- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
Kizźz canimcanim senin kuzucugun cinsiyeti ne ?
Allah bagislasin canim saglikli bir eekilde kucagina alirsin insallahKizźz canim
Allah bagislasin canim saglikli bir eekilde
Doktorum kiz dedi ama benim aklim burda yazilanlarla karisti. 13+4 bakti hemen kix.dedi. 3 cizgi gormus. Cogu kisinjn sonradan degismis nasil.oluyorsa erkek kiz cinsel organlari.birbirine benziyorms bi doktora daha gozukucem. Nedense icimden bir ses ole diyor
Canm ben hergun bebe yağı kullanıyorum karın ve goğus bolgeme..ilerde çatlak kremine geçebilirim kararsızımKizlar çatlaklar için ne zaman baslamak gerekiyo krem ve yaglara.. bn bebe yagi aldim dustan sonra onu kullanıyorum baska da bisey yapmiyorum siz basladiniz mi
Hamişler bişe sorucam.bu aralar bazi şeylerden çok tiksiniyorum.bu bi böcek olabiliyo,yemek olabiliyo,aklima gelmiyo.daha bi suru sey.cocuga etkisi olur mu bunun.
Ben kizimda mustela kullaniyorum aynen devam edicem memnunum.bez olarakta hagiss cok iyiKızlarr bebişlerinize bakım ürünleri olarak ne almayı düşünüyosunuz görümcem ibrahim saraçoğlunun pişik kreminden çok memnun hem doğal
Sitesinde set olarak yani şampuan losyon pişik kremi ve bbek yağı 70 tl kampanyada siz ne düşünüyorsnuz ?
Zaten o marka israil malı.. İsrailin gonderdigi her şeyin içeriği değiştirilmiş oluyor. Zarar verici oluyor.. Ben buna kesinlikle inaniyorum. Danone yemeyin yedirmeyin. İçeriği geri zekali yapici bir maddeyle dolu... Turkiyeye gonderdikleri urunlerde bu boyle...Kızlar ne yapın ne edin ama sakın Johnsons baby şampuan almayın oğlumun saçlarını beyezlattı şimdi diyeceksiniz belki ondan değildir belki ama biz emin olduk çünkü onu kullanmayı bıraktık bizim oğlanın saçları düzeldi .. Size söylemeyi gerekli gördüm ben ettim siz etmeyin bari ..
ben oğlumda dalin kullanmıştım,çok ta memnun kaldım,danone konusunda da sana katılıyorum.Çünkü ben de duymuştum aynısını.Zaten o marka israil malı.. İsrailin gonderdigi her şeyin içeriği değiştirilmiş oluyor. Zarar verici oluyor.. Ben buna kesinlikle inaniyorum. Danone yemeyin yedirmeyin. İçeriği geri zekali yapici bir maddeyle dolu... Turkiyeye gonderdikleri urunlerde bu boyle...
Ben çatlaklar için vazelin kullanıyorum. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Şimdi Nivea uni dilin hepsi kokusuz vadeli çıkarmış ben uni ninkini aldım. Bir kez sürünce 2 gün idare ediyor, zaten rutin olarak her gün sürmeyi unutuyorum. Bir de çatlak bünye meselesi, ilkinde biraz bebeyağı sürüm sonra hiçbişey kullanmadım, hiç de çatlağım yok, malum pahalı kremleri kullanıp çatır çatır çatlayan arkadaşlarım da oldu. Genetik bu durumda Ürünlerin önüne geçiyorKızlar bu çatlaklar için normal bir markanın vücut losyonu olmuyormu
Doğrudur inanırım CNm , ben Türkiye'de değilim gerçi ama o milletin sadece müslümanları hedef aldığını sanmam .. Dünya onların düşmanı kanımca ..bazı şeylerini kullansakta seciciliğe çok dikkat etmek lazım .Zaten o marka israil malı.. İsrailin gonderdigi her şeyin içeriği değiştirilmiş oluyor. Zarar verici oluyor.. Ben buna kesinlikle inaniyorum. Danone yemeyin yedirmeyin. İçeriği geri zekali yapici bir maddeyle dolu... Turkiyeye gonderdikleri urunlerde bu boyle...
Canim benimki mide bulantisi degil.mesela hurafe mi bilmiyrm.hamile kadin paca corbasi yememeli diyolar.ben cok seviyrm.tiksinti geliyo.yesem yerim.ama sanki cocuga farkli bi sekilde tesir edicek saniyrm.mesela bocek gordum gecen tvde.tiksindim gozumu cevirdim.sanki bakmaya devam etsem cocuga farkli tesir edicek gibi bise var bilinc altimda.Bende parfumden. Sprey olan herseyden kokusu beni ögurtuyor. Ilk haftalarda herseydendi.cok sukur gecti. Bide hava almayan oda kokusuna tahammul edemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?