saol tatlımm yaa aslında çokda zayıf değilim hatta dediğin gibi basen kalça fena :) sabah aç karnına tartıldım 67 yi gördümmMaşallah maşallah sübhanallah CNm , ne tatlı olmuş öyle göbüş , kız göbeği olduğu belli hafıf arkadan basen de yapmış fıstık .. Yesin oni teyzesi ..
seninkide bayağ büyümüşş maşallahhhh :):) ben boşa evham yapıyorum galiba :)Bu da bizim son halimiz teyzeler tontik büyüyor galiba
Ayy çok guzelmisss :) maşallahGünaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
DOGRUSU BEN DE AYNI SEKILDEYIM VE FARKETMEDEN UYANDIGIMDA YATAKTA GERİNİYORUM. ZARARI VARMI KI? ılk aylar doktorum yapma dıkkat et demıstı ama sımdı bılmıyorum ?Kızlar ya ben gece uyurken çok gerindigimi farkettim. Hatta sabah uyanirkende gerinerek uyaniyorum.. Bu bebegime zarar verir mi? Sanirim gece boyunca her yerim agriyor uyusuyor gibi oluyor ondan boyle yapiyorum
İnsan farketmeden yapıyor ya ufff bilmiyorum ki zararli mi bnmde kafam karistiDOGRUSU BEN DE AYNI SEKILDEYIM VE FARKETMEDEN UYANDIGIMDA YATAKTA GERİNİYORUM. ZARARI VARMI KI? ılk aylar doktorum yapma dıkkat et demıstı ama sımdı bılmıyorum ?
öğleden sonra dr a gıtcem unutmassam sorayımİnsan farketmeden yapıyor ya ufff bilmiyorum ki zararli mi bnmde kafam karisti
Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
Çok ciciler, Güle güle giysin küçük adamGünaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
sizler için gülücüğü teyzesiAy bu velet gülüyor , yerim onu ya çok şeker Rabbim hep güldürsün yüzünü inş . Maşallah delikanlıya
Oyy be bunu yerm yaa dusunsene icinde minicik bi melek olcak 4 5 ay sonraaa allahim bunlara bakmak bile mutluluk veriyo :)Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
buse ve betül kızkardeşlerimin ismi benim adım da b ile başlıyoBuse;Betül,Burcu,Bengü..Cnım googleden kız bebek isimleri diye gir,çok isim çıkar.Kafana yatanları da burda fikir almak için yazabilirsin. :)
Gunaydin canim bende KAAN koyucam.Erkek bebis anneleri isim ne dusunuyorsunuz?
Güle güle sağlıkla giysin minişGünaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
ben beril beliz e annem badeye yakın berende olabılırBeren
Beril
Berra
Beliz
Bilge
Büşra
Bade
Beste
Bükre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?