- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
BeeenKizlar cinsiyeti belli olanlardan cok uyuyan var mi ben cok uyuyorum da :)
Kızlar hepiniz decavit mi kullanıyosunuz? Doktorum bana elevit verdi onu kullanıyorum farkı ne ki
Vitamin katkısı kullanmıyo musun kuzum?
Gerçekten mieczaneye sordum böyle bişey duydum diye onlar yok dediler ama napsam ki
Bişeyler duydum ama hangi ilaç bilemedim kuzum. Eczaneden direk alsam bu decavit ne kadar ki? Kullanmayayım o zaman dimi ya bugün vitaminsiz mi kalcak oğluşumDaha öncede anlatmıştım canım bayer firamsı üretiyor eleviti direk firmayı aradım sordum evet domuz katkısı var rengini kimyasalını değiştirip sağlığa zararsız hale getiriyoruz diye anlattılar ama benim dini boyutu hiiiç içime sinmedi ve almadım decavit kullanıyorumm
Çok teşekkür ederim canım bi sorayım ben doktoruma. Cok Afedersiniz ama dışkı resmen simsiyah oluyo ilaçtan demek kiMrb arkadaslar bende bir ay elevit kullandim ama doktorum tableti onerdi artik onu kullanicam hem probiyotikli hem bir cok vitamin mineral var icerisinde doktorunuza bi danisin derim icinde folic asid demir flnde var
Bende elevit kullanıyorum canimKızlar hepiniz decavit mi kullanıyosunuz? Doktorum bana elevit verdi onu kullanıyorum farkı ne ki
Arkadaşlar domuz katkısı var diyolar kuzum ya, bide geçen dikkatimi çekti korktum dışkım Afedersin siyah oluyoBende elevit kullanıyorum canim
Çok teşekkür ederim canım bi sorayım ben doktoruma. Cok Afedersiniz ama dışkı resmen simsiyah oluyo ilaçtan demek ki
İnşallah şifa olsun sana da minişine de kuzum. Ben o vitamin ilacını napayım acaba şimdi kullanayım mı yoksa bırakayım mı kararsız kaldımEet aynen oyle oluyo ilk zaman korkmustum bende bune diye. Bu vitaminin icinde kabizligida engelleyen bi madde varmis bakim ins yararli olurrr
6 tl civarı bişeydi canım 30 tabletiBişeyler duydum ama hangi ilaç bilemedim kuzum. Eczaneden direk alsam bu decavit ne kadar ki? Kullanmayayım o zaman dimi ya bugün vitaminsiz mi kalcak oğluşum
Bende hiiiiic uyuşmuyorum ya pörtlek gibiyim gece sürekli uykum bölünüyor .. Sabah ise 7 de ayağa kalkiyorum. Hadi hafta içi anladik calisiyorum ama hafta sonu da boyleyiiim
Tesekkur ettiiim cnmCanım dr brown biberonları var gaz yutmayı engelleyici çubukları var içinde o kadar memnun kaldım ki başka bbiberon hiç kullanmadım kuzenim de çok memnun kaldığı için hediye olarak almıştı bana tavsiye ediyorum
Aynen Banada vermedi hic birini sadece balik yagi verdi..Bu arada bana hala kan ilacı verilmedi sizler decevitlerden elevitlerden bahsediyorsunuzbende ikiside yok
Ben hem ferrum hemde decavit kullanıyorum. Balık hapi bana da verecekti ama doğal yoldan tuktirsen daha iyi dedi bende haftada bir hamsi yiyorum. Yeterli olur dedi ben balik hapi kullanmiyorum bu yüzden..Aynen Banada vermedi hic birini sadece balik yagi verdi..
canim senin kuzucugun cinsiyeti ne ?
senin de uyku varmis cnm senin cinsiyeti neKim benim mi?
Yok canim benim hic uykum gelmiyor aksine çok bolunuyor uykum geceleri.. Sabah 7 oldu mu ayaktayim. Aksam 11.30 gibi yatiyorum.. Hafta içi calisiyorum erken kalkiyorum da haftasonu da ayni... Benimki erkek canim. Senin?senin de uyku varmis cnm senin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?