2015 Nisan Anneleri

burda olmak cok güzel bu listede olmak Allaha sükürler olsun insallah dahada güzel seyler dogum hikayelerimizi bebişlerimizin resimlerini paylasırızkolay dogumlar yaparız saglıklı evlatlarımız olur. Allah tüm isteyenlere nasip etsin amin

kızlar günaydın hepinize.. Biz bugün 19. haftamıza girdik Allahın da izniyle:) Kızım ve ben sağlıklıyız çok şükür; yarın 3lü tarama testimin de sonucunu alıcam inşallah iyi haberlerle..
Kızlar yalnız bir sorunum var; bebeğe yeterli kan ve oksijenin ulaşabilmesi için üreki soluma yatmaya özen gösteriyrum; yatakta yerimi değiştirdim bu yüzden. Gün içinde de keza; fırsat buldukça soluma yatıp uzanıyorum lakim sol basenimde bir ağrı hissetmeye başladım. Bu ağrı bazen dizime doğru yürüyor. Ağrı tam basenden başlıyor hani fıtık gibi bişi olamaz ama sebebini bilen veya bunu kendinden hisseden anne adayları var mı? ne yapmalı?

inşallah sende hayırlısıyla öğrenirsin miniğinin cinsiyetini kuzum çok şükür mide bulantılarının hafiflemesine sevindim çok çektirdi sana ama ne güzel tepiklerini hissediyorsun allah bize de nasip etsin
hoşgeldin aramıza canım allah kızını sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederimm:) inş hepimiz bir an evvel kavusuruz kuzucuklarimiza..

KIZLAR bende bir nisan annesi olarak oğlum olacağını duyuruyorum burdan ALLAH oğul isteyen herkese nasip etsin öncelikle sağlıklı olsun bütün bebeklerimiz İNŞAALLAH ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsun çok şükür ikili tarama normal herşey seyrinde gidiyor ama benim eşim kız olsun cok istiyordu benim annem de kız olsun istiyordu açıkçası bende cicili biçili giydirrim tatlı tatlı gezeriz diye biraz hayallere kapılmıştım eşimde kız çocukları babaya daha düşkün büyüyüncede rekabete girmeyen ve daha tatlı olur diye benimde kanıma girdi doktorum söyleyince eşime baktım direk yüzünde hiç bi ifade yoktu kendi babasıylada anlaşamaz eşim kavga ederler görüşmüyor o yüzden acaba bunların mı etkisi var ben oğul fikrine nasıl alıştırcam sevdircem eşime bana yardımcı olun erkek bebek anneleri bana da fikir verin kız çocuğa nazaran + avantajları nelerdir ben kendimi cok sabitlemişim bu fikre sanırım durup durup ağlıyorum :'(

şımarıklık etmek istemem cok şükür önce sağlıklı olsun tabiki ama kendimi cok inandırmışım gibi şok yaşadım :'(

Bende hep sağıma yatmaya aliskindim
Aynı sekilde yatakta yerimizi değiştik eşimle:) sola yatma gayretindeyim sürekli ve sanırım bundan kaynaklanan boyun tutulmaları yasıyorum
Buyuk ihtimalle seninki de alışık olmadığın yatma pozisyonundan kaynaklanıyordur
Umarım tez zamanda sola yatmaya alisiriz da bu ağrılarımız gecer

Ayyy inş. cnm negüzel konuşuyon öyle ağzından bal damlıyo valla

merak etme canım banada ılk erkek dedıgınde 2 gun sok olmustum sonra gıttım kız dedı yıne 2 gun sok oldum herseyın kendıne gore zorlukları var. erkek cougunda kız cocugunda.bana erkek dıyınce nasıl kontrol edıcem dıye dusundum 15 ınde gece dısarı cıkmak ıstıcek kız olsa daha soz dınler dıye dusundum. bıde erkek cocukları aıleye daha uzak sankı kızlar ne olursa olsun yıne anne babasına dayanamıyor. sonuc olarak allah hayırlı evlat versın kızıda erkegıde aynı. hayırsız olduktan sonra cınsıyetın onemı yok. esınde zamanla alısır merak etme

Kizlar hamilelikte sola yatmak gerekiyirmus sanirim.. Bnde öyle yaymaya calisiyorum ama bazen kasigim çok agriyor uyaniyorum.. Bnm sol yumurtaligimda kist var portakal büyüklüğünde ama bir santim küçülmüş çok şükür.. Acaba sola yatmak onu sıkıstırıyor ondan mi agri oluyor? Napsam bilemedim... Doktor fazla eğilip kalkma sıkıştırma demişti.. Donme yapabiliyormuş o zamanda acil ameliyat olan gerekir dikkat et demisti..

Canım seninle günlerimiz yakınmış ama ben bebegin hareketini hissetmiyorum çok istiyorum hissetmeyi tam olarak nerede hissediyorsun göbegindemi kasıklardamı nasıl bir şeyy

Canım seninle günlerimiz yakınmış ama ben bebegin hareketini hissetmiyorum çok istiyorum hissetmeyi tam olarak nerede hissediyorsun göbegindemi kasıklardamı nasıl bir şeyy
bende ılk kez 1 hafta once pazar hıssettım. gobegımde degıl benım plesanta bıraz asagıdaymıs bengobegımın baya altında. gobegımın 5-6 cm altında hıssedıyorum sag ve sol tarafta. boyle kalbnın atısını hıssedersınya oyle. ozellıkle yemek yedıkten sonra. sırt ustu uzanınca hıssedıyorum otururkne fazla hıssetmıyorum

selam kızlar ve küçük kuzular..Bu sabah işe biraz yoğun basladım ve haftasonu yazılarınızı ancak okuyabildimm :) cinsiyet öğrenen tüm arkadaslar gözünüz aydın hayırlı olsun prensler ve prensesler.Bu hafta ctesi günü randewumuz var bizimde biran önce hafta geçsin ve oğlumu görim istiyorum çoook özledimm Birde bende hala hissetmiyorumm haraketlerini ve cok merak ediyorum

Ben de liste yaptim gittim bu sefer ahahaa doktor bana güldü esimde dersini calisti geldi diyor :) napiim unutuyoruz bebisi gorunce heyecandan

Evet evet bende liste yapiyorum doktor bana da gülüyor ama öteki türlü unutuyoruz heyecandan ne yapalim :)

GÜNAYDIINNN TÜM ANNECİKLERE
bebişleriniz nasıl, tekmeleri daha bir net hissediyor musunuz benim gibi :) yarın 18. haftamız doluyor yuppiii

Masallah sizeee
Ben de o tekmeleri istiyorum artik yaaa

gunaydin kizlar bende daha ne cinsiyetini ogrenebildim nede harekwtini hissedebildim.bugun gitmwyi dusunuyorum dr a.

Güzel sonuclar olsun insallah tatlim

Canim söylediğin şey hamilelik başından beri bende dönem dönem oluyor. Ben de fıtık dedim çünkü resmen ona benziyor. Seninkinin de iki sebebi olabilir bence, kendini o tarafa yatmaya zorluyorsun o yüzden kas agrisi olabilir. Bir diğer sebep de doktorun bana açıklaması. O da şöyle dedi, hamileliğin başından beri vücut kendini doğuma hazırlar. Doğum için leğen kemikleri açılır ve bu da söylediğin ağrıyı yapar demisti.
Yani endişelenmeye gerek yok tatlim

Tatlim esin üzgün değildir. ama korkuyordur Ben de öyle olursam diye... bence biraz zaman tanı. Avuç aralarda alttan alttan, bizim Oğlan cok şanslı cok iyi örnek var önünde falan de...
Tedirgin olma bence... yaşadığı şeylerden dolayı korkuyor... kiz olsa hic korkuya gerek kalmayacakti sonucta. Ama simdi yüzleşmesi gerekiyor...
Sen zaman tanı yeter bence...
Bir de hepsi bile bir yana, kucagina aldığında bile bitecek bu korkular

Hosgeldiniz canim

Tatlim sola yatmak kan dolaşımı için daha iyi ama sürekli sola yatmak da mümkün degil tabi... üstelik senin durumun farkli.. en doğrusu doktoruna danışman bence. Biz ne dersek yanlış olur belki... ama endişelenmeye gerek yok bence.. sadece biraz sıkıştırmış olabilirsin sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…