2015 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm :KK43:
Çok geçmiş ılsun canım

Canım ben kraftın almıştım normallerinden büyüktü biraz ve kızım 3,5 yaşına kadar kullandı daha da kullanıyordu da kardeşi geliyo normal yatağa alışsın dedimm
Ne güzel bayagı kullanmış canım peki resmi varmı internette ekleyebilirmisin bende kraftı düşünüyorum birdebu modelin kendinden ciminliği varmı

Herkese iyi geceler. Bugün aktara badem yağı almak için gittim. Bana ne için kullanacağımı sordu anlattım acı badem yağı almalısınız dedi.Küçük bir şişe aldım.Bugün ilk kez banyodan sonra kullandım. Bunu kullanma sıklığı nedir acaba? Haftada bir yeterli mi? Bir de bizim günde ne kadar su içmemiz gerekiyor arkadaşlar? Ben kendi adıma endişeliyim biraz sayıyorum en zorlamış halimle 7 bardak suyu hiç geçemedim süt ve çay da içiyorum gün içinde bir bardak.Ama sanırım onlar su kadar etkili değilmiş.Arkadaşım günde 4 litre içtiğini söylüyor o da hamile ama ben 6-7 bardak anca.Bunun bir ölçüsü var mı? Su çok mu önemli?

Benimki bu canım kraft oyun parkı benetton 504

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 113
Benim miniğim de kıpır kıpır maşallah, geçen ben de endişelenmiştim gün içinde duyamamıştım hareketlerini, hatta ondan önce de oğlum karnıma tekme atmıştı istemdışı, bişey mi oldu diye evham yapmıştim baya, ertesi güne randevu da aldım ama akşam uzanıp dinleyince sessiz sakin bir şekilde hissetmiştim yeniden, bazen çok hissediyorum gün içinde de oturduğumda bile ama ogün yavaşlamıştı yada ben hissedemedim gündüz misafirlikte olduğum için...
Kızlarr miniğimin hareketleri bana yaşam enerjisi veriyor çok mutlu oluyorum hareketlerini hissedince, bir çocuğum var ve yeniden bu heyecanı yaşattığı için Rabbime şükürler olsun...
Keşke erkekler de bu duyguları bizim gibi hissedebilse yada hissetmeye çalışsa en azından...

Herkese iyi geceler. Bugün aktara badem yağı almak için gittim. Bana ne için kullanacağımı sordu anlattım acı badem yağı almalısınız dedi.Küçük bir şişe aldım.Bugün ilk kez banyodan sonra kullandım. Bunu kullanma sıklığı nedir acaba? Haftada bir yeterli mi? Bir de bizim günde ne kadar su içmemiz gerekiyor arkadaşlar? Ben kendi adıma endişeliyim biraz sayıyorum en zorlamış halimle 7 bardak suyu hiç geçemedim süt ve çay da içiyorum gün içinde bir bardak.Ama sanırım onlar su kadar etkili değilmiş.Arkadaşım günde 4 litre içtiğini söylüyor o da hamile ama ben 6-7 bardak anca.Bunun bir ölçüsü var mı? Su çok mu önemli?
Su 8 bardak yeterli canim doktor dedi. Ben bebe yagi suruyorun iki günde bir ;)

Malesef ben de çok içemiyorum canımama tabiki su çok önemli, en az iki litre içmek lazim ama benim durumum senden de vahim sanırım, hala midemi bulandıracak gibi geliyor, susamıyorum da pek fazla... üstelik akşamları da tuvalete taşınıp duruyorum bu halimle, bi de içsem ne olacak hiç bilmiyorum...

Su 8 bardak yeterli canim doktor dedi. Ben bebe yagi suruyorun iki günde bir :KK66:
Sağol canım ya 8 bardak yeterliyse 1 bardak için daha zorlayabilirim kendimi. Zaten 6-7 bardakla bile eskisinin 3 katı lavaboya gitmek zorunda kalıyorum 4 litre içersem tuvalette yaşarım sanırım :) Badem yağı daha yoğun o zaman haftada 2 yeterli olur sanırım

Malesef ben de çok içemiyorum canımama tabiki su çok önemli, en az iki litre içmek lazim ama benim durumum senden de vahim sanırım, hala midemi bulandıracak gibi geliyor, susamıyorum da pek fazla... üstelik akşamları da tuvalete taşınıp duruyorum bu halimle, bi de içsem ne olacak hiç bilmiyorum...
Evet benim de sorunum bu susamıyorum ki zorla su içiyorum... Zorla içince de midemi bulandırıyor.14. haftaya kadar çok fena bulantım vardı benim de.Daha 2 hafta oldu rahat yemek yiyebildiğim.Suyu daha fazla içmeye çalışınca bulantım geri gelecek gibi oluyo benim de

Ayy bu kızçe anneleri kıskandırıyor yakışıklı annelerini olmaz ki canıııımm :63::KK12:
Prens annesiysek ne olmuş fır fırlı olmasa da bizim de var cicilerimiz hıh:63:

:-):-):-):-)

Yesin teyzesi o prensi:) :)

Teyzoşlar iyi akşamlar biz isim belirledik gibi bişey oldu Giray nasıl sizce? Anlamı : kudretli uygun Kırım prenslerine verilen ünvan. Soyadımız Güler. Benim ismime de uyumlu Gamze Güler - Giray Güler nasıl sizce? :anneadayı::KK46:

Çok hoş bence tatlım. Ben de oğlumuz olursa diye dün sordum eşime Giray nasıl diye. Eşimin içine sinmedi ama ben severim Giray ismini. Hem senin adınla da uyumlu:)

Kipir kipir yavrucum cok şükür.

Allah sağlık versin hep böyle kıpır kıpır olsun kuzularımız:)

Bebbişimden teyzesine kuuucak dolusu öpücüklerr :KK68::KK5:

Ohhh öpücüğümü de aldım benden mutlusu yok:):)

Ayy banada benziyo ama bu fıstık :)
tütü-etek-modelleri6.jpg
Çooooooookkkkk tatlı bu ya maşallah:)

ben kendimi kandirmisim o zaman. Heves iste:oops:Saglikla gunlerini beklesinler de ben bisey istemiyom. Kafa olayina da cok guldum. Yazik cocuklar denge merkeini olusturamiyorlar heraldekafa agir basinca :) ne sevimli oluyorlar yaa Allah kazalardan belalardan saklasin

Kuzum benimmm inşallah en yakın zamanda hissedersin sen de yavrunu:) ben de 13.-14. haftalarda hafif kıpırtılar hissetmiştim. Bebek hareketi degildi muhtemelen ama öyle olduğunu düşünmek istiyordum ben mutlu oluyordum öyle düşününce:)

Bizimkiler bir de ateşli hastalık yaşayınca kilo veriyorlardı. Vücut sıskalaşınca kafa daha da büyük görünüyor haliyle çok komik oluyorlardı:) Amin kuzucummm Allah cümlemizin yavrularını kazadan beladan esirgesin inşallah

Ankara'da özel hastanede doğum yapacak olanlar bildikleri fiyatları söyleyebilirler mi lütfen, ben sadece sincan koru 1750 normal diye biliyorum.:anneadayı::KK46:

Yesin teyzesi o prensi:) :)

Çok hoş bence tatlım. Ben de oğlumuz olursa diye dün sordum eşime Giray nasıl diye. Eşimin içine sinmedi ama ben severim Giray ismini. Hem senin adınla da uyumlu:)

Allah sağlık versin hep böyle kıpır kıpır olsun kuzularımız:)

Ohhh öpücüğümü de aldım benden mutlusu yok:):)

Çooooooookkkkk tatlı bu ya maşallah:)

Kuzum benimmm inşallah en yakın zamanda hissedersin sen de yavrunu:) ben de 13.-14. haftalarda hafif kıpırtılar hissetmiştim. Bebek hareketi degildi muhtemelen ama öyle olduğunu düşünmek istiyordum ben mutlu oluyordum öyle düşününce:)

Bizimkiler bir de ateşli hastalık yaşayınca kilo veriyorlardı. Vücut sıskalaşınca kafa daha da büyük görünüyor haliyle çok komik oluyorlardı:) Amin kuzucummm Allah cümlemizin yavrularını kazadan beladan esirgesin inşallah
Sağol canım eşim istemiyordu aslında ama yavaş yavaş ısındı hem belirsizlikten kurtulmak istedik, daha güzelini bulana kadar şimdilik böyle :)

Evet benim de sorunum bu susamıyorum ki zorla su içiyorum... Zorla içince de midemi bulandırıyor.14. haftaya kadar çok fena bulantım vardı benim de.Daha 2 hafta oldu rahat yemek yiyebildiğim.Suyu daha fazla içmeye çalışınca bulantım geri gelecek gibi oluyo benim de
Bende su içemeyenlerdenim kuzum, idrar yolu enfeksiyonu olmuş bol su içmem lazımdı lazım yani :) ben haftada 1 bardak su içen bi insanım yavaş yavaş çoğalttım en fazla 4 bardak günde işte süt meyve suyu da birer bardak :( günden güne çoğaltın bence bi anda değil kuzum

Ayy ben de giremedim daha, ilk çocuk erkek olunca benim gözüm hala erkek kıyafetlerine takılıyor, bi alışverişe başlasam giricem heraldee...
Ay nasıl duruyorsun cnm ben olsam yerinde dalmıştım valla malum kızcelere çok şey var ben hep mağazanın kenarında ufacıcık ayrılmış yerlerinden almaktan fena oluyordum bu yüzden kendimi çoğu kez tutamayıp kızların reyonunda dolandığım çok olmuştur :) özellikle eşim bu huyuma deli olurdu bizim kızımız mı var ne diye oraya gidiyorsun diye malum adam milleti ne anlasın ki anlasam şaşarım :KK12:

Ay nasıl duruyorsun cnm ben olsam yerinde dalmıştım valla malum kızcelere çok şey var ben hep mağazanın kenarında ufacıcık ayrılmış yerlerinden almaktan fena oluyordum bu yüzden kendimi çoğu kez tutamayıp kızların reyonunda dolandığım çok olmuştur :) özellikle eşim bu huyuma deli olurdu bizim kızımız mı var ne diye oraya gidiyorsun diye malum adam milleti ne anlasın ki anlasam şaşarım :KK12:
ben de ilk zamanlar dilaşırdım canım dediğin gibi eşim de fazla sıkıntıya gelemez alışveriş esnasında söylenir öyle gereksiz bakınıyorum diye ama so.radan geçti benim hevesim nasıl olduysa... bu ara pek fıraatım olmadı alışverişe ben de sabırsızlanıyorum yavaş yavaş başlamak istiyorum ama sanırım ayın onbeşini bekliycem...

Back
X