2015 Nisan Anneleri

201isan anneleri bende 18 nisanda doğum yaptım acaba ilk adetinizi ne zaman gördünüz? Ben bugün oldum ilk kez
Bende 21 nisanda dogum yaptim 19 nisanda regl oldum ama az geldi 20 sinde tam oldum benim normalde 4 gun surerdi 3. Gun azalr 4. Gunde dahada azalirdi sanci olarakda ilk gun bayagi sanci oluyo 2. gun hafif oluyo 3. ve 4. gunde olmuyodu
Simdi ilk 3 gunumde azalma yoktu sanci olarakda 3 gunum ayniydi 4. Gunumde azalma vardi ve sanci yoktu ilk oldugu icinmi bole oldu bilmiyorum

Bir yil sonra mı oldun

Bu arada biz dun 4.ay asilarimizi dun olduk masaAllah gece ateslenmedi kilomuz 9690 boyumuz 66 cm olmus masaAllah barekAllah doktorumuz meyve puresi yogurt ve muhallebiye baslayabilirsiniz dedi sizler basladiniz mi kizlar
Masallah bebisine burda en tontisi seninki kilosuda boyuda iyi masallah bende bugun yarin baslicam 2 3 gun yogurtla baslicam hepsi bi gunde baslanmamaliymis alerji oluyomu olmuyo bole bakiliyoms

aynen gezinmek istiyor sonradan emiyor falan. kac aylikken cikti disler?
BENİM KIZDA AYNI TATLIM BENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM GÜNDÜZLERİ RESMEN EMMEMEK İÇİN DİRENİYOR KENDİNİ KASIYOR ARKAYA DOĞRU AZCIK EMİYO BIRAKIYOR NE YAPACAZ BU CİMCİMELERLE
bilmiyorum valla kardesler bile farkli baksana.
oglumu disari cikmadan emzirirdim, kiz ise asla kendi istemediginde emmiyor.
disari cikiyorum 10dk sonra aglamaya basliyor meme icin.
bazen gidiyorum emzirmeye arabaya, emzirme odasina falan orada da iki cekip birakiyor.

Masallah bebisine burda en tontisi seninki kilosuda boyuda iyi masallah bende bugun yarin baslicam 2 3 gun yogurtla baslicam hepsi bi gunde baslanmamaliymis alerji oluyomu olmuyo bole bakiliyoms
Bugun armut puresiyle basladik ve cok sevdi tontisim 2 gun daha verecem sonra yogurda gecicem

Canim cok sagol uzun uzun yazmissin.bebim oglus deli gibi parmak emiyor emzik gibi kalkis sirasinda sut almazsa parmagini emsede olur muki.tabiki emzirmeye calisicamda en kotu ihtimal olarak diyorum.emzikte pek tutmuyor cunku

Canim cok sagol uzun uzun yazmissin.bebim oglus deli gibi parmak emiyor emzik gibi kalkis sirasinda sut almazsa parmagini emsede olur muki.tabiki emzirmeye calisicamda en kotu ihtimal olarak diyorum.emzikte pek tutmuyor cunku
Canim onemli olan bir seyi kuvvetli cekmesi, yutkunmasi. Bir seyler cekerse kulaklari rahatlar. Biz bile yutkununca kulaklarimizda bir hareketlilik oluyor ya bu da o hesap iste.

Canim ben hic mama vermedim.doktor kilosu normal emzirmeye devam et demisti.evet emziriyorum.bu ay azar azar yogurt.meyve puresi filan vermeye basladim.

Canim ben hic mama vermedim.doktor kilosu normal emzirmeye devam et demisti.evet emziriyorum.bu ay azar azar yogurt.meyve puresi filan vermeye basladim.
Bende bi kac gun icinde yogurt meyve puresi meyve suyu falan vermeye baslicam bende hep emzirdim bir iki haftadir hergun degil ama gunde 1 olcege yakin mama verdigim oldu emziriyorum doymuyo gibi geliyodu mama veriyodum onuda icmiyodu pek cok sukur doymazsa yine az mama vercem ins en az 6 aya kadar emziririz kuzularimizi

Woww ne güzel açıklama olmuş eline sağlık CNm ..

Bu arada biz dun 4.ay asilarimizi dun olduk masaAllah gece ateslenmedi kilomuz 9690 boyumuz 66 cm olmus masaAllah barekAllah doktorumuz meyve puresi yogurt ve muhallebiye baslayabilirsiniz dedi sizler basladiniz mi kizlar
Maşallah kilosu gayet iyi doktor neden ek gıda önerdi CNm bu halde iken altıncı ayda başlamak gerekmiyor mu ?

Muhallebi şu sıralar vermek için erken bence ben oğluma 8 aydan sonra vermeye başlamıştım onuda irmikten yaptım . Amaç yatmadan önce verip gece sık sık uyanıp beslenmesini engellemek için yoksa öyle muhallebinin fazla bir katkısı olmuyor şişirmekten başka . O kadar çok yararlı besinleri vermek varken şimdiden Muhallebi biraz yanlış olur diye düşünüyorum .

Muhallebi vermiycem canim Sadece meyve puresi ve yogurt vericem

Nerdesinizki canim siz ins sag salim atlatirsiniz benim kizim bugun zor uyudu aglamadi ama agridigi belli suratini eksitiyo uyurken kiyamam kuzuma 3 gunu atlatrsak iyi
İNGİLTERE canım burda mediniyet varmış ta ben göremedim bir Türlü
Kilosunu yine ölçtüremedim öyle hasbelkader devam anlayacağın . Benim kız şuan iyi inş ateşlenmez bu arada bu son aşılar dı bir daha aşımız bir yaşında yuppiii

Canim ben de İsvec'teyim. Burada da saglik sistemi bir garip, ben cok sikayet ediyordum ama seninkini duyunca susayim artik. Biz de en azindan her ay kontrolde kilo, boy bakiliyor. Asi yapan yerde nasil ayni zamanda kontrol olmaz, cok sacma.

Bu arada gecmis olsun, ins ateslenmez asidan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…