Ay yok canım buralarda ev yemeği .. Köfte söyledim az önce onu bekliyorum bugunde böyle olsun:)Kiyma falan aldiginda ince ince paketle hemen cozuluyor buzu. Ogleden sonra karar verip aksama pisiriveriyorsun.
Bugunluk hazir soylersin sen de. :) yok mu ev yemekleri satan bir yer yemek sepeti falan :)
hayırlı olsun canım en kısa zamanda sütün gelir inşallah bol bol.darısı biz doğurmayanların başınaKızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Hayirli olsun masallah size canim. Seninle gunumuz ayniydi darisi basima insallah. Sutun de hemen bol bol gelirde yavrun saglikla beslenir ins.Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Hayırlı olsun Canım saglıcakla buyut yavrunu darısı bizlerin basınaKızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Tebrik ederim, gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Sezeryan nasıl geçti çok ağrılı oldu mu?Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Ben de merak icindeydim acaba dogum yapan var mi diye:) Bizde diyelim doguramadim diye belki soyleye soyleye getiririz kuzulari:) Heyecanli bekleyisin guzel sonuclanir insallah canim:)kızlar, giremedim sabahtan beri elektrikler olmadığındanherkesi çok merak ettim özellikle doğuranlar var mı diye aklım burdaydı hep :) biz yine doğuramadık ama 2 saat önce hafiften suyum geldiğini sandım ve tuvalate çıktım bir kaç kez sancı olmaya başladı heh dedim geliyor galibaa ama şuan için başka bişi yok, heyecanlı bekleyiş devam ediyoooor :)
Canm baya oldu ya iki haftayi gecmstr :)Ne kadar zamanda geldi canım ben de istedim ama gelmedi daha
Canim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun sanada.bollll bolll sutun gelir insallah kuzun doysun.rabbim bizide kavusturur insallah yavrularimizla.Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
2700 gr boyu 48 cm. 1 hafta bir gerilik varmış. öyle dedi doktor ama.bebeğin kilosu kaç canım
çok teşekkür ederim. size de inşallah hatta hepimize. kolay değilmiş yaaaa. annem 5 tane nasıl doğurmuş helal olsun valla.Canim bende de skolyoz var ve platin var cok sukur agri yapmadi bu yuzden sezeryan bnmde dogumum,Alllah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?