2015 Nisan Anneleri

Kiyma falan aldiginda ince ince paketle hemen cozuluyor buzu. Ogleden sonra karar verip aksama pisiriveriyorsun.
Bugunluk hazir soylersin sen de. :) yok mu ev yemekleri satan bir yer yemek sepeti falan :)
Ay yok canım buralarda ev yemeği .. Köfte söyledim az önce onu bekliyorum bugunde böyle olsun:)

selam kızlar nasılsınız ben bugün daha iyiyim dün biraz moralim bozuldu ama bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.az önce ağda yaptım biraz bacaklarıma falan inanamadım nasil şişmiş selülüt olmuş heryeri çok kötü bir görüntü cumartesi doktora gidecem gene bebeğim hala kilo almadıysa ve tersse sezeryanla almasını isteyecem hazırlıklı gidecem çantam hazır eksik bişey kalmadı bebek bezi dışında onuda prematüre bebekler için olanı var ondanmı alsam acaba bebeğin kilosu 2200 dü dün aha alırmı bilmiyorum alsada 2500 ancak olur

Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler

hayırlı olsun canım en kısa zamanda sütün gelir inşallah bol bol.darısı biz doğurmayanların başına

Hayirli olsun masallah size canim. Seninle gunumuz ayniydi darisi basima insallah. Sutun de hemen bol bol gelirde yavrun saglikla beslenir ins.

Hayırlı olsun Canım saglıcakla buyut yavrunu darısı bizlerin basına

Artık bende doğurmak istiyorum bugün ara ara agrılarım olmaya basladı catımın agrısından yuruyemiyorum iyice asgıda hissediyorum bebegimi agrılarımda heran agdet olucakmısım gibi acaba dogumun habercisimi çözemiyorum

Tebrik ederim, gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah. Sezeryan nasıl geçti çok ağrılı oldu mu?

kızlar, giremedim sabahtan beri elektrikler olmadığından herkesi çok merak ettim özellikle doğuranlar var mı diye aklım burdaydı hep :) biz yine doğuramadık ama 2 saat önce hafiften suyum geldiğini sandım ve tuvalate çıktım bir kaç kez sancı olmaya başladı heh dedim geliyor galibaa ama şuan için başka bişi yok, heyecanlı bekleyiş devam ediyoooor :)

doğuran arkadaşları tebrik ediyorum bu arada Allah analı babalı büyütsün

Ben de merak icindeydim acaba dogum yapan var mi diye:) Bizde diyelim doguramadim diye belki soyleye soyleye getiririz kuzulari:) Heyecanli bekleyisin guzel sonuclanir insallah canim:)

Masallah dogum yapanlar olmus herkesin gozu aydin olsun.cepten zor oluyo yazmak kolay dogumlar herkese...

Canim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun sanada.bollll bolll sutun gelir insallah kuzun doysun.rabbim bizide kavusturur insallah yavrularimizla.

Iyi aksamlar hanimlar tsh im yuksek cikti ilaca basliyorum,dogumuma 13 gun kala hayirlisi artik.sizler nasilsiniz dogum yapan herkes bebegini saglikla buyutsun ins.

Herkes bi sabirsizlikla bebegini bekliyor ama ben daha kendimj doguma hazir hissetmiyorum nolacak benim bu halim. Anormallik var bende sanirim korkuyorum hem dogumdan hem sonrasindan nasil olacak nasıl bakcam becerebilecekmiyim diye. Bide asiri koruma duygum var hissediyorum sanki bunu. Kimseyi istemiyorum çünkü gelmesin bakmasin kucağına almasin gibi.. hastami edecekler nazarmi degecek diye cok pimpiriklnyorum farkndayim bu hic iyi bisy degl simdiden ama napcam bilemiyorum. Bencilce davranmak da istemiuorum ama psikolojim kotuye gidiyor dahada sanki. Ne yapmami onerirsinz kızlar. Lutfen bebislere dua ederken bana da edin bunalima girmektn korkuyorm ciddi anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…