• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaslar.. sat a gore suan 7. Hafta icindeyim. Bugun cok az da olsa acik kahve biraz akintim geldi hani adet olmadan once hafif gelen belirti gibi.. daha ilk doktor randevuma da gitmedim nasipse 6 eylulde gidecegim.. sizce ne yapmaliyim bu akıntı sıkıntı midır? Nedendir?bilgisi olan paylasirsa memnun olurum..tesekkurler

Canım benım ıkı hafta ust uste 2 gun oldu kahverengi lekelenme hatta sonradan pembeleşti doktorum cagırdı hemen baktı hıc bı sorun yok dedi ama yinede progestan verdi. Kılcaldamar catlıyo olabilir kahverengi olması eski kan oluyomuş korkulcak bısey deglmşş ama yınede dıkkat etmek lazım asıl korkulcak olan taze kırmızı kan gelmesi. Allah korusun hepimizi

Canım
Ya arkadaslar, ben ax once tuvalete girdim, kalkrigimda bi parca pihti gibi kan vardi.. simdi acile gidiyorum bi.. dualarinizi esirgemeyin nolur..
Insallah onemsiz birseydir ya
Canım hiç endişelenme çok kişide oluyor progesteron desteği veya iğnesi verir muhtemelen olumlu ol dualarım seninle...

[idelisi, post: 36692049, member: 489186"]Beni diyosun galiba tatlım baktı baktı doktorum ama evde hayvan olduğundan dolayı bağışıklık kazanmışim ben ve bebisim kapmicakmis iinş bölebi hastalık ama doktorum bunların hepsini geç ot ve çiğet konusunda defalarca uyardi kkızlaraklinizda bulunsun ben cçiğsucuk salam yyemeğe bayilirdim artik yyapmıyorum:KK34::mad:[/QUOTE]

Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii[/QUOTE]

Yikanmasi Konusunda tatlim en az yarim saat sirkeli suda beklet gormedigimiz yumurtalari var diyo kuzumm

[QUOTE"ddm_grhn post: 36692325, member: 466237"]Gunaydin tatli anneler mutlu haftasonlari olsun insss:KK76:
Dun evlilik yildonumumuzdu disardayken bizimle oldugunu hissettitrdi bebegim kasik agrim inanilmazdi hic basim donmez dondu midem keza oyle ama beni asil dusunduren vajinamin ic kismi yaniyo gbi oldu ara ara doktorumu arasammi ki ne onerirsiniz onceden enfeksiyonum vardi ondan tirsiyorum aslinda gunde uc ltre kadar su da iciyorum bilemedim enfeksiyon olsa bile zarari olur mu:KK51:o_O:KK14:[/QUOTE]
cnmm enfeksiyonda yanma oluyo çok akıntında varsa büyük ihtimal enfeksiyon oldun bnmde vardı ilk 6. haftama kadar ama atlattım çok şükür bi tahlil yaptır bence[/QUOTE]
Gecti gbi yanmam ins cars kontrole gitcez o gune kadar biseyim kalmaz ins canim sanada cok gecmis olsun ins bole seylerle ugrassmayiz artik:KK65:

kıyamam canım benim inşallah bir şey yoktur;ki bence yok... kese ve bebek büyüdükçe kılcalları çatlatabiliyormuş ya ondan oluyo bence nolur panik yapma canım ve muhakkak haberdar et biziii

canim, hemen kotu dusunme. senin sakin olman cok onemli. iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım
Canım hiç endişelenme çok kişide oluyor progesteron desteği veya iğnesi verir muhtemelen olumlu ol dualarım seninle...

Canlarim cok sagolun.. cok sukur iceride bi kanama yok.. neden oldugunu anlayamadik ama hem vajinal hem diger ultrasonla bakti, bi kanama bi sikinti yok dedi.. idrar enfeksiyonu olabilir bi takip et dedi.. cunku akinti falan yok sade idrarda vardi..
Sonuc olarak cok sukur iyiyiz ve evet gec dollenmeden 1 hafta falan geriden geliyormusum..

[idelisi, post: 36692049, member: 489186"]Beni diyosun galiba tatlım baktı baktı doktorum ama evde hayvan olduğundan dolayı bağışıklık kazanmışim ben ve bebisim kapmicakmis iinş bölebi hastalık ama doktorum bunların hepsini geç ot ve çiğet konusunda defalarca uyardi kkızlaraklinizda bulunsun ben cçiğsucuk salam yyemeğe bayilirdim artik yyapmıyorum:KK34::mad:

Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii[/QUOTE]

Yikanmasi Konusunda tatlim en az yarim saat sirkeli suda beklet gormedigimiz yumurtalari var diyo kuzumm[/QUOTE]

Aaa ben de daha garanti olur diye elimde yaprak yaprak yikiyordum.. ama oyle yaparim artik sagol :)

Canlarim cok sagolun.. cok sukur iceride bi kanama yok.. neden oldugunu anlayamadik ama hem vajinal hem diger ultrasonla bakti, bi kanama bi sikinti yok dedi.. idrar enfeksiyonu olabilir bi takip et dedi.. cunku akinti falan yok sade idrarda vardi..
Sonuc olarak cok sukur iyiyiz ve evet gec dollenmeden 1 hafta falan geriden geliyormusum..
Ohh hadi çok şükür bu sayede fındığını görmüş oldun bi de di mi :KK48:

Senin gerçek satın ne zaman benim 10 temmuz. Geç döllenme de var sanırım daha 6+2 gunluk
Benim gerçek sat 11 temmuz canım ama çok düzenli olarak 35 günde bir olduğum için doktor satın üstüne 6 gün koydu 17 temmuz kabul etti zaten yumurtlama tarihimi çok iyi biliyorum 20. Gündü

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım bi dk bakar mısınız? Bugün 7. İğnemi yaptık eşim yapıyodu ama 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti annemlerde kaldım bu gece iğnemi dışarda yaptırdım ama bian aklımdan çıktı hep 10 buçukta yapıyoduk bugün unutunca 45 dk geciktik bi sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı?

Ben de deli gini roka yiyorum yaaa.. otlar icin niye uyardi kiii

Yikanmasi Konusunda tatlim en az yarim saat sirkeli suda beklet gormedigimiz yumurtalari var diyo kuzumm[/QUOTE]

Aaa ben de daha garanti olur diye elimde yaprak yaprak yikiyordum.. ama oyle yaparim artik sagol :)[/QUOTE]
Ne demek canim cok gecmis olsun bu arada nasilsin agrin falan var mi

Yikanmasi Konusunda tatlim en az yarim saat sirkeli suda beklet gormedigimiz yumurtalari var diyo kuzumm

Aaa ben de daha garanti olur diye elimde yaprak yaprak yikiyordum.. ama oyle yaparim artik sagol :)[/QUOTE]
Ne demek canim cok gecmis olsun bu arada nasilsin agrin falan var mi[/QUOTE]

Yani genel bir bel ve kasik agrisi var zaten.. ama sukur iyiyiz... sagolasin :)

Yüregimiz agzımıza geliyo bu gibi durumlarda biseymi oldu diye cok şükürki yokmuş canım sevindim.dikkat et kendine de bebisede :)

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım bi dk bakar mısınız? Bugün 7. İğnemi yaptık eşim yapıyodu ama 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti annemlerde kaldım bu gece iğnemi dışarda yaptırdım ama bian aklımdan çıktı hep 10 buçukta yapıyoduk bugün unutunca 45 dk geciktik bi sıkıntı olur mu? Bilginiz var mı?
Endiselenme canim bi sıkıntı olacağını sanmiyorum.dünde ben basladim doktorum kendine bi saat belirle unutmaman icin o saatte yap dedi.illa saatini gecirme demedi yani.

bugün ailemin yanındaki son gecem :( artık görev yaptığımız şehre döneceğiz çok üzülüyorum üstüne birde pazartesi işe gitcem okadar alıştımki hiçbirşey yapmadan yatmaya napacağımı bilmiyorum :( ailesinin yanında yani aynı şehirde olan arkadaşlarım çok şanslısınız değerlerini bilin

Merhaba arkadaşlar. Ben hamileliğimi henüz 2 gün önce öğrendim.Beklenen doğum tarihimiz 29 Nisan. Aranıza katılabilir miyim acaba :KK54:

canım sorun olmaz merak etme cok bi süre kaybı yok

bugün ailemin yanındaki son gecem :KK43: artık görev yaptığımız şehre döneceğiz çok üzülüyorum üstüne birde pazartesi işe gitcem okadar alıştımki hiçbirşey yapmadan yatmaya napacağımı bilmiyorum :KK43: ailesinin yanında yani aynı şehirde olan arkadaşlarım çok şanslısınız değerlerini bilin
canım bende sadece 2 hafta izin alabildim ve 1 hafta ailemin yanında kalabildim.cok özlüyorum.ögretmenlerin 3 ay tatili var cok sanslısınız.dogum izni alırım belki ücretsiz izin .canını sıkma alısıyo insan 1-2 güne.torunlarını görmeye gelcekler insallah:D

Back
X