• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Selam kızlar herşey yolundadır umarım, ben bulantılardan yana hala şikayetçiyim malesef her yolu denesemde fayda etmiyor. Bi günüm nü günümü tutmuyor. Ve işin kötüsü sulu yemek yiyemiyorumda yapamıyorumda. Hep katı seylere yöneliyorum ve zaten kilo konusunda korkuyorum böyle oldukca endışem arttı. Peynir ekmek pogaca tost makarna anca böyle seyler midemi kaldırmıyo baska böyle beslenen varmı :(

Slm kizlar.İkili test yaptiran var mi.Ben bursadayim rentıpta selim bey doktorum.İkili test yapmiyorum saglukli anne babalarda sadece uclu test yapiyorum endiseye gerek yok dedi.Ben ilk cocugumda yaptirmistim.Kararsiz kaldim.Hos bu testin sonuclari %85 dogru sonucu veriyor.Ayrica da sonuc negatif ciksa bunun kararini vermek de cok zor.Allahtan geleni kabullenmek lazım.Merak ettim sizler ne yapacaksıniz.

Slm kizlar.İkili test yaptiran var mi.Ben bursadayim rentıpta selim bey doktorum.İkili test yapmiyorum saglukli anne babalarda sadece uclu test yapiyorum endiseye gerek yok dedi.Ben ilk cocugumda yaptirmistim.Kararsiz kaldim.Hos bu testin sonuclari %85 dogru sonucu veriyor.Ayrica da sonuc negatif ciksa bunun kararini vermek de cok zor.Allahtan geleni kabullenmek lazım.Merak ettim sizler ne yapacaksıniz.

ben de yaptırmayacağım. doktorum isteğe bağlı bi test, yaptır yada yaptırma demiyorum tercih senin dedi =) ben de sizin gibi düşünüyorum.. ben %60 olarak biliyordum, o da risk grubu yani.. amniyosentezde bile %100 sonuç verilemiyor hasta diye.. tamamen imtihan dünyası bence.. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize :KK51:

Kar
cumartsı gıtcem canım sat a gore 11+0, usg ye gore de 10+4 te gotmıs olcam. gec dollenme ben de ımkansız cunku ovulasyon testı kullandım yumos gununu net bılıyorum. o yuzden ben usg olcumune ınanmıyorum 3 gun az olcttu. fakat doktor o onemlı deıl takılma dedı :D benınm de kafa karıstı. ole takılıyorum sımdı
KariStirma aklini bosuna canim 2 3 gun cok fark etmezmis gelisimine gore belirliyo ya onemli degil bnm 3 hafta once gelisim 5 gun ileriydi simdi satla ayni degisir yani takilma

Slm kizlar bi suredir takip edemiyorum burayi bugün doktora gittik 9+5 olmamiz gerekiyordu 9+2 ciktik 3 gün gerideyiz doktorun 2 li test istedi ama randevuları dolu özel hastaneleri arastiriyorum bakalim bi yaptirmasam diye düşünüyorum ama kararsiz kaldim buda bizim minigimiz teyzeleri çok şükür kalp atislarinida duydum

Eklentiler

• IMG_20140917_140918.webp
    IMG_20140917_140918.webp
    147,9 KB · Görüntüleme: 90
Kizlar nolur yardimci olun dktru aramaya utanıyorum gynoferon demir hapi kullanıyorum buyuk tuvaletim koyu tamam onu her demir ilaci yapıyor ama cok Afedersiniz kokusu cok degisik kullanan varmi ve mumkunmu en korktugum bebegime biseymi olduda kokusu degisti.. annelik boyle bisey sanırım.. herseyden birsey ariyoruz cuma ikili testim var ama aklimi yicem sanırım:KK43:
Yok canim demir hapi oyle yapiyo rahat ol

Slm kizlar bi suredir takip edemiyorum burayi bugün doktora gittik 9+5 olmamiz gerekiyordu 9+2 ciktik 3 gün gerideyiz doktorun 2 li test istedi ama randevuları dolu özel hastaneleri arastiriyorum bakalim bi yaptirmasam diye düşünüyorum ama kararsiz kaldim buda bizim minigimiz teyzeleri çok şükür kalp atislarinida duydum
Masallah canim Allah tamamina erdirir ins. bn de 9+2yken gitmistim birbirine benziyo bebislerimiz ;)) ama bnm altta 23.04 yazdi neden anlamadim normalde bnm de dogum 17.04 usg niye oyle olctu bilemedim ayniydi senle aslinda

Daha bugun aklimdan gecirmistim cnm efsax nezamandir ortada yok diye :) cok sevindim maşallah bebisine :) ayni gidiyoruz nerdeyse bizde 9+6yiz 5 gün kadar geriden sıkıntı yok dedi doktor.. ikili test konusunda bende kararsizim hala :KK43:

Selam kızlar herşey yolundadır umarım, ben bulantılardan yana hala şikayetçiyim malesef her yolu denesemde fayda etmiyor. Bi günüm nü günümü tutmuyor. Ve işin kötüsü sulu yemek yiyemiyorumda yapamıyorumda. Hep katı seylere yöneliyorum ve zaten kilo konusunda korkuyorum böyle oldukca endışem arttı. Peynir ekmek pogaca tost makarna

Masallah canim Allah tamamina erdirir ins. bn de 9+2yken gitmistim birbirine benziyo bebislerimiz :KK66:) ama bnm altta 23.04 yazdi neden anlamadim normalde bnm de dogum 17.04 usg niye oyle olctu bilemedim ayniydi senle aslinda
benim de sizinle aynı kızlar =) Sat:11 temmuz. en son 7 haftalıkken gitmiştim kontrole.. bi sonraki 11. haftamda olacak ay sonu.. çok merak ediyorum bebişi ama 3 kez girdim ultrasona, malum fazlası zarar. o yüzden merakımı bastırmaya çalışıyorum, şu 2 hafta geçse de kavuşsam =) siz bugüne kadar kaç kere gittiniz doktora?

Canim bende genelde senin gibi besleniyorum sulu bişey içim çok almıyor ama böyle giderse kilo kaçınılmazdır valla

benim de sizinle aynı kızlar =) Sat:11 temmuz. en son 7 haftalıkken gitmiştim kontrole.. bi sonraki 11. haftamda olacak ay sonu.. çok merak ediyorum bebişi ama 3 kez girdim ultrasona, malum fazlası zarar. o yüzden merakımı bastırmaya çalışıyorum, şu 2 hafta geçse de kavuşsam =) siz bugüne kadar kaç kere gittiniz doktora?
Ben daha 1 kere gittim 6+2 iken bide yarın randevum var bakalım insallah güzel gecer

Masallah canim Allah tamamina erdirir ins. bn de 9+2yken gitmistim birbirine benziyo bebislerimiz :KK66:) ama bnm altta 23.04 yazdi neden anlamadim normalde bnm de dogum 17.04 usg niye oyle olctu bilemedim ayniydi senle aslinda
amin canım cumlemizinkini inşallah nerde gordun koz tarihi ben göremiyorum eve gelince de ultrason resmini kaybettim uçtu gitti mubarek

Daha bugun aklimdan gecirmistim cnm efsax nezamandir ortada yok diye :) cok sevindim maşallah bebisine :) ayni gidiyoruz nerdeyse bizde 9+6yiz 5 gün kadar geriden sıkıntı yok dedi doktor.. ikili test konusunda bende kararsizim hala :KK43:
kalp kalbe karsiymis canm banada sorun yok dedi bulantilar için metpamid verdi ama çok zorda olmadikca içme dedi bide saglik ocaginda kan ve idrar vermemiş istedi oraya gidince ne diyipte vericem bilmiyorum 2 ki test benim de çok kafami karistiriyor 2. Duzey ultrasona randevu alabildim ama iki teste alamadim ozellere bakinyorum bakalim

4kez gittim bn canim ne guzel pespese dogurcaz ins ;) bn bayram sonrasi gitmeye karar verdim dayanirim ins hem belki cinsiyeti de söyler o zamana ;) catlicam meraktan gormek istiyorum nasil oldugunu bi de artik kizim ya da oglusum doye seslenmek istiyorum ;) hayirlisiyla hepsini yapariz ins

E
amin canım cumlemizinkini inşallah nerde gordun koz tarihi ben göremiyorum eve gelince de ultrason resmini kaybettim uçtu gitti mubarek

kalp kalbe karsiymis canm banada sorun yok dedi bulantilar için metpamid verdi ama çok zorda olmadikca içme dedi bide saglik ocaginda kan ve idrar vermemiş istedi oraya gidince ne diyipte vericem bilmiyorum 2 ki test benim de çok kafami karistiriyor 2. Duzey ultrasona randevu alabildim ama iki teste alamadim ozellere bakinyorum bakalim
En ustte yaziyo canim ;) cikar biyerlerden ;)

Kizlar simdi hastaneden geldim iki kg serum ydim banamisin demiyo bu midem ya hala ayni siddette bulaniyor.Doktorum yarin ozel bir ilac getirecek insallah o iyi gelir.Bide herkes ultrasonun zararli oldugunu yazmis 5ci haftamdan beri her hafta ultrasondayim doktorum hic oyle bir zarardan bahsetmedi bebisim 2.5 cm olmus kocaman olmus dedi doktor kalp atislarini dinletti

Ya bu hamilelik beni çok zayıf düşürdü sanırım. Önce bağırsaklarımdan dertliydim tam ondan kurtuldum derken şimdi de hapşırık, boğaz gıdıklanması ve boğaz ağrısı çıktı başıma:KK43: İlaç olarak da bişi içemiyoruz çok fenalardayım:KK1:

geçmiş olsun CNm çok kötü oluyor insan çok iyi bilirim . Seninde kullabileceğin ilaçlar var CNm ama insan istemiyor yinede zararsız olduklarını bildiğimiz halde .. Burda bana bu gibi rahatsızlıklar için paracetamol önerdiler sende bir Danış istersen doktoruna ..

Son düzenleme:
Back
X