Sırt ağrısı bende de akşamları fena bi şekilde oluyor oturacak yer zor buluyorum iki büklüm koltuğa koşuyorum sanırım tüm gün çalıştığımız için sırt ağrılarımız artıyor canımSelam kizlaaarr...
Bugun koşturduk biraz o yüzden yazamadım...
Çok şükür iki haftadan sonra fenalaşma vs olmadan gidebildim ilk kez pilatese :) Çok da hoşumuza gitti :) dörtlü test sonucu da iyi çok şükür.... sonra okula koş sınav yap et derken dehşet bir bel bas ve sırt ağrısıyla attık kendimizi eve...
Hadi bas agrisi bel agrisi anladık da bu ara bir de sırt agrisi cikti. Tam ortadan kopuyor sankicok yorulduk iste yani teyzeler...
Bu arada cinsiyet ogrenenler olmus.. valla prens ayı galiba nisan... epey fıstıkımız da var gerci ama... :)
Evet olabilir balık gibi oluyor sanki bi anlık hareket etmiş gibi çok güzel bi duyguuGunaydin kizlar gece yatarken icimdrn birsey kaydi sanki bu kuzumun hareketi mi acaba? Hepinize mutlu gunler
İnsallah canim hepimizinkiler oyle olsun insallah... :)Sırt ağrısı bende de akşamları fena bi şekilde oluyor oturacak yer zor buluyorum iki büklüm koltuğa koşuyorum sanırım tüm gün çalıştığımız için sırt ağrılarımız artıyor canımTest sonucunun iyi çıkmasına da çok çok sevindim maşallah hep böyle sağlıklı olsun inşallah
Benimki de çok belirgin degil tatlim hafifçe oluyor. Bende dun doktordaydim renkliyke vakti ama foto cikartamadik çünkü sırtını donmus yatiyordu :) göstermedi yüzünü minikaynen am az benimki bu gun biraz durgun cikti cuma gunu doktora gidip doblor renkli icin yer ayirtcam gimiskende gorecem insallah senin tekmeler nasil
Hangi siteden aldın canım bende almak istiyorummSelam hanimlar. Ben catlaklari onlemek icin lierac phytolastil jel aldim netten 200ml tup bi alana ikincisi yuzde elli indirimle 129 tl ye geldi dusunen varsa epey indirimli diye paylasmak istedim. Bana hamileligi cikarrir diye dusunuyorum ve insallah ise yarar. Simdiye dek duzenli olmasada bebek yagi ve nivea fln evde ne varsa ondan surdum ama daha 2,5kilo aldim. Bugune dek hayatimda ne kilo aldim ne verdim bu yuzden hic catlagim yok ama zayif oldugum icin sen simdi cok feci catlarsin diye beni korkuttular. 49kilo evlendim 52 ile hamile kaldim suan 54kg bakalim sonuc ne olacak. Herkese iyi geceler
Aaaa evt kız demiştin sen hatırladım , şu işe bak bir kız bir erkek sonunda kavuştunuz mutlu sona çok şükür .. Hayırlı olsun oğluşun CNm , Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş .
Testlerinde iyi sonuçlanmış gözün Aydın , mutlu haberlerin daim olur inş .
Hayırlı uğurlu olsun canım teyzesi yer onun lülüsünüaramıza bir paşa daha geliyor demek bizimki de erkek Ayy ALLAHIM SAĞLIK VERSİN HEPSİNE BÜTÜN HAMİŞLERE VE BEBİŞLERİMİZE
günaydınnnn cnmmmm bende aynıyım :) yakında karnımızdan ayaklarımızıda göremiycez inşallahhhhhGünaydın annişler ayakkabı giyinirken zorlanıyorum eğilemiyorum
Aynen canim cok rahatsiz oluyodum cok sukur sonunda boyattim darisi basina:)))Güle güle kullan CNm , bende istiyorum ama organik boya yapan bir yer bulmam lazım .. Saçlarımda çok beyaz var boyamasanda olmuyor ..
kızlar bende konussam şirketle belkide kolaylık yaparlar ama ben burda 5 aydır çalısıyorum ve zaten 4.5 aylık hamileyimhamile olduğumu öğrenince kimse bir şey demedi yani belki baska şirkete olsa çalısmamı istemezlerdi onun için pek söylemek istemiyorum ayıp olur diye doktora gidiceğim zamanda sıkıntı yapmıyolar ben sabah 8,30-akşam 6 cumartesileride 9 dan 1 e kadar en azından konusup ctesileri gelmesem diye düüşünüyorum ama kararsızım bendee söleyip sölememekte birde daha önceden hamile birisi vardı o da normal çalısıyodu simdi aynı odadan bir arkadas daha hamile o da bişey demiyor bende çekiniyorum sölemeeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?