- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Ewet canim bu cok dogru oglum bana asiri duskun kizimda babasinaerkek çocuk annenin daha bir yanında olur diyorlar bi bunu duyuyorum :'(
Bende hep uyandigimda sol tarafim agriyo gibi oluyor genellikle gece sağa donmuş halde oluyorum. En iyisi doktora sorayim.. Gece bacagimin arasina yastik koyuyorum sanki bel agrim azaliyor gibi oluyor.. Beli agriyan varsa boyle yapabilir..Tatlim sola yatmak kan dolaşımı için daha iyi ama sürekli sola yatmak da mümkün degil tabi... üstelik senin durumun farkli.. en doğrusu doktoruna danışman bence. Biz ne dersek yanlış olur belki... ama endişelenmeye gerek yok bence.. sadece biraz sıkıştırmış olabilirsin sanki...
Hosgeldiniz canim
Bence erkek olsa şimdiye belli olurdu sanki.. Erkek olanlar genelde çok önce öğrendi gözlemlediğim kadariyla...Günaydın Kızlar iyi haftalar
Ben cumartesi 3lü test yaptırdım 1 hafta sonra çıkacak sonuç 4 lü yaptırmayacağım.
Cinsiyeti erkeğe bezetti ama 2li test te kıza benzetmişlerdi o yüzden doktor emin olamadı 11inden yine gidicem hem sonuçlarımı göstericem hem de cinsiyete bakacak yine anlamaz ise artık renkliye kalacak aysonu inşallah
Bizde bebişime hediye alacaktık ama cinsiyet kesinleşene kadar bir şey almama kararı aldım.
Bence erkek olsa şimdiye belli olurdu sanki.. Erkek olanlar genelde çok önce öğrendi gözlemlediğim kadariyla...
Maşallah canım inşallah bende en kısa zamanda hissederimmmbende ılk kez 1 hafta once pazar hıssettım. gobegımde degıl benım plesanta bıraz asagıdaymıs bengobegımın baya altında. gobegımın 5-6 cm altında hıssedıyorum sag ve sol tarafta. boyle kalbnın atısını hıssedersınya oyle. ozellıkle yemek yedıkten sonra. sırt ustu uzanınca hıssedıyorum otururkne fazla hıssetmıyorum
canım bana 12. haftada erkek dedı 17 de kız dedi yanılabılıyolar. kız derken bıle emın degıldı. renklıyı beklıyrm alısverıs ıcınBence erkek olsa şimdiye belli olurdu sanki.. Erkek olanlar genelde çok önce öğrendi gözlemlediğim kadariyla...
ŞÜKÜRLER CNM İLK AYLARIMA GÖRE İİYİM :) AMA DEDİĞİN GİBİ MİNİĞİMİ HİSSETMEK HERŞEYE DEĞİYO DARISI SİZLERE CANLARIMMM :)inşallah sende hayırlısıyla öğrenirsin miniğinin cinsiyetini kuzumçok şükür mide bulantılarının hafiflemesine sevindim çok çektirdi sana ama ne güzel tepiklerini hissediyorsun allah bize de nasip etsin
hoşgeldin aramıza canımallah kızını sağsalim kucağına almayı nasip etsin
bende 1 haftadır hıssedıyorum hareketlerı. bazen bosluktayken oyle bı vuruyokı hiii oluyorum. aksama kdr oturdugum ıcın az hıssedıyorum ama aksam eve gıdıp uzanınca cok hıssdeıyorum. binlerce kez hamd olsun.
CNM BNM YANLIŞ BİLMİYOSAM BU KİSTLER DOĞUMLA BİRLİKTE ATILIYO AMA NORMAL DOĞUM ŞARTI VAR İNŞALLAH DOĞUMDA KURTULURSUN :) ŞİMDİLİK MİNİKLER DAHA KÜÇÜK ZORLAMA SIRT ÜSTÜ YAT SON AYLAYDA DAHA ÖNEMLİ ZATEN SON AYLARDA DA SIRT ÜSTÜ YATAMIYCAZ :)Kizlar hamilelikte sola yatmak gerekiyirmus sanirim.. Bnde öyle yaymaya calisiyorum ama bazen kasigim çok agriyor uyaniyorum.. Bnm sol yumurtaligimda kist var portakal büyüklüğünde ama bir santim küçülmüş çok şükür.. Acaba sola yatmak onu sıkıstırıyor ondan mi agri oluyor? Napsam bilemedim... Doktor fazla eğilip kalkma sıkıştırma demişti.. Donme yapabiliyormuş o zamanda acil ameliyat olan gerekir dikkat et demisti..
zerenkade .!.:Selâmün Aleyküm kizlar bende araniza yeni katildim.
HAKLISIN TUTMADIM KALKTIM YEDİM AMA TUTMADIMCanım yinede sen bilirsin ama hamilelik zaten dinimizde oruç tutmak için özür grubuna giriyor saatlerce susuz kalacaksın hadi yemegi gectim ama su hamilelikte çok önemli bu farz olan oruçta degil sevap kazanmaya çalışırken Allahın emanetine eziyet etme,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?