2015 Nisan Anneleri

Kızlar hastaneye yatış yaptım gözetim altındayım. Ama çok şükürki bebeğimizin kalbi atıo pıt pıt İnşallah yarın çıkarım
ins hayirlisi ile bebegini kucana alirsin ne lazim sana is bebenle bi otur asada ya bende ise gidip geliyorum benide yoruyo a n a dinlenme firsatlari hep degerlerndiriyorum cocunu dusun otur asa

Zor canim ya bnmkiler 2 gene ama senin 5 sanirim daha zordur gecer ins bu aylar da rahat ederiz sonrasında

Canım miden bulanmadıgı için bulananın halinden anlamıyosun sanırım. Yemek yemediginde açlıktan guruldayıp ayrı bulanıyo agzına yemek koydugunda yada aklına yemek geldiginde ayrı bulanıyo. ben buz dolabının kapagını acmamla tuvalete yetişmem bir oluyo kimi sabahları. bu insanın elinde olan bişey degil. yemekle yada yememekle alakalı hic degil. kocamın parfum kokusundan kullandıgım deterjana kadar hersey midemi bulandırmaya yetiyo benim mesela. su içtigimde içimde lokur lokur oynuyo o bile midemi kaldırıyo. bu kişiden kişiye göre degişiyo haftadan haftayada degişiyor malesef. Bu kusma gibi bile degil cogu zaman boş boş ögürüyosun kusamıyosun bile. Doktorum asla yemeye calısma bu zamanlarda dedi. cunku bu durumda yemek yiyebilmek mümkün degil açlıkla kesinlikle alakalı degil. ve suan yemediklerimizin bebegede kesinlikle hic zararı yok o zaten varolandan besleniyor.

Zor canim ya bnmkiler 2 gene ama senin 5 sanirim daha zordur gecer ins bu aylar da rahat ederiz sonrasında
Ben de 5 lere oryantasyon yaptım gayet keyifliydi ama bütün yük sınıf öğretmenleriyim aynı zamanda diye bana kaldı. Diğer bransci arkadaşlar keyif yaparken ben ilgilendim hep

Bugün küçücük 5 lere empatiden bahsettim ama bazen biz de unutuyoruz. Kişisel olarak kimseyi hedef almadan yazıyorum nacizane lütfen kimse kırılmasın.
Burda bazı arkadaşlar bikaç kayıp yaşayıp hamile kalmış ama belki bazı arkadaşların yaşadıkları her gebelik sağlıklı olmuş olabilir. Birimiz sürekli sıkıntı yaşarken bir diğerimiz çok keyifli ve rahat gebelik yaşıyor olabiliriz. Karşımızdaki ile ortak noktamız olmasa da onu anlamaya calissak her şeyi daha güzel ve kolay yapacaktır eminim. Hepinize keyifli ve sağlıklı hamilelik dilerim

bende sabahları sadece kızarmış ekmek yiyebiliyorum ya. karnım acıkıncada midem bulanıyo açta kalınmıyo oyuzden

Ya ayni durum bende de var.. acikinca bulanıyor , yesem ayrı bulanıyor valla zor.. bir de çok birsey yiyemiyorum ama pantolon belleri hafif daralmış hemen, rahatsız etti bugun.. ne olacak bakauim bu gidiş ..

Valla arkadaslar insan neye inanacgini sasiriyor..allah hayirlilariyla karsilastirsin

Inşallah bu cuma gidisimde her şey yolundaysa ben pantolon alıcam en azından şimdilik bi tanekasiklarom sanciyor düğme kapatamiyorum.1 kilo aldım ama alt karnım büyüdü sanırım ondan

Ya bende sinir olmustum kot ların beli daralıyor diye normal galiba

cnm bende cumartesı dr gıttım kesemızı gordum 6+2 gunluk hamıleyım ama daha kalp atısını goremedık sen kacıncı haftanda gormustun kalp atısnı
6+1 de gormustuk ama cok cok kucuktu ozaman. goremedıysen endıselenme cok normal cunku.

Merhabalar bende 9.haftama giriyorum. 5.haftamdan itibaren bitip bilmek tükenmeyen kusmalarım var. Su içsem çıkıyor. Yediklerim içtiklerim midemde en fazla on dk duruyor. Oysaki yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum. Reflü de başladı sanırım. Neyse ki kusmam bebeğime hiç zarar vermiyormuş sadece ben halsiz düşüyorum moralim bozuluyor o kadar . Yoksa dr un veridiği mide bulantısı ilacı vardı onu kullandım birkaç gün iyi geldi ama öğrendim ki yüce yaradanın anneye ve bebeğe verdiği önemli faydalı birşeymiş bu kusmalar .Yoksa midemden kan gelinceye kadar kusmalarıma böyle sabredemezdim.
8. haftamda oluşan bir kereliğine biraz kanamam ve birkaç gün üren kahverengi lekelerim vardı . Dr progestan verdi yaklaşık bir hafta kullandım ama onda olan titanyum dioksitten dolayı bıraktım ( kimseyi yönlendirmek istemem ama ilaçlara karşı fazla duyarlıyım bir de bebeğim olunca daha da korkar oluyorum )

yarın kontrolüm var ve ben çok heycanlıyım kalp atışlarını tekrardan duymak istiyorum.
Tüm anne adaylarının Allah yardımcısı olsun. Dilerim sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçrirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

tatlım ebdıselenme. cıhazlarda +-2 gun oluyor. cok sıkıntı etme. benımde 1 gun ıyı ertesı gun daha kotu oluyor mıdem. doktor ıyı dedıyse kanaman da yoksa hersey yolundadır. olumlu dusun. rabbım yanında olsun inş.
ayrıca grıp salgını var su aralar anı hava degısıklıgınden dolayı. ozellıkle ıstanbul ıcın dıyebılırım. klımalardan uzak durup bol su tuketın ellerınınzı sık sık yıkayın korkmaya gerek yok.

Son düzenleme:
cnmm gözün aydınnn allahımm tamamına erdirsinnn :) mide bulantısı bende de var bende aynı senin gibiyim dayanacaz sayılı gün geçip gidecek rabbimin izniyle miniklerimize kavuşucazz :)

yok yavrum ya aynı durumu yaşamadığın için ki şükür yaşamıyorsun dua et o yüzden sana garip geliyor.Ben sabah direk bulantıyla uyanmıyorum ama kahvaltı ettikten sonra bir başlıyor ta tekrar uyuyana kadar ve bulantı öyle şiddetli ki sofraya yaklaşsam fena oluyorum zorlayıp iki üç lokma yiyorum sonra daha da şiddetli bir bulantı mesaisi başlıyor yani sen bizi anlayamıyorsun ammmaaa ben senin kaynananı çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…