- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
canım seninle doğum tarihlerimiz aynıymış Benimde perşembe günü randevum 3lü testi de yaptıra agım aynı gün.14 gün önce gittiğimde dr çok uğraştı ama bacagını açmadı birşeygöremedi yüzde 70 kız dedi ama belli degil bende perşembe günü öğrenirim inşallahgünaydın arkadaşlar bizimde perşembe günü randevumuz var cinsiyeti net olarak belli olur inş. hemen perşembe olsa biran önce doktora gitmek istiyorum
Aleyküm selam benden de selamun aleyküm…Buarada bugun 10kisiye selam vermek 10cesit yiyecek almak ikramda bulunmak sevapmis arkdslar ilk selam benden olsun Selamun Aleyküm...
cok sagol gülüm Allaha sükür minişimi gördüm.Rabbim hepimize saglıkla yavrularımızı kucagımıza almamızı nasip etsin canım.tüm bebişlere masallahGözünaydın tatlım hayırlı olsun sonunda sen de öğrendin bi prenses daha geliyor aramıza ne güzel maşallah ona sağlıkla gelsin inşallahHerşeyin yolunda olmasına da çok sevindim
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum artık hissetmeyi ama karnımda feci şekilde gaz var sanırım bu yüzden hissedemiyorum yada olsa bile ayırt edemiyorumGÜNAYDIINNN TÜM ANNECİKLERE
bebişleriniz nasıl, tekmeleri daha bir net hissediyor musunuz benim gibi :) yarın 18. haftamız doluyor yuppiii
günaydın herkese bizim bugün 10 da randevumuz var dua edin hayırlı haberlerle ve bebeğimin kimlik rengini öğrenerek geleyim
Güzel annişler ve tatlı minişleri Günaydın sizlere. Bizim bugün annesine günde 3 tepik atan oğluşumla görüşmemiz var 10 da. Bi hesap sorayım beyefendiye :)
Amin canım benim amin inşallah Rabbim hepsine sağlık versin bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallahcok sagol gülüm Allaha sükür minişimi gördüm.Rabbim hepimize saglıkla yavrularımızı kucagımıza almamızı nasip etsin canım.tüm bebişlere masallah
Günaydın canım :) Hadi bakalım yarına inşallah öğreniriz de sende kızım yada oğlum diye sevmeye başlarsın miniğini :) Benimde dün çok sırtım ağrıdı biraz fazla yürüdüm sanırım yemek yaparken en son ağrıdan duramadım oturduğum yerde yapmaya çalıştım Allahtan eşim yardım etti çabuk bitti. Benim de karnım belirgin şekilde çıktı hatta gaz dan dolayı bi haylide belirginleşti bende hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorumGÜNAYDINNNN KIZLARRRR :) NASILIZ BAKALIM KEYİFLER NASIL :) BİZİM HALA MİDEMİZ BULANIYO AMA ŞÜKÜR YİYEBİLİYORUM ÇIKARMIYORUMDA ESKİYE GÖRE DAHA İİYİM AMA SABAH ÖĞÜRMELERİM OLMASA DAHA İİ OLUCAM :) BNM İKİNCİ GEBELİĞİM VE 3 HAFTADIR MİNİĞİMİ HİSSEDİYORUM KARNIMDA BELİRGİN BİR ŞEKİLDE ÇIKTI BEL VE KARIN AĞRISI YAŞIYORUM AKINTIM DEVAM EDİYO :) TÜM SORULARINIZI YANITLADIMM :) BU ARADA YARIN 9.30 DA KONTROLÜMÜZ VAR MİNİĞİMİZİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENİRİZ İNŞALLAHHH ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
masallah pasaya canım gözünüz aydıngünaydın kızlar biz bugün ögrendik cinsiyetimizi benimde oğlum olacak inşallah :)
GAZ BENDE DE ÇOK OLUYO CNM NORMAL GALİBAA :) SABIRSIZLANMAKTA HAKLISIN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU AMA YAKINDA SENDE HİSSEDERSİN MERAK ETME ANNESİ HATTA TEPİKTEN DOLAYI, UYKUDAN UYANDIĞIN GECELER OLACAK İNŞALLAH :)Günaydın canım :) Hadi bakalım yarına inşallah öğreniriz de sende kızım yada oğlum diye sevmeye başlarsın miniğini :) Benimde dün çok sırtım ağrıdı biraz fazla yürüdüm sanırım yemek yaparken en son ağrıdan duramadım oturduğum yerde yapmaya çalıştım Allahtan eşim yardım etti çabuk bitti. Benim de karnım belirgin şekilde çıktı hatta gaz dan dolayı bi haylide belirginleşti bende hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum
hayırlı olsun yakışıklı paşan canımgünaydın kızlar biz bugün ögrendik cinsiyetimizi benimde oğlum olacak inşallah :)
inşallah hayırlı haberlerle gel canımGünaydın bizimde bu hafta kontrolümüz var inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenirim artık
aleyküm selam canımBuarada bugun 10kisiye selam vermek 10cesit yiyecek almak ikramda bulunmak sevapmis arkdslar ilk selam benden olsun Selamun Aleyküm...
Hoşgeldin canım tabi ki alırız hayırlı olsun prensesin :)Günaydın tüm nisan anneleri ve annelerinin biricik melekleri..uzun zamandır sizleri takip ediyoruz minik melegimle..bende kismetse nisan annesi olacağım ve bir kızımız olcak..bizde araniza katılmak istedik..bizi de araniza alır mısınız?
Hoşgeldin canım tabi ki alırız hayırlı olsun prensesin :)
Evet sanırım normal bi ara azalmıştı ama bu aralar yine arttı karnımda sürekli bi hareket var :) Yeter ki onu hissedeyimde uyanayım en azından bebeğim iyi derim içim rahat eder Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın inşallah çok güzel duygular :)GAZ BENDE DE ÇOK OLUYO CNM NORMAL GALİBAA :) SABIRSIZLANMAKTA HAKLISIN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU AMA YAKINDA SENDE HİSSEDERSİN MERAK ETME ANNESİ HATTA TEPİKTEN DOLAYI, UYKUDAN UYANDIĞIN GECELER OLACAK İNŞALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?