2015 Nisan Anneleri

Sırt ağrısı bende de akşamları fena bi şekilde oluyor oturacak yer zor buluyorum iki büklüm koltuğa koşuyorum sanırım tüm gün çalıştığımız için sırt ağrılarımız artıyor canım Test sonucunun iyi çıkmasına da çok çok sevindim maşallah hep böyle sağlıklı olsun inşallah

İnsallah canim hepimizinkiler oyle olsun insallah... :)
Bel için küçük kirlent götürdüm o idare ediyordu ama sırta çare olmuyor tabi...ben de anca sırt üstü uzanınca rahatlıyor gibiyim...

aynen am az benimki bu gun biraz durgun cikti cuma gunu doktora gidip doblor renkli icin yer ayirtcam gimiskende gorecem insallah senin tekmeler nasil
Benimki de çok belirgin degil tatlim hafifçe oluyor. Bende dun doktordaydim renkliyke vakti ama foto cikartamadik çünkü sırtını donmus yatiyordu :) göstermedi yüzünü minik

Hangi siteden aldın canım bende almak istiyorumm

Çok teşekkür ederim rabbim herkese güzel haberler sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

GÜNAYDINNNN KIZLARRR :) BU GECE SABAH KARŞI UYANDIM BİRDE BAKTIMMM MİNİĞİM KIPIR KIPIR ATAĞA GEÇMİŞ ÇOK HOŞUMA GİTTİ :) SONRADA DÜŞÜNDÜM BEBEK ANNE KARNIMDAKİ ALIŞKANLIĞIYLA DOĞARMIŞ BNM MİNİK GECE UYUMUYCAK GALİBAA :):)

Güle güle kullan CNm , bende istiyorum ama organik boya yapan bir yer bulmam lazım .. Saçlarımda çok beyaz var boyamasanda olmuyor ..
Aynen canim cok rahatsiz oluyodum cok sukur sonunda boyattim darisi basina:)))

Canım yasal olarak seni işten çıkaramazlar zaten hamileliği duyunca ve izinlerinde de vermek zorundalar artık bunlar çok önemliymiş bende işin içine girdikçe anlıyorum erken çıkmaya gelince şimdi iyi hissediyorsan çalış derim ben ilerde ağırlaşacaksın o zaman kullanırsın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…