2015 Nisan Anneleri

Kızlar hepiniz decavit mi kullanıyosunuz? Doktorum bana elevit verdi onu kullanıyorum farkı ne ki

Vitamin katkısı kullanmıyo musun kuzum?

Gerçekten mi eczaneye sordum böyle bişey duydum diye onlar yok dediler ama napsam ki

Mrb arkadaslar bende bir ay elevit kullandim ama doktorum vinalac immun tableti onerdi artik onu kullanicam hem probiyotikli hem bir cok vitamin mineral var icerisinde doktorunuza bi danisin derim icinde folic asid demir flnde var

Bişeyler duydum ama hangi ilaç bilemedim kuzum. Eczaneden direk alsam bu decavit ne kadar ki? Kullanmayayım o zaman dimi ya bugün vitaminsiz mi kalcak oğluşum

Mrb arkadaslar bende bir ay elevit kullandim ama doktorum tableti onerdi artik onu kullanicam hem probiyotikli hem bir cok vitamin mineral var icerisinde doktorunuza bi danisin derim icinde folic asid demir flnde var
Çok teşekkür ederim canım bi sorayım ben doktoruma. Cok Afedersiniz ama dışkı resmen simsiyah oluyo ilaçtan demek ki

Kızlar selam dün dörtlü taramamızın sonucu belli oldu herşey normal seyrinde darısı sizlerin başına doktoruma her yürüyüş yaptığımda ya bacağım ya dirseğim ya belim ağrıyor dedim yürüyemediğimi ve iş yapamadığımı söyledim oda bana magnesıum diasporal verdi günde bir defa kullanmam için portakal tadında güzelbir toz içecek bizden haberler bunlar şimdi 20.haftayı detaylı ultrasonu beklemeye sıra geldi

Bu arada bana hala kan ilacı verilmedi sizler decevitlerden elevitlerden bahsediyorsunuzbende ikiside yok

Eet aynen oyle oluyo ilk zaman korkmustum bende bune diye. Bu vitaminin icinde kabizligida engelleyen bi madde varmis bakim ins yararli olurrr
İnşallah şifa olsun sana da minişine de kuzum. Ben o vitamin ilacını napayım acaba şimdi kullanayım mı yoksa bırakayım mı kararsız kaldım

Bende hiiiiic uyuşmuyorum ya pörtlek gibiyim gece sürekli uykum bölünüyor .. Sabah ise 7 de ayağa kalkiyorum. Hadi hafta içi anladik calisiyorum ama hafta sonu da boyleyiiim benim ogluşu simdilik uyku tutmuyor.. Kiz bebislerde hamilelikte çok uyku olurmus.. Sizin cinsiyet ne?

Tesekkur ettiiim cnm

senin de uyku varmis cnm senin cinsiyeti ne
Yok canim benim hic uykum gelmiyor aksine çok bolunuyor uykum geceleri.. Sabah 7 oldu mu ayaktayim. Aksam 11.30 gibi yatiyorum.. Hafta içi calisiyorum erken kalkiyorum da haftasonu da ayni... Benimki erkek canim. Senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…