Yalnız değilsin bende çok gerginim kimse dokunmasın etmesin istiyorumHerkes bi sabirsizlikla bebegini bekliyor ama ben daha kendimj doguma hazir hissetmiyorum nolacak benim bu halim. Anormallik var bende sanirimkorkuyorum hem dogumdan hem sonrasindan nasil olacak nasıl bakcam becerebilecekmiyim diye. Bide asiri koruma duygum var hissediyorum sanki bunu. Kimseyi istemiyorum çünkü gelmesin bakmasin kucağına almasin gibi.. hastami edecekler nazarmi degecek diye cok pimpiriklnyorum farkndayim bu hic iyi bisy degl simdiden ama napcam bilemiyorum. Bencilce davranmak da istemiuorum ama psikolojim kotuye gidiyor dahada sanki. Ne yapmami onerirsinz kızlar. Lutfen bebislere dua ederken bana da edin bunalima girmektn korkuyorm ciddi anlamda
Canım o his bende acayipti. Hatta ailem ve eşimin ailesine ben lavabodayken falan kucağınıza Alıp sevdiniz sevdiniz yoksa kimseye vermem bile demişliğim varHerkes bi sabirsizlikla bebegini bekliyor ama ben daha kendimj doguma hazir hissetmiyorum nolacak benim bu halim. Anormallik var bende sanirimkorkuyorum hem dogumdan hem sonrasindan nasil olacak nasıl bakcam becerebilecekmiyim diye. Bide asiri koruma duygum var hissediyorum sanki bunu. Kimseyi istemiyorum çünkü gelmesin bakmasin kucağına almasin gibi.. hastami edecekler nazarmi degecek diye cok pimpiriklnyorum farkndayim bu hic iyi bisy degl simdiden ama napcam bilemiyorum. Bencilce davranmak da istemiuorum ama psikolojim kotuye gidiyor dahada sanki. Ne yapmami onerirsinz kızlar. Lutfen bebislere dua ederken bana da edin bunalima girmektn korkuyorm ciddi anlamda
Canım bana da geliyor ara ara. Hiiç sıkma canını. Bi ara doğsun, arkadas olsun, koklayayım,öpeyim diyorum sonra hemen geçiyorHerkes bi sabirsizlikla bebegini bekliyor ama ben daha kendimj doguma hazir hissetmiyorum nolacak benim bu halim. Anormallik var bende sanirimkorkuyorum hem dogumdan hem sonrasindan nasil olacak nasıl bakcam becerebilecekmiyim diye. Bide asiri koruma duygum var hissediyorum sanki bunu. Kimseyi istemiyorum çünkü gelmesin bakmasin kucağına almasin gibi.. hastami edecekler nazarmi degecek diye cok pimpiriklnyorum farkndayim bu hic iyi bisy degl simdiden ama napcam bilemiyorum. Bencilce davranmak da istemiuorum ama psikolojim kotuye gidiyor dahada sanki. Ne yapmami onerirsinz kızlar. Lutfen bebislere dua ederken bana da edin bunalima girmektn korkuyorm ciddi anlamda
Amin cnm 13 unde bnm de dogumum kesinlesti artik.Oyle canim eskilerin masallahi var zorunlu olmasa bende denerdim normal dogumu ama kendimizi riske atmaya degmezçok teşekkür ederim. size de inşallah hatta hepimize. kolay değilmiş yaaaa. annem 5 tane nasıl doğurmuş helal olsun valla.
canım bebeğin tersti sanıım benimkide ters daha dün bile kontrol vardı düzelmemişti ve çok küçük 2200 gr kilosu 2 3 haftadırda kilo almamış hiç suyundada azalma varmış bu hafta sonu tekrar gidecez hala kilo almıyosa ve düzelmemişse seeryanla almasını isteyecem daha önce bi normal doğumumda oldu buna çok üzülüyorum2700 gr boyu 48 cm. 1 hafta bir gerilik varmış. öyle dedi doktor ama.
Rabbim hayrlısını versin canım yaa ama durumun iyiyse beklemek mantıklı geliyo bana... herşeyi yaptıktan sonra başaka da çare kalmadıysa sezeryan zaten kaçınılmas tabi ki .. inş kontrolun ii geçer gönlüne göre olsun her şey..
benimki daha bugün 3280 gr çıktı canım, seninki haftasına göre gayet iyi... ve aleyküm selam bu arada, selamin havada kalmasin....Selamun aleykum arkadaşlar bizde bugün 37+6 olduk ve 7 nisanda sezeryan olucam inş.kizim 3100 gr bu haftada sizlerin kaç kg idi acaba?
merhba arkadaşım bende bugün 37+6 yım :)ve dr sezeryan için 6 nisan a gün verdi.Selamun aleykum arkadaşlar bizde bugün 37+6 olduk ve 7 nisanda sezeryan olucam inş.kizim 3100 gr bu haftada sizlerin kaç kg idi acaba?
Günaydııın güzel anneler :)) bugun bebeğimin beşiği gelicek yarında kontrolümüz var tam bu saatte çok heyecanlıyız kızımlaa 1 aydır gitmiyoruz kontrole dua edin bize inşallah meleğim kilo almıştır heyecandan duramıyorum nasıl biticek bugun
Kızlar geçmişi okuyamadım doğum yapan varda hayırlı olsun yapacak olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inş.dün sabah 6.35 te Oğlum Dünya'ya geldi teyzeleri maşallah çok sağlıklı bizim dün Planlı Sezaryan olacaktı ama oğlum aceleci davranma gece suyum geldi birden sancılarım başladı yaklaşık 1.5 saat sonra hastaneye gittik ve Meğerse oğlum çıkıyormuş ters durduğu için epeyce zorlu ve korkulu bir Gündü ebe eliyle poposuna dokunabiliyordu ve ittirip durdurmaya çalıştı hemen acil doktorumu aradılar tüm herkes panik oldu acil ameliyathaneye aldılar sürekli Sakın IKınma diye uyardılar doktorum yetişti ve hemen anesteziye uyutup sezaryana aldılar beni çok şükür atlattık ama çok korkuluydu Hem sonuna kadar normal doğum Sancısı çektim yemde Sezaryan olduk bebeğim düz dursaymış ilk ıkınmada çıkacakmış doktor bile çok şaşırdı bu kadar hızlı OLMASINA..çok uzattım kızlar neyi anlatacağımı şaşırdım gerçekten şimdi hastanedeyiz yarın taburcu olcaz ağrılarım bugün daha ii oğlum maşallah çok ii güzelde emiyo mis kokulu bir melek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Hepinizi çok öpüyoruz teyzeleri
Selam kizlar.. sonunda gözümü açabildim biraz... umarım herkes iyidir..
Bir sürü doğum haberi kaçırdımherkese hayirli uğurlu olsun insallah.. bizim gibi kalanlara da zamanında saglikla kavuşmak nasip olsun...
Ben de daha iyiyim çok şükür.. Tabi hala yatıyorum hala halsizlik ve öksürük krizi içindeyim ama şükür gözün açılıyor en azından...
Oğlum da dönmek için çırpınıyor sanki içimde kuzum benim... arada yan duruyor tam ama sanirim yeri yok sığmıyor sonra geri oturma pozisyonuna dönüyor... canı sağolsun kuzularin...
Hepinizi öpüyoruz Guzel haberlerde buluşmak üzere...
Meehabalar kızlar yazamadim giremiyorum artik. Biz gecen hafta pazartesi sezeryan ile doğum yaptık 3 kilo bir oğlum oldu çok şükür. Rabbim görünen gorunmeyen tüm kötülüklerden nazarlardan saklasın bebeğim için ayetel kursi olursanız sevinirim.. Allah hepimuze bebeklerimizi bağışlasin darısı doğum yapmayanlarn başına inş.
Kızlar benim gibi hergün ne yemek yapsam diye karar kara düşünen var mı
Canım benimm çook teşekküür ederimmm :))) inşallah güzel haberlerle yazarım burayaAllah hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah kuzucum:) Habersiz bırakma bizi de
Canım benimmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:) Yavrum benim annesine gelmek için nasıl acele etmiş:) Allah nazardan saklasın, darısı başımıza:)
Canım benimmm Allah bir an önce şifa versin sana, ne zamandır hastasın, kıyamam ben sana...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzum, darısı başımıza:) Okuruz tabi, bizim yerimize de kokla kuzunu:)
Bennnn
sağol canım, güzel dileklerin için, banna da beklemek mantıklı geliyor ama dr.um cumartesi gel yatiralim seni demesin mii, ayy çok sinir oldum ama dedim ki bekleyemez miyiz o zaman 41 in sonuna kadar bekleyebiliriz dedi.... Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize...
Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
Hayalperdesi
İyi teyzesi sukur.ilk dogdugu gunlere gore daha iyi oldu.optum canim yerine.senin miss kokulunda saglikla gelsin insallah guzel haberlerinizi bekliyorum ...
Geçmiş olsun canım. Tsh sorunu bende de var, ilaçla belli bir seviyede tutmaya çalışıyoruz bakalım. İnşallah sağlıkla doğum yaparız hepimiz:)Iyi aksamlar hanimlar tsh im yuksek cikti ilaca basliyorum,dogumuma 13 gun kala hayirlisi artik.sizler nasilsiniz dogum yapan herkes bebegini saglikla buyutsun ins.
Evet bebegim ters maalesef. Ilk hamileligim normal dogum yapmayi cok istiyordum.canım bebeğin tersti sanıım benimkide ters daha dün bile kontrol vardı düzelmemişti ve çok küçük 2200 gr kilosu 2 3 haftadırda kilo almamış hiç suyundada azalma varmış bu hafta sonu tekrar gidecez hala kilo almıyosa ve düzelmemişse seeryanla almasını isteyecem daha önce bi normal doğumumda oldu buna çok üzülüyorum
Kizlar gecen carsamba kontrole gttgmde aldigim ultrason olculerine bakarmisiniz bi. Ben 17 temmuz son adet tarihim. Buna gore 24 nisanya günümun doldugu tarih. Burdaki sonuclara gore ortalama 37+2 diyor ama Ben aslında doktora gttgm gun interntte hesaplatinca 36+0 dim. Simdi buna gore ben erkenmi dogururum önde görünüyorsa aylardir bunu anlayamadim kusura bakmayin hangi tarih önemli açıklayabilecek varss sevinirim
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Çok tebrik ederim .Kızlar dun 16.45bebeğimi sezaryanla kucagıma aldım oglum cok tatlı maşallah yanlız sütüm yok dogum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bekleyenlere rabbim tez zamnda kucagına almayı nasip etsin cok güzel bir duyguymuş rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın şimdi maraton basladı cok yogunum sagolsun gelenim gidenim dünderberri cok oldu yarın tanıırcu olucaz insallah niraz rahatlayınca size tekrar yazıcam Allaha emanet hayırlı dogumlar saglıklı büyütmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?