- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
Rica ederim inşallah bebişler gazlı olmazz çünkü doğumdan sonra en büyük sorunlardan biri bu olucak :)Tesekkur ettiiim cnm
canim bnm belli degil daha abimin esi de hamile o da cok uyuyordu kiz yegenim olacak bende sali gideceğimYok canim benim hic uykum gelmiyor aksine çok bolunuyor uykum geceleri.. Sabah 7 oldu mu ayaktayim. Aksam 11.30 gibi yatiyorum.. Hafta içi calisiyorum erken kalkiyorum da haftasonu da ayni... Benimki erkek canim. Senin?
Hayirlisi inş :) ama genelde tutuyor bu durumcanim bnm belli degil daha abimin esi de hamile o da cok uyuyordu kiz yegenim olacak bende sali gideceğim
Benim bebisin ürünlerini halalari almanyadan getirdiler. :) Penaten ve Babydream ürünleri. Penaten avrupa da çok tercih edilen bir markaymis. Turkiyede acayip pahali ya çok saçma vergi koyarak bize satiyorlar resmen sömürü.. Bur tane pisik kremi 100 ml 44 TL ya hepsiburada dan baktim..Kızlarr bebişlerinize bakım ürünleri olarak ne almayı düşünüyosunuz görümcem ibrahim saraçoğlunun pişik kreminden çok memnun hem doğal
Sitesinde set olarak yani şampuan losyon pişik kremi ve bbek yağı 70 tl kampanyada siz ne düşünüyorsnuz ?
Güle güle kullansın inşallahh miniğinnn :) şanslıymışsın canımBenim bebisin ürünlerini halalari almanyadan getirdiler. :) Penaten ve Babydream ürünleri. Penaten avrupa da çok tercih edilen bir markaymis. Turkiyede acayip pahali ya çok saçma vergi koyarak bize satiyorlar resmen sömürü.. Bur tane pisik kremi 100 ml 44 TL ya hepsiburada dan baktim..
hayirlisi ins hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz babamiz kiz duskunu onun icin kiz daha baskin gwliyor ama benimbicin sorunn yok yaradana bin sukur kiz erkek fark etmezHayirlisi inş :) ama genelde tutuyor bu durum
Ben sırf emzik kullansın diye almadığım emzik kalmadı hanımefendi hiçbirini beğenmedi rn sonunda bakkal emziği emdi 2 koli almışım eskidikçe atıyodum napiim emmdi ya buna da şükür :)Çalışmayan anneyse niz ilk etapta biberon almanıza gerek yok kızlar. Ben bir kaç ay izinde olacağım o yüzden hemen almayı düşünmüyorum ama aldığımda avent alacağım geniş ağızlu anne göğsü gibi olandan. Nivea nın çinko katkılı pişik kremi var evde, harika bişey kesinlikle öneririm. Bebe yağını çok kullanmadım ilkinde, hele ki bu tam mevsim geçişinde doğacak hiç kullanabileceğimi sanmıyorum, şimdilik almayacağım . Emzik olarak chicco nun phisio modelini alacağım ki emzik benim için olmazsa olmaz, tam bir kurtarıcı. Bebek bezi prima premium care ilk zamanlar için, sonrasında yeşil paketlerine geçerim. Bebek bezinin markasızını asla almam. 3-5 günlük özel günüm boyunca bile iki marka dışında Ped kullanamıyorum ben, bebeklerin bezi hiç çıkmıyor yazık...
Böyle tecrübeli annelerin burda olması ne güzelÇalışmayan anneyse niz ilk etapta biberon almanıza gerek yok kızlar. Ben bir kaç ay izinde olacağım o yüzden hemen almayı düşünmüyorum ama aldığımda avent alacağım geniş ağızlu anne göğsü gibi olandan. Nivea nın çinko katkılı pişik kremi var evde, harika bişey kesinlikle öneririm. Bebe yağını çok kullanmadım ilkinde, hele ki bu tam mevsim geçişinde doğacak hiç kullanabileceğimi sanmıyorum, şimdilik almayacağım . Emzik olarak chicco nun phisio modelini alacağım ki emzik benim için olmazsa olmaz, tam bir kurtarıcı. Bebek bezi prima premium care ilk zamanlar için, sonrasında yeşil paketlerine geçerim. Bebek bezinin markasızını asla almam. 3-5 günlük özel günüm boyunca bile iki marka dışında Ped kullanamıyorum ben, bebeklerin bezi hiç çıkmıyor yazık...
Kesinlikle.. Saglikli sihhatli olsunlar da en önemlisi bu... Hayirlisiyla alalim bebislerimizi kucagimizahayirlisi ins hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz babamiz kiz duskunu onun icin kiz daha baskin gwliyor ama benimbicin sorunn yok yaradana bin sukur kiz erkek fark etmez
Sagol canim hayirlisiyla alalim yavrularimizi kucagimiza saglikla en önemlisi bu.. :)Güle güle kullansın inşallahh miniğinnn :) şanslıymışsın canım
Pişik kremi olarak çok marka denedim ve sudocream perfect .. Sizede öneririm yalnız şunu da farkettim bebeğim ciildi farklılık gösterebiliyor bu yüzden benim oğluma iyi gelen bir ürün başka bebeğe iyi gelmeye bilir .. Çevremde ki kullanan bir çok annenin önerisi ile aldım sudocream çok şükür iyi geldi ..Kızlarr bebişlerinize bakım ürünleri olarak ne almayı düşünüyosunuz görümcem ibrahim saraçoğlunun pişik kreminden çok memnun hem doğal
Sitesinde set olarak yani şampuan losyon pişik kremi ve bbek yağı 70 tl kampanyada siz ne düşünüyorsnuz ?
bende banyodan çıkarken bebek yağı sürüyorum önümüzdeki ay da lierac başlıycam canımKizlar çatlaklar için ne zaman baslamak gerekiyo krem ve yaglara.. bn bebe yagi aldim dustan sonra onu kullanıyorum baska da bisey yapmiyorum siz basladiniz mi
Ben başladım lierAc kullanıyorum :)Kizlar çatlaklar için ne zaman baslamak gerekiyo krem ve yaglara.. bn bebe yagi aldim dustan sonra onu kullanıyorum baska da bisey yapmiyorum siz basladiniz mi
Bi tek makyaj temizlemek için kullanıyodum bende pek güvenmiyorum şampuan olarakKızlar ne yapın ne edin ama sakın Johnsons baby şampuan almayın oğlumun saçlarını beyezlattı şimdi diyeceksiniz belki ondan değildir belki ama biz emin olduk çünkü onu kullanmayı bıraktık bizim oğlanın saçları düzeldi .. Size söylemeyi gerekli gördüm ben ettim siz etmeyin bari ..
Bende hiiiiic uyuşmuyorum ya pörtlek gibiyim gece sürekli uykum bölünüyor .. Sabah ise 7 de ayağa kalkiyorum. Hadi hafta içi anladik calisiyorum ama hafta sonu da boyleyiiimbenim ogluşu simdilik uyku tutmuyor.. Kiz bebislerde hamilelikte çok uyku olurmus.. Sizin cinsiyet ne? [/QUOTE
Kizzz☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?