2015 Nisan Anneleri

Hadi yaaa ben de ağrım yok diye seviniyorum sonradan göstercek kendini desene korkmaya başladım ayyyy

kızlar haberınız vardır belkı, benım yoktu, benım gıbı bılmeyenler ıcın yınelemek ıstıyorum ; decavit tableti sağlık ocakları ucretsız verıyorrrrr

Ya bu sistemler arasındaki farkın sebebini pek anlamadim biraz bilgi verir misin?
Bir de bahsettiğin markanın adi o kadar mi yoksa model vs var mi?

Selam kızlarrr...
Ben sağlık ocağında hiç sıra beklemiyorum hemşireye gebelik takibi için geldim diyorum sen takip odasına geç geliyorum hemen diyo geliyo kilo tansiyon falan işte ne varsa yapıyo yazıyo decavit verdi ücretsiz bide doktoruna sor kullan derse devit 3 de ücretsiz veriliyor dedi ben çok memnunumm bursa gökdere sağlık ocağı gül hemşire

Herkes şikayetçi bu durumdan ben iyice korkmaya başladım iğnesi büyük mü nasıl çok mu acıyor vurulurken

Sağlı sollu dişlerim ağrıyoooooooor, yardıııım :.......((((((
bendede var canım karbonatı diş fırçama döküp diş macunuyla karıştırıp HAFTADA 1 KEZDEN FAZLA OLMAMAK ŞARTIYLA dişlerimi onunla fırçalıyorum...bir de günde en az 3 kase yoğurt(evde yapılmış) yiyorum benm azalma oldu dişlerim ağrımıyor o derece artık öneririm

devit 3 ten 8 tane f,lan almıştım 30 tl tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam, boşuna para vermişim o zaman. ama bizim hemşire devit3 kullandığımı bilmesine rağmen ücretsiz veriliyor demedi

ah canım ne güzel senin işin değerini bil bence. hamile kaldığımdan beri ne rapor aldım nede izin. alsam sorun oluyo çok hasta olduğumda bile geldim mecburen. birde doktor kontrollerime gidip geldiğim saati bile not alıyor patronum. 2015 yıllık iznimden düşecekmiş baştan söyledi bunu. sanki keyfi hastaneye gidiyorum. bukadar anlayışsız işte. çok zor bi durum. rapor alsam kim bilir ne yapar bilmiyorum

ben de hep oturarak giyiyorum artık eğildiğimde fena rahatsız ediyor bir de abdest alırken çok zorlanıyorum ya. hatta iş yerindeki abla namazı oturarak kıl dedi bana ama namazda okadar kötü olmuyor şimdilik.
Canım Allah ibadetlerini kabul etsin :)

Ya kızlar benim ara elime çivi batmıştı 6-7 kere tetanoz aşısı oldum hiç çok acımado ağrımadı da. Acaba gebelikte daha mj hassaslaşoyoruz ondan ağrıyo.

yuh ya bi şikayet etsen yanar. ama sana o dr izinlerini vermek zorunda ne vicdansız insanlar var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…