cnmm gözün aydınnn allahımm tamamına erdirsinnn :) mide bulantısı bende de var bende aynı senin gibiyim dayanacaz sayılı gün geçip gidecek rabbimin izniyle miniklerimize kavuşucazz :)
ins hayirlisi ile bebegini kucana alirsin ne lazim sana is bebenle bi otur asada ya bende ise gidip geliyorum benide yoruyo a n a dinlenme firsatlari hep degerlerndiriyorum cocunu dusun otur asa
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim.sifa versin inşallah neyseki bebeğin sağlıklı
Kızlar çok teşekkürler bende gayet olumlu düiünüyorum herşey güzel olacak inşallahAllah yardımcın olsun canım ama benim içimde hiç kötü bir his yok sen de bol bol dua et sığın
guınaydın hanımlar ben 6+2 gunluk hamıleyım cumartesı dr gıttık kesemızı gorduk ama kalp atıslarını goremedık dr cuma gel dedı sızler kalp atıslarını nezaman duydunuz benım duymamam normalmı acaba
Valla lastikli de bilmem ne kadar süre işimizi gorcekE peki şimdiden lastikli pantolon falan mı giymek lazim ne dersin
Inşallah canım inşallah. Bikaç gün sonra güzel haberler de alırsam endişelerin yersiz olduğunu daha iyi anlarım inşallah. Ne güzel ki sizin gibi zor ve endişeli animda güzel arkadaşlara sahibim. Sen de çok dikkat et canım kendinetatlım ebdıselenme. cıhazlarda +-2 gun oluyor. cok sıkıntı etme. benımde 1 gun ıyı ertesı gun daha kotu oluyor mıdem. doktor ıyı dedıyse kanaman da yoksa hersey yolundadır. olumlu dusun. rabbım yanında olsun inş.
ayrıca grıp salgını var su aralar anı hava degısıklıgınden dolayı. ozellıkle ıstanbul ıcın dıyebılırım. klımalardan uzak durup bol su tuketın ellerınınzı sık sık yıkayınkorkmaya gerek yok.
Valla lastikli de bilmem ne kadar süre işimizi gorcekben tesetturluyum Tayt giyemem ev harici ama Tayt da olabilir. Sanırım lcw dan şimdilik hesaplı bi hamiş pantolonu bakarım
Inşallah canım inşallah. Bikaç gün sonra güzel haberler de alırsam endişelerin yersiz olduğunu daha iyi anlarım inşallah. Ne güzel ki sizin gibi zor ve endişeli animda güzel arkadaşlara sahibim. Sen de çok dikkat et canım kendine
dr kese olusmus dedı gebelık kartımda yolk sac var yazıyor dr bebege aıt organlarda olusmaya baslamıs dedı drda kalp atıslarını duymayı beklıyodu cok tedırgınım benCanım ben de geçen hafta gittim 6 haftalıktı tam sdc keseyi gördü bebek yok henüz dedi. Haftaya gel bakalım dedi. Sen görüp de duyamadıysan sıkıntı yok bence o çok normal
Ben hersey yolunda olursa cumartesi bakarım inşallah lcw da bulursam güzel buraya yazarım. Pek çok şehirde ya da en azından internette var ya fikir vermiş oluruz. Ben de pantolon üstü elbise diz altı ya da diz hizasi tanık giyerim hep şimdilik düğme açık belli olmuyo idare ediyorum; )Simdiden pantolon bakmayi ben de dusundum aslinda bir de tam sezon sonu.. şimdiden saçma mi olur bilemedim.. yani kapalı degilim ama tayt giymeyi pek sevmiyorum bir de öğretmen sayılırım, uygun olmuyor gibi geliyor bana.. beli dar giyip zorlamak da istemiyorum.. bakalim ne yapacağız
Canım 8 haftaya kadar duymamk normal diyorlar hep inşallah hersey yolundadir üzme kendinidr kese olusmus dedı gebelık kartımda yolk sac var yazıyor dr bebege aıt organlarda olusmaya baslamıs dedı drda kalp atıslarını duymayı beklıyodu cok tedırgınım ben
Ben branşçıyım canım ama iki okula gideceğim küçük bir ilcedeyim okulda 2 öğretmeniz ama yetmiyor.Zor canim ya bnmkiler 2 gene ama senin 5 sanirim daha zordur gecer ins bu aylar da rahat ederiz sonrasında
Canım benim 19 mm iken kese boş tu öyle olumsuz konuştular ve kesem çok yavaş büyüyordu bence sen çok iyi bir Dr ve iyi bir cihazla güzel haberler alacaksın inşallahCanım ben de geçen hafta gittim 6 haftalıktı tam sdc keseyi gördü bebek yok henüz dedi. Haftaya gel bakalım dedi. Sen görüp de duyamadıysan sıkıntı yok bence o çok normal
haklısın arkadaşım aslında her zaman ki işler ama demek bünyemiz mi zayıflamış ne hemen dinlenme ihtiyacı hissediyoruz sana da çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi bizlere bağışlasınCa
Canım kendini yorma sakın ben bi iş yapayım dedim doğrulamadım daha Allah korusun dikkat et yorma kendini
Ben hersey yolunda olursa cumartesi bakarım inşallah lcw da bulursam güzel buraya yazarım. Pek çok şehirde ya da en azından internette var ya fikir vermiş oluruz. Ben de pantolon üstü elbise diz altı ya da diz hizasi tanık giyerim hep şimdilik düğme açık belli olmuyo idare ediyorum; )
Allah kolaylik versin canim zamanla biz de uyum saglariz okulaBen de 5 lere oryantasyon yaptım gayet keyifliydi ama bütün yük sınıf öğretmenleriyim aynı zamanda diye bana kaldı. Diğer bransci arkadaşlar keyif yaparken ben ilgilendim hep
Geçmiş olsun canım bol bol dinlenmerhaba kızlar ben 1 ay daha raporluyum kanama alanı duruyo hala giderek de büyüyorama çok şükür bebek gayet iyi bugün kalp atışını sordum dr 152 atıyor dedi 3 hafta sonra ikili test için çağırdı
parfum kokusuna bende dayanamiyorum hatta odamda sıktırtmiyorum o konuda bende oyleyim ama yemek konusu ben cozdum ilk baslarda yiyemezdim olmazdi sanki yesem daha bulanacak ama sonra dedim ise gidiyorum ben boyle olmaz is yerinde ben hic yemek yemem mesela ben normade kahvalti etmez is cikisina kadar resmen bazen oruc gibi tutardim sebebi bizim is yeri yemek vermez disarda ne bi lokata ne bise sadece market ondada cikolata mereye kadar insan abur cubur bile beziyor yani bide hamile kalinca insanin tansiyonu dususyor acda olmuyo ben hic kahvalti edemezdim mesela simdi yavas yavas yeme calistim anladimki yedikce geciyo her yemek olmuyo bak buna emin ol bak lahana corbasi cok severim 2 tabak yedim cikti sanirim cocuk kabul etmedi agir geldi tursuda agir geliyo ama diger yemeklerle aram kotu degil sanki yeme gore degisiyo bide sultan kebabi bi seviyorumki devamli onu yapmak istiyorum ama kaynanamlarla olmuyo nerdeyse hergun ya fasulye yada kizartma sanki evde baska yemek pisemez gibi bu gun yine menumuz fasulye banada cesit cok yapion kilo aliyo esin falan dio dun etimek tatlisi yapma kalktim kayinpeder ne die yaptin cokmu yenio sanki felan bende buna zit olma basladim hamileyim canim cekerda bn pilavi tereyagli yaparim esim bayilir kaynanam o kilo o zarar dir hep benden once pilav etme kalkio biliyorum o kotulum istemez ama boyle oluyo iste ne edecen bilmiyorum genelde kararlar onun bazen yemekleri beraber yapariz bazen benden once davranio bazen beni gecio hayr bu gun anlamadim babam geldi kayinpeder ve babam sicak cikolata verdim kayin peder buna tuz mu koydun dio koymadimki ya bizim kucuk kiz sahit anlamadim ne oluyo ya esim desen ilgisiz ne bebek ne ben takio kiloya onun tek derdi kaynanam dio onun yaninda birsey yeme cani cekmesin ya ben hamileyim ben esimin gozune sokarakmi yiyorum onlar meyve yer ben yemem mesela ben hic birsey anlamadim bu istenCanım miden bulanmadıgı için bulananın halinden anlamıyosun sanırım. Yemek yemediginde açlıktan guruldayıp ayrı bulanıyo agzına yemek koydugunda yada aklına yemek geldiginde ayrı bulanıyo. ben buz dolabının kapagını acmamla tuvalete yetişmem bir oluyo kimi sabahları. bu insanın elinde olan bişey degil. yemekle yada yememekle alakalı hic degil. kocamın parfum kokusundan kullandıgım deterjana kadar hersey midemi bulandırmaya yetiyo benim mesela. su içtigimde içimde lokur lokur oynuyo o bile midemi kaldırıyo. bu kişiden kişiye göre degişiyo haftadan haftayada degişiyor malesef. Bu kusma gibi bile degil cogu zaman boş boş ögürüyosun kusamıyosun bile. Doktorum asla yemeye calısma bu zamanlarda dedi. cunku bu durumda yemek yiyebilmek mümkün degil açlıkla kesinlikle alakalı degil. ve suan yemediklerimizin bebegede kesinlikle hic zararı yok o zaten varolandan besleniyor.
bide sizin gece bel agri oluyomu nefes.darligi ben bel agrisi zor uyuyorum nefes darligindan bi yan bi sirt ustu donup duruyorum karin ustu bebek var die yatamiyorum bide bu tuvalet gece 3 kere idrar bn kalkiyorum yapmasam uyuyamiyorum benim boyle gecio bide uyku gunduz Asiri geliyoyok yavrum ya aynı durumu yaşamadığın için ki şükür yaşamıyorsun dua et o yüzden sana garip geliyor.Ben sabah direk bulantıyla uyanmıyorum ama kahvaltı ettikten sonra bir başlıyor ta tekrar uyuyana kadar ve bulantı öyle şiddetli ki sofraya yaklaşsam fena oluyorum zorlayıp iki üç lokma yiyorum sonra daha da şiddetli bir bulantı mesaisi başlıyor yani sen bizi anlayamıyorsun ammmaaa ben senin kaynananı çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?