2015 Nisan Anneleri

Yalnız değilsin bende çok gerginim kimse dokunmasın etmesin istiyorum

Canım o his bende acayipti. Hatta ailem ve eşimin ailesine ben lavabodayken falan kucağınıza Alıp sevdiniz sevdiniz yoksa kimseye vermem bile demişliğim var yazık kendi annem soruyor çekine çekine sevdircen miiii diye.... Şu aralar daha rahatım herkesin Hakkı var hevesi var sevsinler doya doya....tabi aileler için geçerli bu yoksa dışardan gelene karşı hala yırtıcı kuş gibiyim. Peki bu hafta niye mi değiştim.... Itiraf etmek gerekirse vakit geldi ya iş ciddiye bindi, korkuyorum annelikten, sorumluluğundan herkese ihtiyacım var gibi geliyor.ama inanıyorum bi kucağıma alayım koklayayım her şey yoluna girecek. Öyle olucak cnm sen de rahatla, her şey iyi olacak....

Canım bana da geliyor ara ara. Hiiç sıkma canını. Bi ara doğsun, arkadas olsun, koklayayım,öpeyim diyorum sonra hemen geçiyor
Nasıl bakacagım, iyi anne olacak mıyım,sütüm gelecek mi,canım yanacak mı,becerebilecek miyim, annem iyi bakabilir mi, kvdem düzgün tutar mı,ya millet öpmek isterse nasıl engellerim, kimse almasın,tutmasın,görmesin,nazar degmesin diyorum. İyice sacmalamaya baslıyorum gibi geliyor ama cok normal bunlar aslında. Hayat boyu pimpirikliydim ben. Sen de öylesin demek ki. Önemsediğimiz için endişeleniyoruz ama o minnak kurabiyelerimiz bi doğsunlar Allah ın izniyle derin bi nefes alıp sakinleşeceğiz,en azından umudum bu. Akışına bırakmamız lazım. Ve ben eminim sen çok iyi bi anne olacaksın :) hiiç.üzme kendini, miniğini de strese sokmaa )

Buraya yazip bi nebzede olsa birbirimizi rahatlatiyoruz bu cok iyi. Anne hayvanlarin bile koruma icgudusu varken bizde olmasinmi tabiki var hemde alasi diye dusunuyorum sonra. İnsanları incitmekten korkuyorum iyice sahiplenip arkadssimin ds dedigi gibi nerdeyse tuvalete bile gitmeyecem kimse dokunmasn diye o dereceye gelmeyelim de ins. Birazda bu dusuncelere girmemde etkili baska faktorlerde var diye düşünüyorum. Mesela dogumdan sonra ise girmek çalışmak korkusu. Sanki melegimi kimseye emanet birakamayacakmisim gibi geliyor. Açıkçası hepsi gelecekle alakali korkular iste. Yoksa dogum ani falan bisekilde gececek acisiyla sizisiyla.

2700 gr boyu 48 cm. 1 hafta bir gerilik varmış. öyle dedi doktor ama.
canım bebeğin tersti sanıım benimkide ters daha dün bile kontrol vardı düzelmemişti ve çok küçük 2200 gr kilosu 2 3 haftadırda kilo almamış hiç suyundada azalma varmış bu hafta sonu tekrar gidecez hala kilo almıyosa ve düzelmemişse seeryanla almasını isteyecem daha önce bi normal doğumumda oldu buna çok üzülüyorum

sağol canım, güzel dileklerin için, banna da beklemek mantıklı geliyor ama dr.um cumartesi gel yatiralim seni demesin mii, ayy çok sinir oldum ama dedim ki bekleyemez miyiz o zaman 41 in sonuna kadar bekleyebiliriz dedi.... Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize...

Selamun aleykum arkadaşlar bizde bugün 37+6 olduk ve 7 nisanda sezeryan olucam inş.kizim 3100 gr bu haftada sizlerin kaç kg idi acaba?
benimki daha bugün 3280 gr çıktı canım, seninki haftasına göre gayet iyi... ve aleyküm selam bu arada, selamin havada kalmasin....

Kizlar gecen carsamba kontrole gttgmde aldigim ultrason olculerine bakarmisiniz bi. Ben 17 temmuz son adet tarihim. Buna gore 24 nisanya günümun doldugu tarih. Burdaki sonuclara gore ortalama 37+2 diyor ama Ben aslında doktora gttgm gun interntte hesaplatinca 36+0 dim. Simdi buna gore ben erkenmi dogururum önde görünüyorsa aylardir bunu anlayamadim kusura bakmayin hangi tarih önemli açıklayabilecek varss sevinirim

Selamun aleykum arkadaşlar bizde bugün 37+6 olduk ve 7 nisanda sezeryan olucam inş.kizim 3100 gr bu haftada sizlerin kaç kg idi acaba?
merhba arkadaşım bende bugün 37+6 yım :)ve dr sezeryan için 6 nisan a gün verdi.
en son geçen cuma kontrole gittim 37+2 de lilosu 3100 gramdı.dr iyi veya kötü yorum yapmadı

Allah hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah kuzucum:) Habersiz bırakma bizi de

Canım benimmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:) Yavrum benim annesine gelmek için nasıl acele etmiş:) Allah nazardan saklasın, darısı başımıza:)

Canım benimmm Allah bir an önce şifa versin sana, ne zamandır hastasın, kıyamam ben sana...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzum, darısı başımıza:) Okuruz tabi, bizim yerimize de kokla kuzunu:)

Kızlar benim gibi hergün ne yemek yapsam diye karar kara düşünen var mı

Bennnn

Canım benimm çook teşekküür ederimmm :))) inşallah güzel haberlerle yazarım buraya

ee bekliycen mi ? gayet sinir oldum şuan bende bu doktor a

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzummm:) Kokla bizim yerimize de:) Oğlum bak arkadaşların geliyor bir bir, gel artık sen de:)

Hayalperdesi
İyi teyzesi sukur.ilk dogdugu gunlere gore daha iyi oldu.optum canim yerine.senin miss kokulunda saglikla gelsin insallah guzel haberlerinizi bekliyorum ...

Allah daha da iyi etsin kuzumu:) Cennet kokulu fıstığımı:) Ben hala beklemedeyim, bir an önce gelse diye pek hevesliyim ama gelesi yok gibi:) İnşallah yakın zamanda ben de güzel haberimi veririm

Iyi aksamlar hanimlar tsh im yuksek cikti ilaca basliyorum,dogumuma 13 gun kala hayirlisi artik.sizler nasilsiniz dogum yapan herkes bebegini saglikla buyutsun ins.
Geçmiş olsun canım. Tsh sorunu bende de var, ilaçla belli bir seviyede tutmaya çalışıyoruz bakalım. İnşallah sağlıkla doğum yaparız hepimiz:)

Evet bebegim ters maalesef. Ilk hamileligim normal dogum yapmayi cok istiyordum.
seninki daha kucukmus canim ya. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Oglum bu hafta kilo alamadi diye cok uzuluyordum. Ama kendimi rahatlatiyorum " babasi miadinda dogmasina ragmen 2100 gr dogmus. Simdi boylu poslu bir adam. Bizde pamuklara satmalar sarar aslan gibi yapariz" diyorum. Allaj daha buyuk dert vermesin. Benim suyum iyi oldugu icin biz son ana kadar beklicez.

Canım ultrasonda bebişlerin haftası sata göre farklı çıkabiliyor. Ama önemli olan tarih sata göre olan. Yani sen sata göre takip et gebelik haftanı. Önde görünmesi de erken doğacağı anlamına gelmiyor. Haftasını beklerse biraz daha kilolu oluyor sadece. Ama sonuçta verilen tarihlerin hiçbiri kesin değil:) Doğum spontane bir süreç olduğundan bakalım ne zaman gelirler:)

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Çok tebrik ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…