2015 Nisan Anneleri

Maşallah maşallah sübhanallah CNm , ne tatlı olmuş öyle göbüş , kız göbeği olduğu belli hafıf arkadan basen de yapmış fıstık .. Yesin oni teyzesi ..
saol tatlımm yaa aslında çokda zayıf değilim hatta dediğin gibi basen kalça fena :) sabah aç karnına tartıldım 67 yi gördümm

Kızlar ya ben gece uyurken çok gerindigimi farkettim. Hatta sabah uyanirkende gerinerek uyaniyorum.. Bu bebegime zarar verir mi? Sanirim gece boyunca her yerim agriyor uyusuyor gibi oluyor ondan boyle yapiyorum

Kızlar ya ben gece uyurken çok gerindigimi farkettim. Hatta sabah uyanirkende gerinerek uyaniyorum.. Bu bebegime zarar verir mi? Sanirim gece boyunca her yerim agriyor uyusuyor gibi oluyor ondan boyle yapiyorum
DOGRUSU BEN DE AYNI SEKILDEYIM VE FARKETMEDEN UYANDIGIMDA YATAKTA GERİNİYORUM. ZARARI VARMI KI? ılk aylar doktorum yapma dıkkat et demıstı ama sımdı bılmıyorum ?

ben bugun doktora gıttıgımde bısey sorcaktım, bı arkadasın sorusuydu ama unuttum hatırlayamassam ozur dılerım

Ay bu velet gülüyor , yerim onu ya çok şeker Rabbim hep güldürsün yüzünü inş . Maşallah delikanlıya
sizler için gülücüğü teyzesi maşallah maşallah tüm bebişlere. Teşekkür ederim canım arkadaşım inşallah sizde yakalarsınız böyle pozlar çok sevimli meleklerimiz güzel annelerin güzel bebişleri onlar

Kizlar icinizde kefir tuketen varmi?
klima geldi durduk yere nete girdim baktim her derde deva birazdan kefir almays cikicam o kadar etkiledi beni

Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
Oyy be bunu yerm yaa dusunsene icinde minicik bi melek olcak 4 5 ay sonraaa allahim bunlara bakmak bile mutluluk veriyo :)

Buse;Betül,Burcu,Bengü..Cnım googleden kız bebek isimleri diye gir,çok isim çıkar.Kafana yatanları da burda fikir almak için yazabilirsin. :)
buse ve betül kızkardeşlerimin ismi benim adım da b ile başlıyo belkı farklı bısey cıkar dıye sıze sordum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…