun cocuk buyuyup yemek secmeye baslayinca oyle buyuyor ki. Oglum cok kisitli seyler yiyor. Genelde etcil. Hergun de et yemegi olmaz ki. Coook zorlaniyorum dogrusu
ay canım şu hamileliği bi atlatımde hayırlısıyla yemek düşünmekten artık gına geldi...
Hahahah ay canım bende ya köfte söylicem ya kebap bugun hiç yapasım yok yemek şöyle 7 ye kadar en azından meyveyle idare ediyim diyorum .. Oy dağlar oy hamilelik ne zormuş eskiden sabah kahvaltı bile yapmazdım akşam 5 gibi yerdik eşimle hep idare ederdim yemek kültürüm de yok çok zorlandım neyseki az kaldı

Benim de aksama menu firinda sulu pataates kofte, pilav , salata, ayran
Bugunu atlattik, yarina allah kerim.
Lansinoh CNm en güzeli her biri poşetinde çok rahat oluyor çantada taşımak . Bana rahat geldi .
Gecen hangisini aldim hatirlamiyorum, hic kullanisli degildi. Bu sefer lansinoh aliyim.

Ben de oyle esim yokken 1 ogunle gecistirirdim, bebek olunca asil gecistiremiyorsun , az buyusun mecbur oglen yemegi kahvalti hepsini beraber yapacakdiniz. Sen en iyisi simdididen yemek kulturu edin :)

Oglan duz gelse cok kolay bir normal dogum olacakmis galiba :)
allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin.

Ben de oyle esim yokken 1 ogunle gecistirirdim, bebek olunca asil gecistiremiyorsun , az buyusun mecbur oglen yemegi kahvalti hepsini beraber yapacakdiniz. Sen en iyisi simdididen yemek kulturu edin :)
Ay valla napcam bilmiyorum bu arada sulu patates köftenden isterim

Ay canım malzemem yok dolap tam takır
Kiyma falan aldiginda ince ince paketle hemen cozuluyor buzu. Ogleden sonra karar verip aksama pisiriveriyorsun.
Bugunluk hazir soylersin sen de. :) yok mu ev yemekleri satan bir yer yemek sepeti falan :)

Canım gözünüz aydın size minik bi macera yaşatmak istemiş anlaşılan:) sağlıkla almışsın ya kucağına önemli olan tek şey bu:)

Ne mutlu sana kavuştun oğluna CNm , analı babalı büyütmek nasip olsun inş . Çok tebrik ederim seni ve aileni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…