• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Oyy kuzum benim . Bana diş gibi geldi CNm bizim kızında aynı şekilde kabarmış ve diş etin içinde belli . Aynı üçüncü ve dördüncü diş yerleri belirgin oğlum halbuki alttan ortadaki birinci ve ikincileri çıkarmıştı sonra üsten ortadakiler geldi . Yanları çıkarırken çok zorlanmıştı benim kızın oralar önce geliyor aynı senin kızında olduğu gibi . Oğlum 6 aylık iken çıkardı dört aydan sonra çıkaran oluyor CNm ama bu gözükenler hemen çıkmayabilir belki 6 . Ay'ı bulur . Yalnız o zamana kadar çok çektirir çünkü Sıralama olarak zordan başladılar yaşlarına göre . Normalde yani ilerde köpek dişleri ayrıca azıları çıkarmak zor oluyor fakat bir yaştan sonra hatta 2 yaş gibi çıkardıkları için daha az sancılı oluyor . Şimdi minikler dayanma Güçleri daha zayıf bu yüzden çok Mızmız yani huzursuz oluyorlar.
Anladim cok tesekkür ederim anlasilan daha çok cok naz çekicez :)

Kizlar benim bebegim 3 haftadir hafta sonu disari ciktigimizda agliyor ilk hafta markete gitmek icin ciktik aglamaya basladi ve saatlerce susmadi dr. Goturduk rontgen cekildi gaz dedi ikinci hafta evden cikarkende mizmizdi sahil kenarina gittik basta hersey iyiydi sonra birden aglamaya basladi ve eve donduk susturmak 2 saatimizi aldi 3. Yani bu hafta hersey cok yolundaydi gulucukler atiyordu oglum ama yine sahil kenarinda bebek arabasinda mizmizlandi etrafi gorsun diye kucagimiza aldik ve sonuc yine ayni susturmak 2 saatimizi aldi. 3 haftanin tek ortak yani esinti vardi. Butun gece dusunmekten uyuyamadim oglum neden agliyor acaba ruzgardan korktugu icinmi yoksa bi sikintisi var ruzgar tetikliyor mu

Kizlar benim bebegim 3 haftadir hafta sonu disari ciktigimizda agliyor ilk hafta markete gitmek icin ciktik aglamaya basladi ve saatlerce susmadi dr. Goturduk rontgen cekildi gaz dedi ikinci hafta evden cikarkende mizmizdi sahil kenarina gittik basta hersey iyiydi sonra birden aglamaya basladi ve eve donduk susturmak 2 saatimizi aldi 3. Yani bu hafta hersey cok yolundaydi gulucukler atiyordu oglum ama yine sahil kenarinda bebek arabasinda mizmizlandi etrafi gorsun diye kucagimiza aldik ve sonuc yine ayni susturmak 2 saatimizi aldi. 3 haftanin tek ortak yani esinti vardi. Butun gece dusunmekten uyuyamadim oglum neden agliyor acaba ruzgardan korktugu icinmi yoksa bi sikintisi var ruzgar tetikliyor mu
Deniz kenari diye giydiriyorsan belki kiyafetlerden bunaliuordur.

Günaydın uykusuz gecen bir geceden sonra .. Bu gece çok fena idi kızım başladık diş sancılarına baş parmağını sokuyor resmen parmağı parçalayacak dereceye getiriyor kaşımaktan . Oğlumdan biliyorum zor zamanlar bekliyor bizi kızlar inş kolay atlatırız . Rabbim sana sığınırım .

Günaydın uykusuz gecen bir geceden sonra .. Bu gece çok fena idi kızım başladık diş sancılarına baş parmağını sokuyor resmen parmağı parçalayacak dereceye getiriyor kaşımaktan . Oğlumdan biliyorum zor zamanlar bekliyor bizi kızlar inş kolay atlatırız . Rabbim sana sığınırım .
Ya siz tecrubelisiniz sanirim. Benin de 118 gunluk kizim var. Eli sürekli ağzında salya zaten sürekli akitiyor 2 aydır. 1 haftadır da geceleri aşırı uyanmaya basladi. Ne yapacagimi şaşırdım.sallanarak uyuyordu onu bıraktı. emerek uyumaya gectik. Ateş yok ama dis midir. Ilk annelik cahillik. Meryeminiz cok şirin bu arada. rabbin adiya yasatsin. Hazreti meryem ahlakıyla ahlaklansin insallah yok bu arada annemin kıymetini simdi anladm

Bizim suan sadece salya akmasi ve elini agzina goturmesi var hem ne bulursa agzina goturuyo hergun diskerine bakiyorum bi degisiklik varmi diye ama su dikkatini cekmisti altta on 2 dislerinin et icinde yeri belli sanirim bu normal ama senin kizindada varmi senin anlattigina gore kizin dis cikarcak onun hazirliginda baktinmi bi beyazlik falan varmi disinde

Kiz annelerine bir sorum var; bebeklerinizin genital temizligini nasil yapiyorsunuz?

Ben onden arkaya sekilde temizliyorum, her gun 1 kere suyla yikamaya calisiyorum. İstemesem de islak mendil kullaniyorum malesef kolayligi sebebiyle.

Kizimin genital bolgesinde beyazliklar oluyor, minik minik nokta seklinde, sanki pamuk artigi gibi. Sizinkilerde de oluyor mu? Ben o beyazliklari da temizlemeye calisiyorum, dogru mu yapiyorum?

Offf, kiz annesi olmak ayri bir mesele gercekten :KK43: Mikrop kapicak diye odum patliyor.
Bnde islak mendil kullaniyordum kizim idrar yolu iltihabi oldu ondan sonra su ve pamuga basladim yada yikiyorum. Genital cok hassas pisik onleyici krem suruyorum genitale dagiliyor beyaz beyax biseyler oluyo.orayi arada kulak cubuguyla yavaş yavaş temizliyorum. Sampuan sabun fazla surmemeye ozen gosteriyorum . Oranin ayri bi ph si var ve sabun zararlı.

Son düzenleme:
Uykusu geliyor olabilirmi bnm kızım uykusu gelince kiyamet i kopariyor sallayip uyutmazsam uc saat aglar

Anneler bişe sorucam.oğlumun 5. Ayı bitecek.gaz problemlerimiz başladı.ilk aylarda bile bu kdr gazı yoktu.alttan pırtlatıyo surekli,bazen gazını çıkaramıyo emerken kıvranıp duruyo.sürekli ağlamaya başladı hiç ağlamayan çocuk.başka derdi mi var anlamadım.bu durumda olanınız var mı acaba?

Anneler bişe sorucam.oğlumun 5. Ayı bitecek.gaz problemlerimiz başladı.ilk aylarda bile bu kdr gazı yoktu.alttan pırtlatıyo surekli,bazen gazını çıkaramıyo emerken kıvranıp duruyo.sürekli ağlamaya başladı hiç ağlamayan çocuk.başka derdi mi var anlamadım.bu durumda olanınız var mı acaba?
Dis cikarma durumu olabilirmi acaba cunku emerken dis ceneye vurdugu icin emmeyi birakirmis hani aglamasi falan acaba ondanmi bi baktinmi dislerine sonradan gaz problemi olustugunu hic duymadim cunku 3. 4. Aydan sonra artik gazlarini kendi cikarabiliyo bebisler

Benim bir arkadasimin bebegi oyleydi ilk zamanlarda emzirir birakirdi cocugun sesi bile cikmazdi 6. 7. Aydan sonra gaz problemi olmaya basladi ama cozumsuz kaldilar gaz icib ben kimyon ve rezene cayi iciyorum iyi geliyor ogluma sende bi dene istersen

Uykusu geliyor olabilirmi bnm kızım uykusu gelince kiyamet i kopariyor sallayip uyutmazsam uc saat aglar
Belkide ama uyumuyorda bu hafta sonu aglamasinda eve getirdik hemen ilik bir banyo yaptim sonra elektirikli sobayi yaktik bu sicakta oglumla sobanin onunde oturduk oyle sankinlesti gece boyuda cok dengesizdi ya kahkahalarla guluyordu yada susmadan agliyodu yarin yada ertesi gun doktora goturucez

Kizlar herkese slm bugun asimizi olduk.boy kilo kontrolude yapildi.7400kg kilosu boyuda 66/cm olmus bebisimin.asi yapilirken cok az agladi sustu.allaha sukur herseyimiz yolunda.

Kizlar herkese slm bugun asimizi olduk.boy kilo kontrolude yapildi.7400kg kilosu boyuda 66/cm olmus bebisimin.asi yapilirken cok az agladi sustu.allaha sukur herseyimiz yolunda.
Bizde bugun asi yaptirdik cuma gunuydu bizim asimiz ama bugun gittik benim kizimda fazla aglamadi iki bacaktan yapildi birinde aglamadi digerinde agladi oda yakiyomus zaten bizimde boy 65 cm kilo 7690 cok sukur bizimde her sey yolunda:KK46::KK36:

Bizde bugun asi yaptirdik cuma gunuydu bizim asimiz ama bugun gittik benim kizimda fazla aglamadi iki bacaktan yapildi birinde aglamadi digerinde agladi oda yakiyomus zaten bizimde boy 65 cm kilo 7690 cok sukur bizimde her sey yolunda:KK46::KK36:
Canim giderken calpol verdinmi?ben vermedim.ates olmadi hala insallahta olmaz.bide gecen ayki kilosu neydi seninkinin?benim oglum gecen ay 250 gr almisti sadece.bu ayda tam 1 kilo almis.gecen ay kaynanam gilde Oldugumdan yavrum kilo almamisti.o bile anliyor nerede olmasi gerektigini:)

Back
X