2015 Nisan Anneleri

Bu arada en son kontrolde tahmini dogum tarihimiz kafa çapına göre 8 Nisan, karın çevresine göre 10 Nisan olarak belirlendi. Koca kafalı mı olacak ne:KK76:
masallah canm saglıklı olsunda bu sefer doktorumuz bıze hıc bısey solemedı baya yorgun gorunuyordu bakalım pazartesı guzel haberlerle ıns

Bu arada en son kontrolde tahmini dogum tarihimiz kafa çapına göre 8 Nisan, karın çevresine göre 10 Nisan olarak belirlendi. Koca kafalı mı olacak ne:KK76:
KIZZZ BNMKİDE KOCA KARINLI OLACAK KARIN BÖLGESİ İKİ HAFTA ÖNDE GİDİYOR DEDİ DOKTORUMUZ BABASI GİBİ GÖBEKLİ KUZU DİYORUMMM :):)

dedigim gibi bu decaviti isinize karismak isteme ama bir dr boyle bir ilac varmis guvenilir desem ukalalik mi etmis olurum nasil dusunur acaba
Yok bitanem bence ukalalık değil. Çok önemli bi konu çünkü bu. Doktorların çoğu bilmiyor durumu. Sen doktoruna elevitte domuz katkısı var bu yüzden kullanmak istemiyorum. Decavit yazabilirseniz sevinirim dersen anlayışlı olacaktır eminim.

aynen canım haramla tanıstırıyorlar meleklerımızı :KK43:
oyle canım bısey olsa kanama olurdu dıye dusunuyorum ama yınede ıcım rahat etmıyor canm hem belkı su muallakta olan cınsıyetımızde kesınlesır , aklım kalacagına gıdeyım hareketlerını falan hıssetsem ıı oldugunu bılırım en azından ama daha hıssetmıyorum

Kötü bir şey olsa belli olurdu bitanem sen gönlünü ferah tut. En kısa sürede git doktora gör miniğini. Muhakkak haber ver bize de. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah:)

masallah canm saglıklı olsunda bu sefer doktorumuz bıze hıc bısey solemedı baya yorgun gorunuyordu bakalım pazartesı guzel haberlerle ıns

Çok şükür canım sağlığı yerinde koca kafalı tospaamın:) Sen de güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle. Bekliyorum iyi haberlerini:)

Yok bitanem bence ukalalık değil. Çok önemli bi konu çünkü bu. Doktorların çoğu bilmiyor durumu. Sen doktoruna elevitte domuz katkısı var bu yüzden kullanmak istemiyorum. Decavit yazabilirseniz sevinirim dersen anlayışlı olacaktır eminim.

Kötü bir şey olsa belli olurdu bitanem sen gönlünü ferah tut. En kısa sürede git doktora gör miniğini. Muhakkak haber ver bize de. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah:)

Çok şükür canım sağlığı yerinde koca kafalı tospaamın:) Sen de güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle. Bekliyorum iyi haberlerini:)
ınsallah canım bende pazartesıyı 4 gozle beklıyorum ınsallah

Yaa bu arada ben size gore geriden geliyorum siz daha tecrubelisiniz. Hareketleri nr zaman hissediliyor. Daha 13. Haftamizdayiz zaman gecmek bilmiyor. Hareketlerini duymayi hissetmeyi cok istiyorum. Cok sabirsizlaniyorum. Gecen karnimin ixinde bir anda bisey hissettim sanki bisey carpmis gibi. Hareket olduginu dusunmuyorum ama hissettim mi bumuydu acaba demek bile cok mutluluk verici bisey

Canım ilk gebeliklerde genelde 18-20. haftalar arasında hissedilir deniyor. Ama ben ilk gebeliğim olmasına rağmen 16. haftada hissetmeye başladım. Doktorum da hissetmen normal, ilk gebelikte 20'den önce hissedilmez diye bir şey yok. Kişiye göre değişir dedi. Karın bölgesi fazla yağlı olmayanlar erken hissediyor genelde. Gerçi ben bayağı balık etliyim ama erken hissettim. Sen de 16'dan itibaren hissetmeye başlayabilirsin belki. Ama hissedemezsen de korkma 24. haftaya kadar normal hissedememek:)

KIZZZ BNMKİDE KOCA KARINLI OLACAK KARIN BÖLGESİ İKİ HAFTA ÖNDE GİDİYOR DEDİ DOKTORUMUZ BABASI GİBİ GÖBEKLİ KUZU DİYORUMMM :):)

:KK45::KK45:Isır onun göbüşünü annesi ye onu ye:kk77: Eğer benimki de babasına çekerse ileride atak yapıp göbek bağlayabilir:D Ama şimdilik koca kafalı görünüyor. Abimin çocukları da koca kafalı doğdu hep. Hatta hep kafa üstü düşerlerdi küt diye:KK70: Bizde koca kafa genetik herhalde:confused:

benim dediğim yer istanbulda bir cok subesi var radistanbul netten arstır istersen bende aradım onları 19 hafta cagırdılar cd veriyorlar ikikeredaha bedava kontrole gidiyosun doğuma kadar hepsi beraber 150 dedi canım

aaaa.odaha uygun ben umraniyedeyim cok saol arkadasim bende arim o zaman

canim Allah korusun kotu dusunme.agrin devamli oluyusa ve dayanilmiycak durumdaysa acile git.ya idrar yolu enf vardir kotu bisey olsa kanaman olur korkma.normal agri bendede var.rahim buyuyor.puturlu sut kesigi seklindeyse akinti enfeksiyon vardir.onuda hafta ici poliklinikte bakarlar.ilac verir doktor canim.akintin cok kotuyse sirkeli suda oturmakta rahatlatiyo.benim akintim kotuydu baya toalette parca parca dokuluyodu kucuk pecete parcalari gibi ve kasinti vardi.iyki doktora gitmisim fitil rahatlatti simdiden.

bende yaptirim tahlil cunki gecmedi benim ikikere enfeksiyon doktor bana ikinma hic kabiz olma iliski sık girme agir kaldirma ayakda fazla durma dedi erken dogum olur die

Teyzoşlar iyi akşamlar biz isim belirledik gibi bişey oldu Giray nasıl sizce? Anlamı : kudretli uygun Kırım prenslerine verilen ünvan. Soyadımız Güler. Benim ismime de uyumlu Gamze Güler - Giray Güler nasıl sizce? :anneadayı::KK46:

Ayy bu kızçe anneleri kıskandırıyor yakışıklı annelerini olmaz ki canıııımm :63::KK12:
Prens annesiysek ne olmuş fır fırlı olmasa da bizim de var cicilerimiz hıh:63:

:-):-):-):-)

Aynen ya özendiriyorlar :KK45: Bende bu yakışıklı kıyafetleri bulmuştum :KK54::KK48:
340-849-xxlarge_n-bebek.webp
341-852-large_n-bebek.webp

Teyzoşlar iyi akşamlar biz isim belirledik gibi bişey oldu Giray nasıl sizce? Anlamı : kudretli uygun Kırım prenslerine verilen ünvan. Soyadımız Güler. Benim ismime de uyumlu Gamze Güler - Giray Güler nasıl sizce? :anneadayı::KK46:
Uyum süper olmuş ama bence daha çok beğeneceklerin olur CNm ..

Back
X